TRANSFERY - ZIMA
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Na 90 min pisze ze Widuch z GKSu na pewno odlazi ale ...
"Widuch na brak propozycji już nie narzeka.
– Prowadzę rozmowy, ale za wcześnie, by coś przesądzać – krótko przyznaje piłkarz-symbol GKS.
Podpisanie kontraktu z tym zawodnikiem nieoficjalnie zapowiadają dwa śląskie kluby: Piast Gliwice i Ruch Chorzów. Wszystko wskazuje jednak na pierwszy z nich."
"Widuch na brak propozycji już nie narzeka.
– Prowadzę rozmowy, ale za wcześnie, by coś przesądzać – krótko przyznaje piłkarz-symbol GKS.
Podpisanie kontraktu z tym zawodnikiem nieoficjalnie zapowiadają dwa śląskie kluby: Piast Gliwice i Ruch Chorzów. Wszystko wskazuje jednak na pierwszy z nich."
no nie ma się co dziwić Bizakowi, swoje lata mo i musi trocha zarobić na ta emerytura piłkarsko, choć oczywiście moze znajdą się i tacy kerzy beda mieli do niego pretensje że akurat teraz gdy momy walczyć o awans.
co to Widucha to jo by go chętnie widzioł w składzie o ile oczywiście odpowiednie było by jego zaangażowanie i podejście do gry.
co to Widucha to jo by go chętnie widzioł w składzie o ile oczywiście odpowiednie było by jego zaangażowanie i podejście do gry.
- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Miało się zmienić podejście klubu do zawodników jak i zawodników do klubu.
W pierwszym temacie jest wyraźno poprawa, nowa SSA, obozy, regulowanie należności, szukanie wzmocnień.
Widzimy teraz to z drugiej strony, jeden z najbardziej niezadowolonych ze starych władz, który dekalorował że pozostanie jak w klubie się zmieni, dziś patrzy tylko na siebie.
Ja rozumiem, że ma to wydźwięk finansowy i na stare lata mógłby co nieco dorobić, ale po co były te dekalracje, .Mam nadzieję że jednak zostanie, bo w formie z jesieni napewno by się przydał.
W pierwszym temacie jest wyraźno poprawa, nowa SSA, obozy, regulowanie należności, szukanie wzmocnień.
Widzimy teraz to z drugiej strony, jeden z najbardziej niezadowolonych ze starych władz, który dekalorował że pozostanie jak w klubie się zmieni, dziś patrzy tylko na siebie.
Ja rozumiem, że ma to wydźwięk finansowy i na stare lata mógłby co nieco dorobić, ale po co były te dekalracje, .Mam nadzieję że jednak zostanie, bo w formie z jesieni napewno by się przydał.
-
- Kontakt:
A ja się cieszyłem, że w Ruchu, w przeciwieństwie do GKS-y, w najtrudniejszych momentach najlepsi piłkarze zostali. Teraz jak zaczyna być normalnie Bizak, który obok Mario jest ostoją i symbolem tej drużyny zamierza odejść. Mowi się trudno i kocha się Ruch dalej. Życzę Krzyśkowi jak najlepiej. Odchodził już tyle razy i jakoś poza Odrą, gdzie kariery nie zrobił, jakoś nigdy się nie udało. Najgorsze jest to, że nie dostaniemy za niego kasy, no ale zobaczymy jak to całe zamieszanie się skończy.
NO CHOPCY JO WOM POWIEM ZE KRZYSIEK PITNOŁ NOM TAK NAGLE DZISIEJ NAGLE RANO KUMPEL MI GODO ZE BIZA JUS NIEGRO W RUCHU !!!JO NORMALNIE
:shock: :shock: :twisted: :twisted:
SZOCK NORMALNIE WYJECHOŁ KAJS SIE DO GRECJI NAWET GO BABA SZUKO FESSS :roll: :roll: :roll: :roll: ALE CZA BYC Z KRZYSKIEM NA DOBRE I NA ZŁE WIELA ON BRAMEK W RUCHU SZCZELIŁ WIELA DLA RUCHU ZROBIŁ RAZEM Z MARIO TO BYŁ DUET NIC POZOSTAJE MI TERA INO ZYCYC MU POWODZENIA I TYLA !!!! :? :? :? ALE POWIEM WOM ZE ON NIEUMIA NIKJA GRAC INO W DUECIE Z MARIO I W RUCHU !!!!BYŁ W ODRZE I CO TAM POKOZOŁ PRZYSZEDŁ NAZOT DO RUCHU I ODRAZU BRAMA SZCZELIŁ TO JEST CHOP Z JAJAMI !!!!POZDROWIENIA DLA NIEGO KRZYSIEK 3M SIE CIEPLO WIERZYMY W CIEBIE NAWET W GRECJI!!!!

-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dziwny sobie Bizacki wybrał okres na robienie kariery za granicą. Osobiście dziwi mnie to że piłkarz, który jak twierdzi, darzy ogromną sympatią Ruch, akurat teraz, kiedy jest realna szansa na zrobienie czegoś konkretnego, osłabia zespół
. Jest to dla mnie zagranie nie fair i tyle.
Co do Widucha to fakt że jest to gieksiarz, ale nie można patrzeć cały czas przez pryzmat: kto jest skąd itp. A napewno byłoby to spore wzmocnnienie, tyle że pewnie wyląduje w Piaście.
pozdRo

Co do Widucha to fakt że jest to gieksiarz, ale nie można patrzeć cały czas przez pryzmat: kto jest skąd itp. A napewno byłoby to spore wzmocnnienie, tyle że pewnie wyląduje w Piaście.
pozdRo
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt: