[21 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 5.04.2013; 18:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Dżem
Kontakt:

Re: [21 kolejka] Ruch Chorzów - Podbeskidzie 5.04.2013; 18:

#166 Post autor: Dżem » 5 kwie 2013, o 22:00

slumsA pisze:
cheapgun pisze:Czesto dzis pojawialo sie nazwisko Lenczyka..
A myślisz że ile jeszcze Lenczyk potrenuje? przecież on już ledwo co chodzi.
Po sezonie warto się zainteresować Demjanem

A co myślisz, że Demjan będzie chciał przejść z ekstraklasy do 1 ligi ?

Awatar użytkownika
Robson 10
Kontakt:

#167 Post autor: Robson 10 » 5 kwie 2013, o 22:00

Dżem pisze:Obrony nie ma. To jest nasz największy dramat. Akcje ofensywne jako tako wyglądają, a pewnie byłoby ich wiele więcej gdyby z tyłu nie stały tyczki co przeszkadzają. Od nich powinna wychodzić pierwsza piłka na kontrę. Oni mają szybko przerywać akcję i dawać spokój.

Stawarczyk to obecnie jest najgorszy obrońca w lidze.

Tak jak dawałem Zielińskiemu szansę tak nie rozumiem zestawienia tej obrony. ku***, Chawstek ? Lewiński na środku ? Stawarczyk ? Nie wierzę, że w ME gra na środku ktoś gorszy.

wy***rdalać wszyscy.

Co SCC. Perdjic w czasie meczu spacerował sobie po centrum z żoną. To też trochę mówi o atmosferze w drużynie.

Przecież on już u nas nie gra .

Awatar użytkownika
Kiler1989
Kontakt:

#168 Post autor: Kiler1989 » 5 kwie 2013, o 22:04

jezeli ktos zoboczy tych "PILKARZY" czyt frajerow w SCC zrobic im zdjecie i wyslac do gazet niech widza jak sie trenuje w druzynie ktora walczy o utrzymanie....tak Panowie o utrzymanie!!! moze sie wkoncu gwiazdeczki obudza i zamiast zel na wlosachto sie do ku*wy nedzy wezma za gra!!!
[color=#0000BF][b]"Ostatnim razem, gdy zabrzanie pokonali Ruch, strzelając jedynego gola po uderzeniu z rzutu wolnego, to na koniec sezonu pożegnali się z ekstraklasą. Historia lubi się powtarzać..."[/b][/color]

chorzowski_rsl
Kontakt:

#169 Post autor: chorzowski_rsl » 5 kwie 2013, o 22:08

ganba mi sie w robocie pokazywac w poniedzialek
NRŚL GANG

Awatar użytkownika
arango-mokre
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#170 Post autor: arango-mokre » 5 kwie 2013, o 22:12

to juz chyba wola murzyna w Ruchu niz lenczyka

roting
Kontakt:

#171 Post autor: roting » 5 kwie 2013, o 22:14

niy umia wyjsc z podziwu do niyktorych "fachowych" komentarzy tukej ..jak np ze Djokic sie prosil od 10 min o czerwono kartka ... jo wola 4 Djokicow niz 10CIU pankow lewinskich janoszkow jankowskich . Prowda jest tako ze jak sie wylazi na taki szpil to sie gro na PELNYJ pizdz.. 100min jak to pokozali synki z podbeskidzia i tyla .... fusbal niy trza umiec grac ale ZAWSZE trza miec JAJA .........

Harpo
Kontakt:

#172 Post autor: Harpo » 5 kwie 2013, o 22:16

iman pisze:
_BiADACZ_ pisze:Brawo dla dziesiony za Legia to stara ku***, a jak Jankes strzeli brama to sikocie z radości.
Nigdy w życiu :wsciekly:
Jesteście poj...ani. Pisze o takich "kibicach" jak ten co się nie cieszy po bramce zdobytej przez Niebieskiego piłkarza.
Patalogia i pieprzone kompleksy :wsciekly:

Po dzisiejszy meczu powiem krótko: Zieliński, zawiodłem się na tobie :( Mecz o 6 pkt, którego NIE MOŻNA PRZEGRAĆ , a jednak...
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

teamdox
Kontakt:

