Kupujemy karnety na sezon 2013/2014

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Kupujemy karnety na sezon 2013/2014

#436 Post autor: gerhat » 20 lip 2013, o 12:06

"To najlepszy wynik sprzedaży, przed inauguracją sezonu, od powrotu Ruchu do Ekstraklasy."
czytaj ze zrozumieniem

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#437 Post autor: Scypion » 20 lip 2013, o 13:07

Najlepszym wyjsciem jest konfiskata barw dzielnicowym lansiarzom. Mosz karnet? Mosz bluza. Oczywiscie zartuja. Mom nadzieja, ze przy tych cenach biletow nie bydzie tak jak w zeszlych dwoch latach kiedy mnie jadacego na szpil osoby w barawach mijaly kierujac sie w drugo strona.

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#438 Post autor: Wilus » 20 lip 2013, o 13:19

Panowie czy wyrobie jutro przed meczem karte kibica ?

MaRko22
Kontakt:

#439 Post autor: MaRko22 » 20 lip 2013, o 13:24

Wilus pisze:Panowie czy wyrobie jutro przed meczem karte kibica ?
Tak.

http://www.ruchchorzow.com.pl/aktualnos ... niedziele/
Obrazek

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#440 Post autor: Ozor » 20 lip 2013, o 13:55

Scypion pisze:Najlepszym wyjsciem jest konfiskata barw dzielnicowym lansiarzom. Mosz karnet? Mosz bluza. Oczywiscie zartuja. Mom nadzieja, ze przy tych cenach biletow nie bydzie tak jak w zeszlych dwoch latach kiedy mnie jadacego na szpil osoby w barawach mijaly kierujac sie w drugo strona.
A pamiętasz ładnych kilka lat temu jak byliśmy zdegustowani że mało ludzi w barwach chodzi? - to się zmieniło miejmy nadzieję że i frekwencja z czasem pójdzie do przodu ,oczywiście wpływa na to wiele więcej czynników jak na noszenie barw.
Z czystym jednak sumieniem idzie powiedzieć że jeśli chodzi o noszenie klubowych symboli jest po latach pełen sukces.

on_niebieski
Kontakt:

#441 Post autor: on_niebieski » 21 lip 2013, o 11:44

po prostu podejście mają za***iste... facet jak kupowałem karnet na wiosenną rundę w zeszłym sezonie powiedział, że będzie mnie obowiązywało to do kupna następnego karnetu z 10%zniżką a co się teraz okazało... mam ch*** a nie zniżkę... kasę mi teraz wielce zwrócą na konto... po prostu podejście do wszystkiego masakra... teraz przyjadę przed szpilem i się okaże, że mam czekać ch** wie ile na karnet co niby ma być już wyrobiony i tylko mam zapłacić gotówką i go odebrać... a ciekawe kiedy kasa na konto wróci...

w tym klubie się chyba nigdy nic nie zmieni... zawsze był problem ze wszystkim niestety i dalej jest...

edit:
co jeszcze najlepsze przed zakupem dzwoniłem do sklepu,żeby mi powiedzieli ile mam zniżki... no ale oni nie mają wglądu do tego... a jak kasa wpłacona to od razu mają....

Awatar użytkownika
ch-R

#442 Post autor: ch-R » 21 lip 2013, o 11:58

A na jesień karnet miales ? Bo jak nie to raczej 10% cię nie obejmuje .

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

robotrix
Kontakt:

#443 Post autor: robotrix » 21 lip 2013, o 12:03

wdech...
wydech...
wdech...
wydech...

Jak zes kupowol karnet yno na runda to zes niy powiniyn miec znizki. dopiyro po 1 calym sezonie w ktorym mioles karnety czyli:
karnet jesien + karnet wiosna = 10% znizki
zgodnie z regulami promocji...

on_niebieski
Kontakt:

#444 Post autor: on_niebieski » 21 lip 2013, o 12:08

kit już o tą zniżkę bo to idzie przeżyć... tylko oni mi kasę wyślą na konto... nie wiadomo kiedy wróci a ja musze im zapłacić gotówką... jakby po prostu nie szło dopłacić... o.O XXI wiek mamy...

_pnwk_
Kontakt:

#445 Post autor: _pnwk_ » 21 lip 2013, o 12:14

on_niebieski pisze:tylko oni mi kasę wyślą na konto...nie wiadomo kiedy wróci
Momy zakaz robienia transferów gotówkowych,wiync w tym sezonie niy dostaniesz napewno.
Obrazek
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!

robotrix
Kontakt:

#446 Post autor: robotrix » 21 lip 2013, o 12:17

_pnwk_ pisze:
on_niebieski pisze:tylko oni mi kasę wyślą na konto...nie wiadomo kiedy wróci
Momy zakaz robienia transferów gotówkowych,wiync w tym sezonie niy dostaniesz napewno.
hahahahahahahahaha leza :D

