TRANSFERY - ZIMA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
ishateR

#286 Post autor: ishateR » 18 sty 2005, o 01:43

teraz piszecie kozdy ze jak odlezie to bydzie osłabienie a przed sezonem to zescie godali poco nom bizacki i srutwa jak nic nie grajom....
a jakby nie bizacki i srutwa to nie wiem kto by tory do ruchu strzelol... chyba nowak :lol:
tako prowda
8)

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#287 Post autor: KOSTA » 18 sty 2005, o 06:45

jo wom godom ze jak gibko wyjechol tak gibko przyjedzie - zrobi sie wczasy w grecji i wroci
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#288 Post autor: Goscioo » 18 sty 2005, o 08:56

Na 90 min pisze ze Widuch z GKSu na pewno odlazi ale ...

"Widuch na brak propozycji już nie narzeka.

– Prowadzę rozmowy, ale za wcześnie, by coś przesądzać – krótko przyznaje piłkarz-symbol GKS.

Podpisanie kontraktu z tym zawodnikiem nieoficjalnie zapowiadają dwa śląskie kluby: Piast Gliwice i Ruch Chorzów. Wszystko wskazuje jednak na pierwszy z nich."

Sz@rlin

#289 Post autor: Sz@rlin » 18 sty 2005, o 09:26

zeby Biza wrocil!

kurczak1920

#290 Post autor: kurczak1920 » 18 sty 2005, o 09:44

no nie ma się co dziwić Bizakowi, swoje lata mo i musi trocha zarobić na ta emerytura piłkarsko, choć oczywiście moze znajdą się i tacy kerzy beda mieli do niego pretensje że akurat teraz gdy momy walczyć o awans.

co to Widucha to jo by go chętnie widzioł w składzie o ile oczywiście odpowiednie było by jego zaangażowanie i podejście do gry.

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#291 Post autor: KOCHŁOWICE » 18 sty 2005, o 09:53

Jak nom Piast zwinie Widucha to bydzie hu***a.Widuch to dobry pilkarz,na pewno przydolby sie w skladzie.Piast zwijo nom wszytkich pilkarzy.PozdRo.
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]

Nanik
Kontakt:

#292 Post autor: Nanik » 18 sty 2005, o 11:01

Kochlowice popierom w 100%!!
a pozatym niech nos nie robi nikt za hu** ze niewiedzieli wczesni ze Biza chce odejsc...szczegulnie mnie rozjebol tekst ze jego zona tez nie wie gdzie on teraz jest :? widocznie mo jakos dupa w Grecji.....

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#293 Post autor: gerhat » 18 sty 2005, o 11:35

Miało się zmienić podejście klubu do zawodników jak i zawodników do klubu.
W pierwszym temacie jest wyraźno poprawa, nowa SSA, obozy, regulowanie należności, szukanie wzmocnień.
Widzimy teraz to z drugiej strony, jeden z najbardziej niezadowolonych ze starych władz, który dekalorował że pozostanie jak w klubie się zmieni, dziś patrzy tylko na siebie.
Ja rozumiem, że ma to wydźwięk finansowy i na stare lata mógłby co nieco dorobić, ale po co były te dekalracje, .Mam nadzieję że jednak zostanie, bo w formie z jesieni napewno by się przydał.

Marik
Kontakt:

#294 Post autor: Marik » 18 sty 2005, o 11:56

A ja się cieszyłem, że w Ruchu, w przeciwieństwie do GKS-y, w najtrudniejszych momentach najlepsi piłkarze zostali. Teraz jak zaczyna być normalnie Bizak, który obok Mario jest ostoją i symbolem tej drużyny zamierza odejść. Mowi się trudno i kocha się Ruch dalej. Życzę Krzyśkowi jak najlepiej. Odchodził już tyle razy i jakoś poza Odrą, gdzie kariery nie zrobił, jakoś nigdy się nie udało. Najgorsze jest to, że nie dostaniemy za niego kasy, no ale zobaczymy jak to całe zamieszanie się skończy.

willem

#295 Post autor: willem » 18 sty 2005, o 12:49

NO CHOPCY JO WOM POWIEM ZE KRZYSIEK PITNOŁ NOM TAK NAGLE DZISIEJ NAGLE RANO KUMPEL MI GODO ZE BIZA JUS NIEGRO W RUCHU !!!JO NORMALNIE :( :( :shock: :shock: :twisted: :twisted: :?: :?: SZOCK NORMALNIE WYJECHOŁ KAJS SIE DO GRECJI NAWET GO BABA SZUKO FESSS :roll: :roll: :roll: :roll: ALE CZA BYC Z KRZYSKIEM NA DOBRE I NA ZŁE WIELA ON BRAMEK W RUCHU SZCZELIŁ WIELA DLA RUCHU ZROBIŁ RAZEM Z MARIO TO BYŁ DUET NIC POZOSTAJE MI TERA INO ZYCYC MU POWODZENIA I TYLA !!!! :? :? :? ALE POWIEM WOM ZE ON NIEUMIA NIKJA GRAC INO W DUECIE Z MARIO I W RUCHU !!!!BYŁ W ODRZE I CO TAM POKOZOŁ PRZYSZEDŁ NAZOT DO RUCHU I ODRAZU BRAMA SZCZELIŁ TO JEST CHOP Z JAJAMI !!!!POZDROWIENIA DLA NIEGO KRZYSIEK 3M SIE CIEPLO WIERZYMY W CIEBIE NAWET W GRECJI!!!!

stan01
Kontakt:

#296 Post autor: stan01 » 18 sty 2005, o 12:59

Co Wy sie martwicie!!!. Bizak pojechoł z drugim Krzysiem dograc i obgodac czerwcowo impreza.
Dzis wraco i sprawa bydzie jasno.

MiG29

#297 Post autor: MiG29 » 18 sty 2005, o 13:29

Od poniedziałku z Górnikiem Polkowice trenuje pomocnik Jacek Manuszewski, ale na razie jego przejście z Zagłębia nie zostało sfinalizowane.

Kolejne potencjalne wzmocnienie ucieka

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#298 Post autor: spyru » 18 sty 2005, o 14:49

Dziwny sobie Bizacki wybrał okres na robienie kariery za granicą. Osobiście dziwi mnie to że piłkarz, który jak twierdzi, darzy ogromną sympatią Ruch, akurat teraz, kiedy jest realna szansa na zrobienie czegoś konkretnego, osłabia zespół :cry: . Jest to dla mnie zagranie nie fair i tyle.
Co do Widucha to fakt że jest to gieksiarz, ale nie można patrzeć cały czas przez pryzmat: kto jest skąd itp. A napewno byłoby to spore wzmocnnienie, tyle że pewnie wyląduje w Piaście.
pozdRo
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#299 Post autor: jalboss » 18 sty 2005, o 16:43

Niech jedzie w pierony. Za pół roku wróci z podwiniętym ogonem i zas będzie prosił o przyjęcie go nazod.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Ryjek
Kontakt:

#300 Post autor: Ryjek » 18 sty 2005, o 17:26

jak on odejdzie z Ruchu to bydzie nom fest cieżko :-/ no ale to juz jego sumienie :[

ODPOWIEDZ