Niebiescy w barwach narodowych
-
- Kontakt:
Re: Niebiescy w barwach narodowych
To w sumie nie za dobrze.Kiedy oni graja ? Lepiej zeby gral w lidze w Ruchu.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
27 marca(środa) w Gliwicach, więc nie koliduje z ligą.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
RuchChorzow.com.pl pisze:Nika Narmania powołany do reprezentacji Gruzji U-19
Obrońca Młodej Ekstraklasy Ruchu otrzymał powołanie na zgrupowanie, w trakcie którego zostaną rozegrane dwa mecze towarzyskie z reprezentacją Polski.
Pierwsze z zaplanowanych spotkań odbędzie się 22 marca w Puławach, a drugie zostanie rozegrane dzień później w miejscowości Łęczna.
- To moje czwarte powołanie, ale do tej pory miałem okazję brać udział tylko w obozach szkoleniowych kadry. Mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej i zasłużę na występ w meczu. Dla każdego zawodnika możliwość gry w koszulce z barwami narodowymi to ogromne wyróżnienie - podkreśla młody defensor Ruchu.

-
- Kontakt:
Panka powołany:
Mindaugas Panka powołany do reprezentacji Litwy
Pomocnik Ruchu Chorzów Mindaugas Panka został powołany do reprezentacji Litwy na mecze ze Słowacją i Albanią. Pierwszy mecz zostanie rozegrany w ramach eliminacji do MŚ, drugi z kolei jest spotkaniem towarzyskim.
Mecz ze Słowacją odbędzie się 22 marca, a spotkanie z Albanią zaplanowano na 26 marca.
źródło: 90minut.pl
-
- Kontakt:
Mindaugas Panka w kadrze Litwy
Pomocnik Ruchu Chorzów Mindaugas Panka został powołany do reprezentacji Litwy na mecz eliminacji mistrzostw świata z Grecją.
Spotkanie odbędzie się 7 czerwca o 20:45 w Wilnie. Zgrupowanie, w którym weźmie udział zawodnik Ruchu rozpocznie się w stolicy Litwy 3 czerwca.
- To świetna wiadomość. Bardzo się cieszę, że selekcjoner obdarzył mnie zaufaniem i ponownie będę miał możliwość, by zagrać w drużynie narodowej. Tym bardziej, że czeka nas bardzo ważny mecz. Zremisowaliśmy ze Słowacją na wyjeździe i cały czas mamy szansę, aby wyjść z grupy i zagrać w Brazylii. Wierzę, że pokonamy w czerwcu Grecję i zdobędziemy 3 punkty, a ja zrobię wszystko, aby pomóc mojemu zespołowi - zapewnia „Migdał”.
źródło: ruchchorzow.com.pl/90minut
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Litwa to naprawdę musi być beznadziejny piłkarsko kraj. Gra w Ruchu tego defensywnego pomocnika można określić tylko jednym epitetem "flaki w oleju".19aRtuR20 pisze:Mindaugas Panka w kadrze Litwy
Pomocnik Ruchu Chorzów Mindaugas Panka został powołany do reprezentacji Litwy na mecz eliminacji mistrzostw świata z Grecją.
Spotkanie odbędzie się 7 czerwca o 20:45 w Wilnie. Zgrupowanie, w którym weźmie udział zawodnik Ruchu rozpocznie się w stolicy Litwy 3 czerwca.
- To świetna wiadomość. Bardzo się cieszę, że selekcjoner obdarzył mnie zaufaniem i ponownie będę miał możliwość, by zagrać w drużynie narodowej. Tym bardziej, że czeka nas bardzo ważny mecz. Zremisowaliśmy ze Słowacją na wyjeździe i cały czas mamy szansę, aby wyjść z grupy i zagrać w Brazylii. Wierzę, że pokonamy w czerwcu Grecję i zdobędziemy 3 punkty, a ja zrobię wszystko, aby pomóc mojemu zespołowi - zapewnia „Migdał”.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
aleś Ty wojt delikatny 

-
- Kontakt:
Konczi powolany na U-20 z wlochami.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
-
Ciekawe czy Jankes ma szanse na Polskę. Dla mnie największe z Ruchu mają Jankes i Starzyński
- m-p
- Kontakt:
Z pewnością po dzisiejszym meczu WaldekKing wyśle im powołania...Materoni15 pisze:Ciekawe czy Jankes ma szanse na Polskę. Dla mnie największe z Ruchu mają Jankes i Starzyński
- Michalik85
- Kontakt:
to i tak żeś delikatnie podsumowoł.... jak dla mnie ten transfer to MEGA niewypał... niby strzelił w tej rundzie 2 bramki ale gra nie zachwycał, co mecz to gorzej, jak dla mnie tak jak Kikut - brak miejsca w meczowej 18 - stcewojt pisze:Litwa to naprawdę musi być beznadziejny piłkarsko kraj. Gra w Ruchu tego defensywnego pomocnika można określić tylko jednym epitetem "flaki w oleju".19aRtuR20 pisze:Mindaugas Panka w kadrze Litwy

-
- Kontakt:
Reprezentacja Litwy przegrała 0-1 (0-1) z Grecją w spotkaniu w ramach eliminacji do mistrzostw świata. Występy w barwach gospodarzy zaliczyli Emilijus Zubas (GKS Bełchatów), Tadas Kijanskas (Korona Kielce) i Mindaugas Panka (Ruch Chorzów), którzy przebywali na boisku cały mecz.
90minut.pl
-
- Kontakt:
Ta Litwa musi być fest ciekawym krajem, że Panka ciągle gra w pierwszym składzie..

- 19flasteR20
- Kontakt:
Ja fest slaby, a licho repr. Litwy przegrala z potomkami Atenczykow i Spartan ino 0:1 oraz wygrala z Liechtensteinem podobnie jak Polska 2:0.Grecja na dzien dzisiejszy kwalifikuje sie do MS.
A tak nawiasem Pepiki kontra Wielki Makaron z Itali 0:0 i nadal licza sie w grze o wyjazd na najslynniejsza plaze swiata czyli CopACABane.
PS. Ballotelli wylecial poza plac gry, bo pewnie spieszyl sie do szatni przymierzyc nowo treska.Dzien z jajem dzis byl istny kabaret na kolkach w wykonaniu polskich orzelkow
2 PS Ukraina wlacza sie do walki o awans na MS
A tak nawiasem Pepiki kontra Wielki Makaron z Itali 0:0 i nadal licza sie w grze o wyjazd na najslynniejsza plaze swiata czyli CopACABane.
PS. Ballotelli wylecial poza plac gry, bo pewnie spieszyl sie do szatni przymierzyc nowo treska.Dzien z jajem dzis byl istny kabaret na kolkach w wykonaniu polskich orzelkow

2 PS Ukraina wlacza sie do walki o awans na MS

Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
może tam rzeczywiście gra normalnie jak na człowieka przystało .. a jak przyjeżdża do Chorzowa to odpi***ala pańszczyznęLukas89 pisze:Ta Litwa musi być fest ciekawym krajem, że Panka ciągle gra w pierwszym składzie..

My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...