Niebiescy w barwach narodowych

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
wiesiek1
Kontakt:

Re: Niebiescy w barwach narodowych

#211 Post autor: wiesiek1 » 11 mar 2013, o 19:17

To w sumie nie za dobrze.Kiedy oni graja ? Lepiej zeby gral w lidze w Ruchu.
Piękne w życiu są tylko szpile ...

Con cantera y afición, no hace falta importación

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#212 Post autor: HKSADIK » 11 mar 2013, o 19:20

27 marca(środa) w Gliwicach, więc nie koliduje z ligą.

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#213 Post autor: HKSADIK » 15 mar 2013, o 14:38

RuchChorzow.com.pl pisze:Nika Narmania powołany do reprezentacji Gruzji U-19

Obrońca Młodej Ekstraklasy Ruchu otrzymał powołanie na zgrupowanie, w trakcie którego zostaną rozegrane dwa mecze towarzyskie z reprezentacją Polski.

Pierwsze z zaplanowanych spotkań odbędzie się 22 marca w Puławach, a drugie zostanie rozegrane dzień później w miejscowości Łęczna.

- To moje czwarte powołanie, ale do tej pory miałem okazję brać udział tylko w obozach szkoleniowych kadry. Mam nadzieję, że tym razem będzie inaczej i zasłużę na występ w meczu. Dla każdego zawodnika możliwość gry w koszulce z barwami narodowymi to ogromne wyróżnienie - podkreśla młody defensor Ruchu.
;)

19aRtuR20
Kontakt:

#214 Post autor: 19aRtuR20 » 18 mar 2013, o 22:29

Panka powołany:
Mindaugas Panka powołany do reprezentacji Litwy

Pomocnik Ruchu Chorzów Mindaugas Panka został powołany do reprezentacji Litwy na mecze ze Słowacją i Albanią. Pierwszy mecz zostanie rozegrany w ramach eliminacji do MŚ, drugi z kolei jest spotkaniem towarzyskim.

Mecz ze Słowacją odbędzie się 22 marca, a spotkanie z Albanią zaplanowano na 26 marca.

źródło: 90minut.pl

19aRtuR20
Kontakt:

#215 Post autor: 19aRtuR20 » 8 maja 2013, o 13:55

Mindaugas Panka w kadrze Litwy

Pomocnik Ruchu Chorzów Mindaugas Panka został powołany do reprezentacji Litwy na mecz eliminacji mistrzostw świata z Grecją.

Spotkanie odbędzie się 7 czerwca o 20:45 w Wilnie. Zgrupowanie, w którym weźmie udział zawodnik Ruchu rozpocznie się w stolicy Litwy 3 czerwca.

- To świetna wiadomość. Bardzo się cieszę, że selekcjoner obdarzył mnie zaufaniem i ponownie będę miał możliwość, by zagrać w drużynie narodowej. Tym bardziej, że czeka nas bardzo ważny mecz. Zremisowaliśmy ze Słowacją na wyjeździe i cały czas mamy szansę, aby wyjść z grupy i zagrać w Brazylii. Wierzę, że pokonamy w czerwcu Grecję i zdobędziemy 3 punkty, a ja zrobię wszystko, aby pomóc mojemu zespołowi - zapewnia „Migdał”.

źródło: ruchchorzow.com.pl/90minut

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#216 Post autor: wojt » 8 maja 2013, o 14:24

19aRtuR20 pisze:

Pomocnik Ruchu Chorzów Mindaugas Panka został powołany do reprezentacji Litwy na mecz eliminacji mistrzostw świata z Grecją.

Spotkanie odbędzie się 7 czerwca o 20:45 w Wilnie. Zgrupowanie, w którym weźmie udział zawodnik Ruchu rozpocznie się w stolicy Litwy 3 czerwca.

