Waldek King Fornalik trenerem reprezentacji

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
stRoszek

Re: Waldek King Fornalik trenerem reprezentacji

#376 Post autor: stRoszek » 1 kwie 2013, o 11:08

gdzieś czytałem że koniki ze stajni Piekarskiego podśmiewują się z Waldka.Nie wiecie kogo on jest menagerem? Powinien tym walnąć i niech wraca do Ruchu.

19aRtuR20
Kontakt:

#377 Post autor: 19aRtuR20 » 1 kwie 2013, o 11:32

stRoszek pisze:gdzieś czytałem że koniki ze stajni Piekarskiego podśmiewują się z Waldka.Nie wiecie kogo on jest menagerem? Powinien tym walnąć i niech wraca do Ruchu.
Grosicki, Rybus, Borysiuk, Łukasik
http://www.transfermarkt.com/en/mariusz ... _1291.html

jakos watpia zeby to mialo jakies sroge znaczenie (jak w ogole cos takigo sie dzieje), bo ci pilkarze sa dosc malo znaczacymi w reprezentacji

Awatar użytkownika
stRoszek

#378 Post autor: stRoszek » 1 kwie 2013, o 13:49

19aRtuR20 pisze:
stRoszek pisze:gdzieś czytałem że koniki ze stajni Piekarskiego podśmiewują się z Waldka.Nie wiecie kogo on jest menagerem? Powinien tym walnąć i niech wraca do Ruchu.

jakos watpia zeby to mialo jakies sroge znaczenie (jak w ogole cos takigo sie dzieje), bo ci pilkarze sa dosc malo znaczacymi w reprezentacji
Wiceprezes Polskiego Związku Piłki Nożnej Roman Kosecki zdradził na łamach "Przeglądu Sportowego", że po Świętach Wielkanocnych planowane jest spotkanie z selekcjonerem Waldemarem Fornalikiem. - Chcemy, żeby trener przedstawił nam wizję - mówi były reprezentant Polski, który radzi także, aby "walnąć w zęby" kadrowiczów, którzy śmieją się, gdy trener mówi.

maciek1973

#379 Post autor: maciek1973 » 1 kwie 2013, o 17:05

stRoszek pisze:
19aRtuR20 pisze:

Wiceprezes Polskiego Związku Piłki Nożnej Roman Kosecki zdradził na łamach "Przeglądu Sportowego", że po Świętach Wielkanocnych planowane jest spotkanie z selekcjonerem Waldemarem Fornalikiem. - Chcemy, żeby trener przedstawił nam wizję - mówi były reprezentant Polski, który radzi także, aby "walnąć w zęby" kadrowiczów, którzy śmieją się, gdy trener mówi.
Generalnie to najlepiej na trenerce przecież zna się Boniek, nieprawda?

maciek1973

#380 Post autor: maciek1973 » 1 kwie 2013, o 17:09

Raul22 pisze:smieszy mnie negowanie pozycji Lewandowskiego w reprezentacji...argumentow nie bede pisał bo dla zatwardziałych antagonistów one i tak nie przemówią, wiedza swoje i juz.. :]
Ja też wiem swoje.
Lewandowski w BVB przebiega w kożdym szpilu min. 10 km, bo mu trener tak każe.
W reprezentacji nie wyglądo mi nawet na 5.

Piszczek w BVB loto od linii do linii jak ogłupiały.
W kadrze idzie na szpacyr.

W wywiadzie godajom, że jak trener do nich trafi, to go zaakceptujom.
Panienki.

Niech pokożą walka walka i jeszcze roz walka, to zmienia zdanie.

Awatar użytkownika
Yego

#381 Post autor: Yego » 3 kwie 2013, o 08:22

http://pilka-nozna.przegladsportowy.pl/ ... 1,291.html

Jesli to prawda to za pare tygodni temat do zamkniecia
Z tobą Thoth :idiota: niy chce mi sie godać

nrsl-halemba
Kontakt:

#382 Post autor: nrsl-halemba » 3 kwie 2013, o 08:38

Yego pisze:http://pilka-nozna.przegladsportowy.pl/ ... 1,291.html

Jesli to prawda to za pare tygodni temat do zamkniecia
Fakt.pl -----------> wszystko i na temat :)
Niebieska Dzielnica Halemba

