Waldek King Fornalik trenerem reprezentacji
- stRoszek
Re: Waldek King Fornalik trenerem reprezentacji
gdzieś czytałem że koniki ze stajni Piekarskiego podśmiewują się z Waldka.Nie wiecie kogo on jest menagerem? Powinien tym walnąć i niech wraca do Ruchu.
-
- Kontakt:
Grosicki, Rybus, Borysiuk, ŁukasikstRoszek pisze:gdzieś czytałem że koniki ze stajni Piekarskiego podśmiewują się z Waldka.Nie wiecie kogo on jest menagerem? Powinien tym walnąć i niech wraca do Ruchu.
http://www.transfermarkt.com/en/mariusz ... _1291.html
jakos watpia zeby to mialo jakies sroge znaczenie (jak w ogole cos takigo sie dzieje), bo ci pilkarze sa dosc malo znaczacymi w reprezentacji
- stRoszek
Wiceprezes Polskiego Związku Piłki Nożnej Roman Kosecki zdradził na łamach "Przeglądu Sportowego", że po Świętach Wielkanocnych planowane jest spotkanie z selekcjonerem Waldemarem Fornalikiem. - Chcemy, żeby trener przedstawił nam wizję - mówi były reprezentant Polski, który radzi także, aby "walnąć w zęby" kadrowiczów, którzy śmieją się, gdy trener mówi.19aRtuR20 pisze:Grosicki, Rybus, Borysiuk, ŁukasikstRoszek pisze:gdzieś czytałem że koniki ze stajni Piekarskiego podśmiewują się z Waldka.Nie wiecie kogo on jest menagerem? Powinien tym walnąć i niech wraca do Ruchu.
jakos watpia zeby to mialo jakies sroge znaczenie (jak w ogole cos takigo sie dzieje), bo ci pilkarze sa dosc malo znaczacymi w reprezentacji
-
Generalnie to najlepiej na trenerce przecież zna się Boniek, nieprawda?stRoszek pisze:Wiceprezes Polskiego Związku Piłki Nożnej Roman Kosecki zdradził na łamach "Przeglądu Sportowego", że po Świętach Wielkanocnych planowane jest spotkanie z selekcjonerem Waldemarem Fornalikiem. - Chcemy, żeby trener przedstawił nam wizję - mówi były reprezentant Polski, który radzi także, aby "walnąć w zęby" kadrowiczów, którzy śmieją się, gdy trener mówi.19aRtuR20 pisze:Grosicki, Rybus, Borysiuk, ŁukasikstRoszek pisze:gdzieś czytałem że koniki ze stajni Piekarskiego podśmiewują się z Waldka.Nie wiecie kogo on jest menagerem? Powinien tym walnąć i niech wraca do Ruchu.
-
Ja też wiem swoje.Raul22 pisze:smieszy mnie negowanie pozycji Lewandowskiego w reprezentacji...argumentow nie bede pisał bo dla zatwardziałych antagonistów one i tak nie przemówią, wiedza swoje i juz..
Lewandowski w BVB przebiega w kożdym szpilu min. 10 km, bo mu trener tak każe.
W reprezentacji nie wyglądo mi nawet na 5.
Piszczek w BVB loto od linii do linii jak ogłupiały.
W kadrze idzie na szpacyr.
W wywiadzie godajom, że jak trener do nich trafi, to go zaakceptujom.
Panienki.
Niech pokożą walka walka i jeszcze roz walka, to zmienia zdanie.
- Yego
http://pilka-nozna.przegladsportowy.pl/ ... 1,291.html
Jesli to prawda to za pare tygodni temat do zamkniecia
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

-
- Kontakt:
Fakt.pl -----------> wszystko i na tematYego pisze:http://pilka-nozna.przegladsportowy.pl/ ... 1,291.html

Niebieska Dzielnica Halemba
- Yego
Mi sie zdaje ze cos jest na rzeczy bo paplaty Kosecki w niedziele w Cafe-Futbol tez nie chcial za bardzo poruszac tego tematu. Jakby bylo tak ze ryzy Boniek i paplaty Kosecki stoja murem za Waldkiem to by to powiedzieli ale jak unikaja tematu to cos sie tam gotuje. W prawdzie "fakt" chetnie doleje oliwy do ognia, wiadomo, ale moja opinia jest taka ze Farszafka przynajmniej rozwaza zmiane trenera w najblizszym czasie. Poczekamy, zobaczymy.
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Poloki som dupne teraz nowy uzdrowiciel z zagranicy zrobi z nich mocarstwo futbolowe z muszkieterami Dortmundu na czele 

- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Ozor pisze:Poloki som dupne teraz nowy uzdrowiciel z zagranicy zrobi z nich mocarstwo futbolowe z muszkieterami Dortmundu na czele
i jak to napisali praca z polską reprezentacja jest dużo większym splendorem.