- To świetna wiadomość. Bardzo się cieszę, że selekcjoner obdarzył mnie zaufaniem i ponownie będę miał możliwość, by zagrać w drużynie narodowej. Tym bardziej, że czeka nas bardzo ważny mecz. Zremisowaliśmy ze Słowacją na wyjeździe i cały czas mamy szansę, aby wyjść z grupy i zagrać w Brazylii. Wierzę, że pokonamy w czerwcu Grecję i zdobędziemy 3 punkty, a ja zrobię wszystko, aby pomóc mojemu zespołowi - zapewnia „Migdał”.

Litwa to naprawdę musi być beznadziejny piłkarsko kraj. Gra w Ruchu tego defensywnego pomocnika można określić tylko jednym epitetem "flaki w oleju".

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#217 Post autor: Mirek » 8 maja 2013, o 14:33

aleś Ty wojt delikatny :)

robotrix
Kontakt:

#218 Post autor: robotrix » 21 maja 2013, o 18:24

Konczi powolany na U-20 z wlochami.

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Materoni15

#219 Post autor: Materoni15 » 22 maja 2013, o 18:48

Ciekawe czy Jankes ma szanse na Polskę. Dla mnie największe z Ruchu mają Jankes i Starzyński

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#220 Post autor: m-p » 24 maja 2013, o 21:59

Materoni15 pisze:Ciekawe czy Jankes ma szanse na Polskę. Dla mnie największe z Ruchu mają Jankes i Starzyński
Z pewnością po dzisiejszym meczu WaldekKing wyśle im powołania...

Awatar użytkownika
Michalik85
Kontakt:

#221 Post autor: Michalik85 » 25 maja 2013, o 18:58

wojt pisze:
19aRtuR20 pisze:

Litwa to naprawdę musi być beznadziejny piłkarsko kraj. Gra w Ruchu tego defensywnego pomocnika można określić tylko jednym epitetem "flaki w oleju".
to i tak żeś delikatnie podsumowoł.... jak dla mnie ten transfer to MEGA niewypał... niby strzelił w tej rundzie 2 bramki ale gra nie zachwycał, co mecz to gorzej, jak dla mnie tak jak Kikut - brak miejsca w meczowej 18 - stce
Obrazek

19aRtuR20
Kontakt:

#222 Post autor: 19aRtuR20 » 7 cze 2013, o 23:49

Reprezentacja Litwy przegrała 0-1 (0-1) z Grecją w spotkaniu w ramach eliminacji do mistrzostw świata. Występy w barwach gospodarzy zaliczyli Emilijus Zubas (GKS Bełchatów), Tadas Kijanskas (Korona Kielce) i Mindaugas Panka (Ruch Chorzów), którzy przebywali na boisku cały mecz.

90minut.pl

Lukas89
Kontakt:

#223 Post autor: Lukas89 » 7 cze 2013, o 23:58

Ta Litwa musi być fest ciekawym krajem, że Panka ciągle gra w pierwszym składzie..
Obrazek

Awatar użytkownika
19flasteR20
Kontakt:

#224 Post autor: 19flasteR20 » 8 cze 2013, o 00:15

Ja fest slaby, a licho repr. Litwy przegrala z potomkami Atenczykow i Spartan ino 0:1 oraz wygrala z Liechtensteinem podobnie jak Polska 2:0.Grecja na dzien dzisiejszy kwalifikuje sie do MS.
A tak nawiasem Pepiki kontra Wielki Makaron z Itali 0:0 i nadal licza sie w grze o wyjazd na najslynniejsza plaze swiata czyli CopACABane.
PS. Ballotelli wylecial poza plac gry, bo pewnie spieszyl sie do szatni przymierzyc nowo treska.Dzien z jajem dzis byl istny kabaret na kolkach w wykonaniu polskich orzelkow :oczami:
2 PS Ukraina wlacza sie do walki o awans na MS :hyhy:

Paveel
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#225 Post autor: Paveel » 8 cze 2013, o 00:29

Lukas89 pisze:Ta Litwa musi być fest ciekawym krajem, że Panka ciągle gra w pierwszym składzie..
może tam rzeczywiście gra normalnie jak na człowieka przystało .. a jak przyjeżdża do Chorzowa to odpi***ala pańszczyznę :looka:
Ruchu nasz ukochany
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...

ODPOWIEDZ