Awatar użytkownika
Yego

#383 Post autor: Yego » 3 kwie 2013, o 09:02

Mi sie zdaje ze cos jest na rzeczy bo paplaty Kosecki w niedziele w Cafe-Futbol tez nie chcial za bardzo poruszac tego tematu. Jakby bylo tak ze ryzy Boniek i paplaty Kosecki stoja murem za Waldkiem to by to powiedzieli ale jak unikaja tematu to cos sie tam gotuje. W prawdzie "fakt" chetnie doleje oliwy do ognia, wiadomo, ale moja opinia jest taka ze Farszafka przynajmniej rozwaza zmiane trenera w najblizszym czasie. Poczekamy, zobaczymy.
Z tobą Thoth :idiota: niy chce mi sie godać

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#384 Post autor: Ozor » 3 kwie 2013, o 09:31

Poloki som dupne teraz nowy uzdrowiciel z zagranicy zrobi z nich mocarstwo futbolowe z muszkieterami Dortmundu na czele :rotfl:

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#385 Post autor: Scypion » 3 kwie 2013, o 09:32

Ozor pisze:Poloki som dupne teraz nowy uzdrowiciel z zagranicy zrobi z nich mocarstwo futbolowe z muszkieterami Dortmundu na czele :rotfl:

i jak to napisali praca z polską reprezentacja jest dużo większym splendorem. :)

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#386 Post autor: Ozor » 3 kwie 2013, o 09:35

Scypion pisze:
Ozor pisze:Poloki som dupne teraz nowy uzdrowiciel z zagranicy zrobi z nich mocarstwo futbolowe z muszkieterami Dortmundu na czele :rotfl:

i jak to napisali praca z polską reprezentacja jest dużo większym splendorem. :)
he he do kogo :szok: im to czarownika potrzeba najlepiej z Kamerunu :)

viperR
Kontakt:

#387 Post autor: viperR » 3 kwie 2013, o 09:39

Ozor pisze:
Scypion pisze:

że niby Roger Mila na selekcjonera ? :]

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#388 Post autor: Ozor » 3 kwie 2013, o 09:56

viperR pisze:
Ozor pisze:
Scypion pisze:

niech pogadają z tym co czarował przed ich meczem w 82 jak widać po czasie i ich wynikach obecnie z dobrym skutkiem ;)

Awatar użytkownika
19flasteR20
Kontakt:

#389 Post autor: 19flasteR20 » 3 kwie 2013, o 10:23

Ozor pisze:
viperR pisze:
Ozor pisze:
Scypion pisze:

niech pogadają z tym co czarował przed ich meczem w 82 jak widać po czasie i ich wynikach obecnie z dobrym skutkiem ;)
Jo od razu proponuja pakiet zagraniczny - trener+bonus w postaci +10 pkt. w tabeli :)

Tomasz
Kontakt:

#390 Post autor: Tomasz » 3 kwie 2013, o 19:27

Wiece co, ale trzeba obiektywnie pedziec ze ta repra gro fatalnie... nie ma druzyny wcale a Waldek juz tam robi 8 miesiecy jak dobrze rachuja... w Cafe Futbol narzekali tyz na sztab Waldka, ze niby mlodziezowka mo lepszy. Nie wiem jako to jest przyczyna, moze on nie pasuje do reprezntacji? moze nie mo rzeczywiscie na tyle autorytetu ze gwiazdki mu wlaza na leb i sie smiejom.. zamiast sluchac... paradoks jest taki, ze Benhaker zrobil z nich druzyna.. na finalowym turnieju sie posypalo.. ale przypomnijcie sie z jaki grupy ta druzyan wylazla z pierwszego miejsca Portugalia Polska 1-1 ... Polska Portugalia 2-1.. czy sie do, a kadrowo to niy wiym czy teraz nie momy lepszego skladu.. Krychowiak Obraniak Blaszczykowski, nawet tyn nieszczynsy Lewandowski, Piszczek.. ta obrona trocha slabszo (godom o srodku) bo niy ma tam za mocnych punktow moim zdaniem ale choc w ofensywie mozna by cos pograc a tu ni chu chu... indywidualnie to niy wyglondo wszystko zle... gorzy z zespolem.... Inno sprawa, ze w reprezantacji powinno sie lotac 7 razy tyle co w klubie... bo tam sie niy gro skuli kasy... a tutej co? lipa... trzeba sie zadac pytanie czy tego meczu z Ukrainom by reprezentacja ligi nie wygrala albo przynajmi nie zremisowala... podcza gdy te gwiazdki przestoly caly mecz... szkoda.. Waldka wyciepnom... i po co Ci to bylo chopie?
Ruch Ruch HKS!

Zablokowany