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
he he do kogoScypion pisze:Ozor pisze:Poloki som dupne teraz nowy uzdrowiciel z zagranicy zrobi z nich mocarstwo futbolowe z muszkieterami Dortmundu na czele
i jak to napisali praca z polską reprezentacja jest dużo większym splendorem.

-
- Kontakt:
że niby Roger Mila na selekcjonera ?Ozor pisze:he he do kogoScypion pisze:Ozor pisze:Poloki som dupne teraz nowy uzdrowiciel z zagranicy zrobi z nich mocarstwo futbolowe z muszkieterami Dortmundu na czele
i jak to napisali praca z polską reprezentacja jest dużo większym splendorem.im to czarownika potrzeba najlepiej z Kamerunu
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
niech pogadają z tym co czarował przed ich meczem w 82 jak widać po czasie i ich wynikach obecnie z dobrym skutkiemviperR pisze:że niby Roger Mila na selekcjonera ?Ozor pisze:he he do kogoScypion pisze:Ozor pisze:Poloki som dupne teraz nowy uzdrowiciel z zagranicy zrobi z nich mocarstwo futbolowe z muszkieterami Dortmundu na czele
i jak to napisali praca z polską reprezentacja jest dużo większym splendorem.im to czarownika potrzeba najlepiej z Kamerunu

- 19flasteR20
- Kontakt:
Jo od razu proponuja pakiet zagraniczny - trener+bonus w postaci +10 pkt. w tabeliOzor pisze:niech pogadają z tym co czarował przed ich meczem w 82 jak widać po czasie i ich wynikach obecnie z dobrym skutkiemviperR pisze:że niby Roger Mila na selekcjonera ?Ozor pisze:he he do kogoScypion pisze:Ozor pisze:Poloki som dupne teraz nowy uzdrowiciel z zagranicy zrobi z nich mocarstwo futbolowe z muszkieterami Dortmundu na czele

Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
-
- Kontakt:
Wiece co, ale trzeba obiektywnie pedziec ze ta repra gro fatalnie... nie ma druzyny wcale a Waldek juz tam robi 8 miesiecy jak dobrze rachuja... w Cafe Futbol narzekali tyz na sztab Waldka, ze niby mlodziezowka mo lepszy. Nie wiem jako to jest przyczyna, moze on nie pasuje do reprezntacji? moze nie mo rzeczywiscie na tyle autorytetu ze gwiazdki mu wlaza na leb i sie smiejom.. zamiast sluchac... paradoks jest taki, ze Benhaker zrobil z nich druzyna.. na finalowym turnieju sie posypalo.. ale przypomnijcie sie z jaki grupy ta druzyan wylazla z pierwszego miejsca Portugalia Polska 1-1 ... Polska Portugalia 2-1.. czy sie do, a kadrowo to niy wiym czy teraz nie momy lepszego skladu.. Krychowiak Obraniak Blaszczykowski, nawet tyn nieszczynsy Lewandowski, Piszczek.. ta obrona trocha slabszo (godom o srodku) bo niy ma tam za mocnych punktow moim zdaniem ale choc w ofensywie mozna by cos pograc a tu ni chu chu... indywidualnie to niy wyglondo wszystko zle... gorzy z zespolem.... Inno sprawa, ze w reprezantacji powinno sie lotac 7 razy tyle co w klubie... bo tam sie niy gro skuli kasy... a tutej co? lipa... trzeba sie zadac pytanie czy tego meczu z Ukrainom by reprezentacja ligi nie wygrala albo przynajmi nie zremisowala... podcza gdy te gwiazdki przestoly caly mecz... szkoda.. Waldka wyciepnom... i po co Ci to bylo chopie?
Ruch Ruch HKS!