Kupujemy karnety na sezon 2013/2014
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Kupujemy karnety na sezon 2013/2014
"To najlepszy wynik sprzedaży, przed inauguracją sezonu, od powrotu Ruchu do Ekstraklasy."
czytaj ze zrozumieniem
czytaj ze zrozumieniem
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Najlepszym wyjsciem jest konfiskata barw dzielnicowym lansiarzom. Mosz karnet? Mosz bluza. Oczywiscie zartuja. Mom nadzieja, ze przy tych cenach biletow nie bydzie tak jak w zeszlych dwoch latach kiedy mnie jadacego na szpil osoby w barawach mijaly kierujac sie w drugo strona.
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panowie czy wyrobie jutro przed meczem karte kibica ?
-
- Kontakt:
Tak.Wilus pisze:Panowie czy wyrobie jutro przed meczem karte kibica ?
http://www.ruchchorzow.com.pl/aktualnos ... niedziele/

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A pamiętasz ładnych kilka lat temu jak byliśmy zdegustowani że mało ludzi w barwach chodzi? - to się zmieniło miejmy nadzieję że i frekwencja z czasem pójdzie do przodu ,oczywiście wpływa na to wiele więcej czynników jak na noszenie barw.Scypion pisze:Najlepszym wyjsciem jest konfiskata barw dzielnicowym lansiarzom. Mosz karnet? Mosz bluza. Oczywiscie zartuja. Mom nadzieja, ze przy tych cenach biletow nie bydzie tak jak w zeszlych dwoch latach kiedy mnie jadacego na szpil osoby w barawach mijaly kierujac sie w drugo strona.
Z czystym jednak sumieniem idzie powiedzieć że jeśli chodzi o noszenie klubowych symboli jest po latach pełen sukces.
-
- Kontakt:
po prostu podejście mają za***iste... facet jak kupowałem karnet na wiosenną rundę w zeszłym sezonie powiedział, że będzie mnie obowiązywało to do kupna następnego karnetu z 10%zniżką a co się teraz okazało... mam ch*** a nie zniżkę... kasę mi teraz wielce zwrócą na konto... po prostu podejście do wszystkiego masakra... teraz przyjadę przed szpilem i się okaże, że mam czekać ch** wie ile na karnet co niby ma być już wyrobiony i tylko mam zapłacić gotówką i go odebrać... a ciekawe kiedy kasa na konto wróci...
w tym klubie się chyba nigdy nic nie zmieni... zawsze był problem ze wszystkim niestety i dalej jest...
edit:
co jeszcze najlepsze przed zakupem dzwoniłem do sklepu,żeby mi powiedzieli ile mam zniżki... no ale oni nie mają wglądu do tego... a jak kasa wpłacona to od razu mają....
w tym klubie się chyba nigdy nic nie zmieni... zawsze był problem ze wszystkim niestety i dalej jest...
edit:
co jeszcze najlepsze przed zakupem dzwoniłem do sklepu,żeby mi powiedzieli ile mam zniżki... no ale oni nie mają wglądu do tego... a jak kasa wpłacona to od razu mają....
- ch-R
A na jesień karnet miales ? Bo jak nie to raczej 10% cię nie obejmuje .
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
-
- Kontakt:
wdech...
wydech...
wdech...
wydech...
Jak zes kupowol karnet yno na runda to zes niy powiniyn miec znizki. dopiyro po 1 calym sezonie w ktorym mioles karnety czyli:
karnet jesien + karnet wiosna = 10% znizki
zgodnie z regulami promocji...
wydech...
wdech...
wydech...
Jak zes kupowol karnet yno na runda to zes niy powiniyn miec znizki. dopiyro po 1 calym sezonie w ktorym mioles karnety czyli:
karnet jesien + karnet wiosna = 10% znizki
zgodnie z regulami promocji...
-
- Kontakt:
kit już o tą zniżkę bo to idzie przeżyć... tylko oni mi kasę wyślą na konto... nie wiadomo kiedy wróci a ja musze im zapłacić gotówką... jakby po prostu nie szło dopłacić... o.O XXI wiek mamy...
-
- Kontakt:
Momy zakaz robienia transferów gotówkowych,wiync w tym sezonie niy dostaniesz napewno.on_niebieski pisze:tylko oni mi kasę wyślą na konto...nie wiadomo kiedy wróci