#173 Post autor: teamdox » 5 kwie 2013, o 22:17

Jankowski praktycznie dziś nie istniał. Janoszka w pierwszej połowie zagrał co najwyżej nieźle, Zieńczuk dziś słabiutki, miałem wrażenie, że po pierwszych 30 minutach już był wycieńczony. Starzyński podania ma niezłe, ale strzały fatalne. Malinowski nadaje się na ostatnie 30 minut. Obrona to jedna wielka masakra, jak dotąd najlepszym zawodnikiem obrony jest Pan, któremu wywieszono transparent, czyli Szyndrowski. Sadlok leci w kulki, Baszczyński gra słabo, ambitnie, ale słabo. Djokić jest waleczny, ale niektórymi zagraniami się kompromituje. Konczowski z Lechem zagrał za***iście, podłączał się do akcji ofensywnych, wspierał Janoszkę na lewej stronie. Od tamtej pory z meczu na mecz gaśnie. Co się stało z Lewczukiem, który w tamtym sezonie był chyba drugim najlepszym obrońcą zaraz po Grodzickim ? Stawarczyk to jedna wielka kupa drewna, nie chodzi tylko o zagranie ręką z dzisiaj, lecz o całokształt. Przy Grodzickim jeszcze grał jako tako, ale od tamtej pory nie dość, że jak na swoje warunki fizyczne gra fatalnie, nie potrafi się zastawić to jeszcze porusza się jak ciota i przegrywa większość pojedynków główkowych ? Lewiński, Chwastek won, nie chcę ich więcej widzieć w składzie. Sadloczek leci w bambuko, Niedzielan niech odejdzie, od początku byłem przeciwnikiem jego transferu ale "sentyment" wziął górę i wszyscy byli dupnie podnieceni, że z Piechem stworzy duet sezonu. Smektała to ciężki przypadek, raz mu coś wyjdzie, 10 razy coś sknoci. Kuświk to napastnik na co najwyżej! II ligę. Nie mamy drużyny, nie mamy kolektywu, Sultes też nie pokazał nic dobrego odkąd u nas zaczął grać. Na papierze mamy jeden z silniejszych składów, a w praktyce wygląda to jak zbieranina przypadkowych kopaczy.

Długo broniłem Jacka Zielińskiego, ale uważam, że powinien on również ponieść odpowiedzialność za ostatnie wyniki. Ciągłe przekonywanie że wszystko idzie w dobrym kierunku, że będziemy gryźć trawę... Obiecanki cacanki. Jako kibic mam dosyć obietnic, mam dosyć traktowania Ruchu Chorzów jako klub II kategorii. Można by powiedzieć.. czym zawinił trener ? Przecież to piłkarze grają.. Ale trener nie tylko jest od wystawiania składu. Powinien on zmotywować piłkarzy do gry, nawet kiedy nie idzie, klub nie płaci czy też są zgrzyty w szatni. Przed Fornalikiem piłkarze czuli respekt, a Zielińskiego nie szanują. Z resztą piłkarze nie szanują już nawet samych siebie. Obawiam się meczu z Legią, wybieram się na niego ale realnie patrząc dostaniemy solidne lanie. Wątpię, że przed meczem 1/2 PP Zieliński zostanie zwolniony, ale jeśli przegramy wtorkowy mecz wówczas Smagorowicz zwolni trenera. Mam takie przeczucie. Powinno też się zwolnić przynajmniej 7 zawodników. Od razu, z buta. Nie obchodzi mnie to, że mają ważny kontrakt, w normalnej pracy też nikogo nie obchodzi, że ktoś ma rodzinę na utrzymaniu. Powinien wylecieć Mosór, bo przepraszam bardzo, ale kto przyzwolił na przedłużenie kontraktu Stawarczyka ? Nie mamy skautów, nie mamy szkoleń. Idę o zakład, że drużyna ME nie zagrałaby dzisiaj słabiej z Podbeskidziem. Najbardziej żal kibiców, tych prawdziwych. Tych, którzy są na dobre i na złe. ŚP Trener Wyrobek się w grobie przewraca jak widzi tą sytuację. Nie wydaje mi się, żeby piłkarze odpuścili mecz/sprzedali go. Po prostu brak im umiejętności, odpowiedniej motywacji. Legia obnaży we wtorek nasze wszystkie słabości, żeby z nią wygrać musiałby się zdarzyć cud.

