Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
-
Gość
Pavlique pisze:A tak z boku czyżby przyjaźń warszawsko - chorzowska :?
Kto wie, kto wie

-
gregor
-
Kontakt:
WojtekO pisze:Pavlique pisze:A tak z boku czyżby przyjaźń warszawsko - chorzowska :?
Kto wie, kto wie

Rozpierdalocie mie takimi tekstami.

[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
-
Ryjek
-
Kontakt:
no mie tyz :?
-
Rejon
-
Kontakt:
zaś bez przesady nie biercie tego tak do siebie, może K. Ziętek wykorzysto swoje znajomości i się udo kogoś z nich wypozyczyć??
"Od piłkarzy wymagam wyłącznie respektu. Tak jak w szkole musisz mieć szacunek do nauczyciela, w domu do ojca i matki, tak w szatni do trenera. I ten respekt musi być zawsze, a nie tylko wtedy, kiedy trener zrobi awanturę." - J. Kocian
-
KK
-
Kontakt:
Wypożyczanie? Wczoraj zech czytol wypowiedz Dziurowicza, ktory _dopiero_ teraz stwierdzil ze Ci pilkarze nie walcza na 100% i tylko czekaja az wroca do swojego wlasciwiego pracodawcy. Dlatego GKS jak przetrwa to posili sie jedynie o graczy z nizszych lig
-
Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Kkubicki pisze:...... Ci pilkarze nie walcza na 100% i tylko czekaja az wroca do swojego wlasciwiego pracodawcy. Dlatego GKS jak przetrwa to posili sie jedynie o graczy z nizszych lig
Czyli całkowity brak profesjonalizmu.Jeśli ktoś nie walczy na wypożyczeniu, to chyba powinien mieć zamknietą drogę do "własciwego pracodawcy"...
W tym kraju jeszcze długo nie będzie normalnie....
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
-
Pavlique
-
Kontakt:
Michał Probierz pozostanie piłkarzem Widzewa. Zawodnik postanowił odrzucić bardzo korzystne finansowo oferty z Rosji (mógł zarobić nawet 100 tys. euro za sezon) i dalej grać w łódzkim klubie.
- Obiecałem, że karierę skończę w Łodzi i tak się stanie. Zostaję w Widzewie! - stwierdził piłkarz - Na pewno szkoda trochę tych pieniędzy, które mógłbym zarobić, ale mam inne cele. Chcę pograć jeszcze dwa lata, a w międzyczasie uzyskać też uprawnienia trenerskie. Gdybym wyjechał, byłoby to niemożliwe. Bardzo istotne były dla mnie również kwestie rodzinne, to one spowodowały, że kilka lat temu wróciłem z Niemiec - wyjaśnił.
Piłkarz dodał, że nie interesują go także ewentualne inne oferty. - Nie mam zamiaru się stąd ruszać, tym bardziej za granicę. Oprócz ofert z Rosji była także propozycja wyjazdu na testy do klubu 2. Bundesligi. Została odrzucona - podkreślił.
To juz zdo mi sie wszystko w temacie tego grajka; a swojom drogom to niych mie pieron jasny szczeli jak łon jes takim welkim fanym Ruchu i tak mu łoddanym; łod półtorar roku mog przijśc na Cichom i do teraska tego niy zrobioł a teraz takie deklaracje... :twisted:
I'm a man who walks alone
-
L_M
-
Kontakt:
Tematu Probierza dawno w Ruchu nie ma
-
jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
ale i tak taki Brożek wg mnie był w Gieksie najlpeszy...
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Krzysztof Kukulski, 30-letni napastnik RKS Radomsko, jest na liście życzeń chorzowskiego Ruchu.
- Zapamiętałem go ze spotkań przeciwko naszej drużynie. Dał się naszej obronie mocno we znaki. Gdyby to ode mnie zależało, to podpisałbym z nim kontrakt - mówi Dariusz Fornalak, drugi trener chorzowskiej drużyny.
"Niebiescy" przygotowują się do sezonu na własnych obiektach. Trenują na przemian na boisku i w hali.
- Dzięki uprzejmości Klaudiusza Sevkovicia korzystamy też z jego siłowni - dodaje Fornalak
www.90minut.pl
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
tommiraf
nie lepiej brac modych zawodnikow bardziej perspektywicznych .... 30 lat to juz troszka duzo chociaz z drugiej strony doswiadczenie robi swoje....a co do wypozyczen to chyba nie jest najgorszy pomysl ale brac ludzi z duzego klubu gdzie jest rywalizacja o miejsce np. brozkowie ....
-
KK
-
Kontakt:
30 letni napastnik ktory na razie nic nie osiagnal? Nie dzieki

-
AndRe
-
Kontakt:
Poza tym to kolejny napastnik .........
Ja Kukulskiego jeszcze pamietam z czasow gry w GKS Belchatow.Oprocz fryzury na czeskiego hokeiste niczym sie nie wyroznial.
Co z obrona :roll:
-
spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"

-
Kontakt:
Działacze Zagłębia Lubin zaoferowali swoich dwóch piłkarzy - Jacka Manuszewskiego oraz Rafała Hübschera - drugoligowemu Ruchowi Chorzów.
Obaj zawodnicy nie zmieścili się w kadrze pierwszoligowego zespołu i działacze klubu szukali im nowych klubów. Początkowo wydawało się, że gracze trafią do drugoligowego Górnika Polkowice, a w zamian Zagłębie pozyskałoby polkowickiego obrońcę Marcina Jeziornego. Sprawa na razie jest nieaktualna i teraz działacze lubińskiego klubu negocjują sprzedaż zawodników z szefami Ruchu Chorzów.
www.90minut.pl
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
Pavlique
-
Kontakt:
Ciekawi mie co z tego bydzie; na razie same łodpadki - możno śnich Jorg cos wykombinuje? A swojom drogom to zdo mi sie co szukomy grajków z kartami na rynce za kerych niy trza płacić, wiync chyba bydom musieli kosztowac richtig mało coby ich szło kupić
I'm a man who walks alone
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot], pyjter1920 i 58 gości