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
- Kontakt:
hahahahahahahahaha leza_pnwk_ pisze:Momy zakaz robienia transferów gotówkowych,wiync w tym sezonie niy dostaniesz napewno.on_niebieski pisze:tylko oni mi kasę wyślą na konto...nie wiadomo kiedy wróci

- Lutz
- Kontakt:
.co jeszcze najlepsze przed zakupem dzwoniłem do sklepu,żeby mi powiedzieli ile mam zniżki... no ale oni nie mają wglądu do tego... a jak kasa wpłacona to od razu mają...
ku*** niy zesrejcie sie z tymi zniżkami ( bo już przeklinać musza) . ku*** wieczne biydoki, za darmo niech ci tyn karnet dadzom !! Mosz ty aby karlus co żryć ? ku*** ciepać sie o "zasmolone" 15 złoty ( czy tam wiela) Dotyczy sie to tych co wiecznie szkamrajom że wszyskom im za drogo , bez zniżek itd i co to wcale za klub co niy rozdowo tresków, bali i gadżetów za darmo ? ... Co za ludzie ? Co za naród ?

Od lot durch ta samo godka : a po wiela , a czy wjazd za darmo bydzie, a na wiela szpili za darmo, czy na puchar za friko idzie wlyź ...... . We Biedronce tyż sie pytosz czy jak kupisz jedna halba to drugo dostaniesz za połowa ceny ?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a za co Ci to zwrócą?on_niebieski pisze:po prostu podejście mają za***iste... facet jak kupowałem karnet na wiosenną rundę w zeszłym sezonie powiedział, że będzie mnie obowiązywało to do kupna następnego karnetu z 10%zniżką a co się teraz okazało... mam ch*** a nie zniżkę... kasę mi teraz wielce zwrócą na konto... po prostu podejście do wszystkiego masakra... teraz przyjadę przed szpilem i się okaże, że mam czekać ch** wie ile na karnet co niby ma być już wyrobiony i tylko mam zapłacić gotówką i go odebrać... a ciekawe kiedy kasa na konto wróci...
edit:
-
- Kontakt:
chyba za te 10% zniżki które nie dostał.Mirek pisze:a za co Ci to zwrócą?on_niebieski pisze:po prostu podejście mają za***iste... facet jak kupowałem karnet na wiosenną rundę w zeszłym sezonie powiedział, że będzie mnie obowiązywało to do kupna następnego karnetu z 10%zniżką a co się teraz okazało... mam ch*** a nie zniżkę... kasę mi teraz wielce zwrócą na konto... po prostu podejście do wszystkiego masakra... teraz przyjadę przed szpilem i się okaże, że mam czekać ch** wie ile na karnet co niby ma być już wyrobiony i tylko mam zapłacić gotówką i go odebrać... a ciekawe kiedy kasa na konto wróci...
edit:
LICZY SIE WIARA!
-
- Kontakt:
przeczytej se drugiego posta... no chyba że nie potrafisz...Lutz pisze:.co jeszcze najlepsze przed zakupem dzwoniłem do sklepu,żeby mi powiedzieli ile mam zniżki... no ale oni nie mają wglądu do tego... a jak kasa wpłacona to od razu mają...
ku*** niy zesrejcie sie z tymi zniżkami ( bo już przeklinać musza) . ku*** wieczne biydoki, za darmo niech ci tyn karnet dadzom !! Mosz ty aby karlus co żryć ? ku*** ciepać sie o "zasmolone" 15 złoty ( czy tam wiela) Dotyczy sie to tych co wiecznie szkamrajom że wszyskom im za drogo , bez zniżek itd i co to wcale za klub co niy rozdowo tresków, bali i gadżetów za darmo ? ... Co za ludzie ? Co za naród ?![]()
Od lot durch ta samo godka : a po wiela , a czy wjazd za darmo bydzie, a na wiela szpili za darmo, czy na puchar za friko idzie wlyź ...... . We Biedronce tyż sie pytosz czy jak kupisz jedna halba to drugo dostaniesz za połowa ceny ?
bo chyba napisałem że kit z tą zniżką...
w sumie zapomniałem... Lutz że Ty żeś jest najmądrzejszy, więc skończyłem z tobą gadkę... bez odbioru PyRsk
Mirek pisze:no bo kupiłem 2 karnety przez neta... a okazało się, że nie mam zniżki i muszą tą kase mi nazot wysłać na konto a ja musze na nowo karnety kupić... jakbym po prostu nie mógł dosłać kasy...a za co Ci to zwrócą?