Awatar użytkownika
Kiler1989
Kontakt:

#174 Post autor: Kiler1989 » 5 kwie 2013, o 22:18

dokladnie trzeba miec JAJA!! a nie tona zelu na gowie i zero ambicji!! na lawie Martin i Igor ktorzay by zagrali z charakterem z ambicja i wola walki a nie jak Lewinski i chwatsek.....
[color=#0000BF][b]"Ostatnim razem, gdy zabrzanie pokonali Ruch, strzelając jedynego gola po uderzeniu z rzutu wolnego, to na koniec sezonu pożegnali się z ekstraklasą. Historia lubi się powtarzać..."[/b][/color]

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#175 Post autor: Ozor » 5 kwie 2013, o 22:22

Jaja to były w wielkanoc

[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]

Awatar użytkownika
monisia2812
Kontakt:

#176 Post autor: monisia2812 » 5 kwie 2013, o 22:23

Połowa składu do 4 ligi się nadaje. Asysta Lewińskiego palce lizać coś pięknego.
PS. Pamiętam jak szczewa spadali do 1 ligi, mój mąż przyjechał z meczu zapłakany, mam nadzieję, ze ja nie będę musiała płakać na koniec sezonu.Chociaż mnie pociesza, że nie spadniemy.:)
Trener gadał po meczu z Lubinem , że teraz będziemy się wspinać w górę tabeli, ciekawe czy nie pomylił kierunku i chciał powiedzieć w dół.:(
Każdy to powie Czternastokrotni Mistrzowie! CDN...

maciek1973

#177 Post autor: maciek1973 » 5 kwie 2013, o 22:23

Chodza już na Ruch ze 30 lot, przeżyłech mnóstwo upokorzeń, ale ta drużyna poleku przypomino mi ta barażowo z Sibikiem na czele.
Złe czasy momy, złe...
Sypie się wszystko:
1) Nie ma drużyny
2) Nie ma pewnie kasy
3) Nie ma atmosfery na trybunach
4) Frekwencja przypomino mi takie potęgi jak Szombierki, Hutnik Kraków, itp.

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#178 Post autor: wojt » 5 kwie 2013, o 22:25

Dosyć duży policzek dzisiaj otrzymałem od piłkarzy i trenera przy ulicy Cichej. Nie pierwsze to strzały w moim 30 letnim kibicowaniu "niebieskim" i pewnie nie ostatnie, ale z wiekiem coraz bardziej piecze po nich skóra. :(

eulb52
Kontakt:

#179 Post autor: eulb52 » 5 kwie 2013, o 22:27

Przychodzi Stawarczyk do lekarza a lekarz na to:
-Co Piotrek znowu drzazga?

Awatar użytkownika
F_łgw
Kontakt:

#180 Post autor: F_łgw » 5 kwie 2013, o 22:29

roting pisze:niy umia wyjsc z podziwu do niyktorych "fachowych" komentarzy tukej ..jak np ze Djokic sie prosil od 10 min o czerwono kartka ... jo wola 4 Djokicow niz 10CIU pankow lewinskich janoszkow jankowskich . Prowda jest tako ze jak sie wylazi na taki szpil to sie gro na PELNYJ pizdz.. 100min jak to pokozali synki z podbeskidzia i tyla .... fusbal niy trza umiec grac ale ZAWSZE trza miec JAJA .........
a oprócz jaj wypadałoby mieć trochę pomyślunku żeby nie osłabić własnej drużyny. Najlepszym przykładem jest akcja Baszcza z meczu z Lubinem dzięki której nie mógł dzisiaj grać. Nie myl gry po męsku z jakimiś głupimi zaczepkami, prowokacjami i bezsensownym machaniem łapami do sędziego.

Mimo wszystko się zgodzę, że Djokić ładnie za***rdalał w porównaniu z resztą obrony, co nie zmienia faktu, ze umiejętności czysto piłkarskich mu brakuje (jak zreszta wiekszości tej drużyny)
Moim honorem jest wierność
ObeRschlesien

Zablokowany