TRANSFERY - ZIMA

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Gość

#226 Post autor: Gość » 8 sty 2005, o 09:53

Pavlique pisze:A tak z boku czyżby przyjaźń warszawsko - chorzowska :?
Kto wie, kto wie :wink:

gregor
Kontakt:

#227 Post autor: gregor » 8 sty 2005, o 11:06

WojtekO pisze:
Pavlique pisze:A tak z boku czyżby przyjaźń warszawsko - chorzowska :?
Kto wie, kto wie :wink:
Rozpierdalocie mie takimi tekstami. :evil:
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

Ryjek
Kontakt:

#228 Post autor: Ryjek » 8 sty 2005, o 11:57

no mie tyz :?

Awatar użytkownika
Rejon
Kontakt:

#229 Post autor: Rejon » 8 sty 2005, o 13:01

zaś bez przesady nie biercie tego tak do siebie, może K. Ziętek wykorzysto swoje znajomości i się udo kogoś z nich wypozyczyć??
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian

KK
Kontakt:

#230 Post autor: KK » 8 sty 2005, o 13:17

Wypożyczanie? Wczoraj zech czytol wypowiedz Dziurowicza, ktory _dopiero_ teraz stwierdzil ze Ci pilkarze nie walcza na 100% i tylko czekaja az wroca do swojego wlasciwiego pracodawcy. Dlatego GKS jak przetrwa to posili sie jedynie o graczy z nizszych lig

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#231 Post autor: Konrad » 8 sty 2005, o 13:43

Kkubicki pisze:...... Ci pilkarze nie walcza na 100% i tylko czekaja az wroca do swojego wlasciwiego pracodawcy. Dlatego GKS jak przetrwa to posili sie jedynie o graczy z nizszych lig
Czyli całkowity brak profesjonalizmu.Jeśli ktoś nie walczy na wypożyczeniu, to chyba powinien mieć zamknietą drogę do "własciwego pracodawcy"...
W tym kraju jeszcze długo nie będzie normalnie....
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Pavlique
Kontakt:

#232 Post autor: Pavlique » 9 sty 2005, o 13:52

Michał Probierz pozostanie piłkarzem Widzewa. Zawodnik postanowił odrzucić bardzo korzystne finansowo oferty z Rosji (mógł zarobić nawet 100 tys. euro za sezon) i dalej grać w łódzkim klubie.

- Obiecałem, że karierę skończę w Łodzi i tak się stanie. Zostaję w Widzewie! - stwierdził piłkarz - Na pewno szkoda trochę tych pieniędzy, które mógłbym zarobić, ale mam inne cele. Chcę pograć jeszcze dwa lata, a w międzyczasie uzyskać też uprawnienia trenerskie. Gdybym wyjechał, byłoby to niemożliwe. Bardzo istotne były dla mnie również kwestie rodzinne, to one spowodowały, że kilka lat temu wróciłem z Niemiec - wyjaśnił.

Piłkarz dodał, że nie interesują go także ewentualne inne oferty. - Nie mam zamiaru się stąd ruszać, tym bardziej za granicę. Oprócz ofert z Rosji była także propozycja wyjazdu na testy do klubu 2. Bundesligi. Została odrzucona - podkreślił.
To juz zdo mi sie wszystko w temacie tego grajka; a swojom drogom to niych mie pieron jasny szczeli jak łon jes takim welkim fanym Ruchu i tak mu łoddanym; łod półtorar roku mog przijśc na Cichom i do teraska tego niy zrobioł a teraz takie deklaracje... :twisted:
I'm a man who walks alone

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#233 Post autor: L_M » 9 sty 2005, o 14:27

Tematu Probierza dawno w Ruchu nie ma

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#234 Post autor: jajo » 9 sty 2005, o 15:58

ale i tak taki Brożek wg mnie był w Gieksie najlpeszy...
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#235 Post autor: spyru » 11 sty 2005, o 08:16

Krzysztof Kukulski, 30-letni napastnik RKS Radomsko, jest na liście życzeń chorzowskiego Ruchu.

- Zapamiętałem go ze spotkań przeciwko naszej drużynie. Dał się naszej obronie mocno we znaki. Gdyby to ode mnie zależało, to podpisałbym z nim kontrakt - mówi Dariusz Fornalak, drugi trener chorzowskiej drużyny.

"Niebiescy" przygotowują się do sezonu na własnych obiektach. Trenują na przemian na boisku i w hali.

- Dzięki uprzejmości Klaudiusza Sevkovicia korzystamy też z jego siłowni - dodaje Fornalak

www.90minut.pl
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

tommiraf

#236 Post autor: tommiraf » 11 sty 2005, o 10:31

nie lepiej brac modych zawodnikow bardziej perspektywicznych .... 30 lat to juz troszka duzo chociaz z drugiej strony doswiadczenie robi swoje....a co do wypozyczen to chyba nie jest najgorszy pomysl ale brac ludzi z duzego klubu gdzie jest rywalizacja o miejsce np. brozkowie ....

KK
Kontakt:

#237 Post autor: KK » 11 sty 2005, o 17:43

30 letni napastnik ktory na razie nic nie osiagnal? Nie dzieki :P

AndRe
Kontakt:

#238 Post autor: AndRe » 11 sty 2005, o 21:23

Poza tym to kolejny napastnik .........

Ja Kukulskiego jeszcze pamietam z czasow gry w GKS Belchatow.Oprocz fryzury na czeskiego hokeiste niczym sie nie wyroznial.

Co z obrona :roll:

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#239 Post autor: spyru » 11 sty 2005, o 22:59

Działacze Zagłębia Lubin zaoferowali swoich dwóch piłkarzy - Jacka Manuszewskiego oraz Rafała Hübschera - drugoligowemu Ruchowi Chorzów.

Obaj zawodnicy nie zmieścili się w kadrze pierwszoligowego zespołu i działacze klubu szukali im nowych klubów. Początkowo wydawało się, że gracze trafią do drugoligowego Górnika Polkowice, a w zamian Zagłębie pozyskałoby polkowickiego obrońcę Marcina Jeziornego. Sprawa na razie jest nieaktualna i teraz działacze lubińskiego klubu negocjują sprzedaż zawodników z szefami Ruchu Chorzów.

www.90minut.pl
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Pavlique
Kontakt:

#240 Post autor: Pavlique » 11 sty 2005, o 23:16

Ciekawi mie co z tego bydzie; na razie same łodpadki - możno śnich Jorg cos wykombinuje? A swojom drogom to zdo mi sie co szukomy grajków z kartami na rynce za kerych niy trza płacić, wiync chyba bydom musieli kosztowac richtig mało coby ich szło kupić
I'm a man who walks alone

ODPOWIEDZ