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#447 Post autor: Lutz » 21 lip 2013, o 12:17

co jeszcze najlepsze przed zakupem dzwoniłem do sklepu,żeby mi powiedzieli ile mam zniżki... no ale oni nie mają wglądu do tego... a jak kasa wpłacona to od razu mają...
.

ku*** niy zesrejcie sie z tymi zniżkami ( bo już przeklinać musza) . ku*** wieczne biydoki, za darmo niech ci tyn karnet dadzom !! Mosz ty aby karlus co żryć ? ku*** ciepać sie o "zasmolone" 15 złoty ( czy tam wiela) Dotyczy sie to tych co wiecznie szkamrajom że wszyskom im za drogo , bez zniżek itd i co to wcale za klub co niy rozdowo tresków, bali i gadżetów za darmo ? ... Co za ludzie ? Co za naród ? :wstyd:
Od lot durch ta samo godka : a po wiela , a czy wjazd za darmo bydzie, a na wiela szpili za darmo, czy na puchar za friko idzie wlyź ...... . We Biedronce tyż sie pytosz czy jak kupisz jedna halba to drugo dostaniesz za połowa ceny ?

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#448 Post autor: Mirek » 21 lip 2013, o 12:18

on_niebieski pisze:po prostu podejście mają za***iste... facet jak kupowałem karnet na wiosenną rundę w zeszłym sezonie powiedział, że będzie mnie obowiązywało to do kupna następnego karnetu z 10%zniżką a co się teraz okazało... mam ch*** a nie zniżkę... kasę mi teraz wielce zwrócą na konto... po prostu podejście do wszystkiego masakra... teraz przyjadę przed szpilem i się okaże, że mam czekać ch** wie ile na karnet co niby ma być już wyrobiony i tylko mam zapłacić gotówką i go odebrać... a ciekawe kiedy kasa na konto wróci...

w tym klubie się chyba nigdy nic nie zmieni... zawsze był problem ze wszystkim niestety i dalej jest...

edit:
co jeszcze najlepsze przed zakupem dzwoniłem do sklepu,żeby mi powiedzieli ile mam zniżki... no ale oni nie mają wglądu do tego... a jak kasa wpłacona to od razu mają....
a za co Ci to zwrócą?

Esiu
Kontakt:

#449 Post autor: Esiu » 21 lip 2013, o 12:20

Mirek pisze:
on_niebieski pisze:po prostu podejście mają za***iste... facet jak kupowałem karnet na wiosenną rundę w zeszłym sezonie powiedział, że będzie mnie obowiązywało to do kupna następnego karnetu z 10%zniżką a co się teraz okazało... mam ch*** a nie zniżkę... kasę mi teraz wielce zwrócą na konto... po prostu podejście do wszystkiego masakra... teraz przyjadę przed szpilem i się okaże, że mam czekać ch** wie ile na karnet co niby ma być już wyrobiony i tylko mam zapłacić gotówką i go odebrać... a ciekawe kiedy kasa na konto wróci...

edit:
a za co Ci to zwrócą?
chyba za te 10% zniżki które nie dostał.
LICZY SIE WIARA!

on_niebieski
Kontakt:

#450 Post autor: on_niebieski » 21 lip 2013, o 13:04

Lutz pisze:
co jeszcze najlepsze przed zakupem dzwoniłem do sklepu,żeby mi powiedzieli ile mam zniżki... no ale oni nie mają wglądu do tego... a jak kasa wpłacona to od razu mają...
.

ku*** niy zesrejcie sie z tymi zniżkami ( bo już przeklinać musza) . ku*** wieczne biydoki, za darmo niech ci tyn karnet dadzom !! Mosz ty aby karlus co żryć ? ku*** ciepać sie o "zasmolone" 15 złoty ( czy tam wiela) Dotyczy sie to tych co wiecznie szkamrajom że wszyskom im za drogo , bez zniżek itd i co to wcale za klub co niy rozdowo tresków, bali i gadżetów za darmo ? ... Co za ludzie ? Co za naród ? :wstyd:
Od lot durch ta samo godka : a po wiela , a czy wjazd za darmo bydzie, a na wiela szpili za darmo, czy na puchar za friko idzie wlyź ...... . We Biedronce tyż sie pytosz czy jak kupisz jedna halba to drugo dostaniesz za połowa ceny ?
przeczytej se drugiego posta... no chyba że nie potrafisz...

bo chyba napisałem że kit z tą zniżką...

w sumie zapomniałem... Lutz że Ty żeś jest najmądrzejszy, więc skończyłem z tobą gadkę... bez odbioru PyRsk
Mirek pisze:
a za co Ci to zwrócą?
no bo kupiłem 2 karnety przez neta... a okazało się, że nie mam zniżki i muszą tą kase mi nazot wysłać na konto a ja musze na nowo karnety kupić... jakbym po prostu nie mógł dosłać kasy...

Zablokowany