Spiker na Ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany

Czy chcesz żeby na meczu spikerem był Bogdan Kalus ??

Czas głosowania minął 28 sie 2004, o 21:45

Tak
106
91%
NIe
10
9%

Liczba głosów: 116

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#91 Post autor: wolfik » 19 lis 2004, o 10:26

maciek73 pisze: I jak mi ma się ku*** na Ruchu podobać, że Kalus cieszy się że Gieksa spadnie (wielu ludzi mo mieszane uczucia, jo tych czorno dupa żółte cyce też nie lubia, ale za chwila w I lidze bedą same wsie typu Grodzisk Wronki, a na Śląsku będzie ino III liga), albo prowokuje publiczność.
Pamietasz jak dupiata atmosfera byla na tamtym meczu, on chcial ja troche rozruszac i sadzac to po rekcji trybun, choc na chwile sie to udalo.

Piszesz, ze spiker ma wplyw na ludzi, ale czy kazdy? Spojrz chociazby na mecz z Korona, gdy Kalus na poczatku drugiej polowy poprosil zebysmy ladnie przywitali kibicow gosci, znikly gwizdy i pojawily sie niesmiale brawa, gdy poprosil popzniej o niejebanie pzpn, to co prawda nie zaniklo to od razu(ciezko powstrzymac ludzi jadacych na pzpn:)), ale stalo sie od razu duzo ciszej. Czy jakis inny spiker ma jakikolwiek wplyw na zachowanie publicznosci na Ruchu? Watpie, tzm bardziej, ze gosciu z radia katowice ktory zostal spikerem po sciagnieciu Kalusa, gdy poprosil o nie wchodzenie na murawe po meczu uslyszal troche nieprzjemnych slow od kibicow. Wiec jesli ktos ma miec jakis wplyw na trybuny to ma tylko i wylacznie Kalus wlasnie dlatego ze jest kibicem. Inna sprawa, ze tak jak zaden spiker nie wywolal nigdy awantury tak zaden jej nie zatrzma.

Nexus
Kontakt:

#92 Post autor: Nexus » 19 lis 2004, o 10:50

maciek73 pisze:A mnie się nie podoba tako rzecz:
Jedziesz na Legia, a tam spiker ryczy: Kto wygra mecz???Legia!!! i robi jakiś gówniany wsiowy gorolski szoł. I wszyscy sie z tego ryją. A kiedy przyjeżdzo zagraniczno drużyna na Puchar UEFA, to są w szoku i składają protest. Bo to już nie jest tylko nieobiektywne, to jest żenujące i przeszkadzo w grze.
Jedziesz na Sosnowieś i tam to samo. Spiker drze morda: Zagłębie!!Zaglębie!!!
I jak mi ma się ku*** na Ruchu podobać, że Kalus cieszy się że Gieksa spadnie (wielu ludzi mo mieszane uczucia, jo tych czorno dupa żółte cyce też nie lubia, ale za chwila w I lidze bedą same wsie typu Grodzisk Wronki, a na Śląsku będzie ino III liga), albo prowokuje publiczność. To jest niedopuszczalne. Spiker nie może się zachowywać jak psychofan, on ma wpływ na ludzi. Miejsce zagorzałych fanów jest na trybunach a nie przed mikrofonem!!! On oczywiście może sympatyzować z Ruchem, nawet kibicować, ale nie przed mikrofonem. Tyla.
Wydaje mi sie ,ze pomyliles komentatora ze spikerem .
Komentator zgodze sie powinien byc bezstronny i jak sama nazwa wskazuje komentowac wydarzenia na boisku.
Ale spiker ... :? spiker jest NASZ :piwo:

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#93 Post autor: radzion » 19 lis 2004, o 10:53

maciek73 pisze:A mnie się nie podoba tako rzecz:
Jedziesz na Legia, a tam spiker ryczy: Kto wygra mecz???Legia!!! i robi jakiś gówniany wsiowy gorolski szoł. I wszyscy sie z tego ryją. A kiedy przyjeżdzo zagraniczno drużyna na Puchar UEFA, to są w szoku i składają protest..
]

Legia to Legia, a nom europejskie puchary raczej nie groza :roll:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#94 Post autor: gerhat » 19 lis 2004, o 16:42

[quote="Nexus.[/quote]

Wydaje mi sie ,ze pomyliles komentatora ze spikerem .
Komentator zgodze sie powinien byc bezstronny i jak sama nazwa wskazuje komentowac wydarzenia na boisku.
Ale spiker ... :? spiker jest NASZ :piwo:[/quote]

Nie zgadzam sie z wywodami maćka73 ale Ciebie tez się soś pomyliło.
Spiker nie powinien byc komentatorem, bo komentator nigdy nie będzie bezstronny. To właśnie spiker powinien byc neutralny.

Przypomnij sobie jakie było oburzenie na spikera w meczu barazowym Ruch-Lechia, gdy Jojko wrzucił samobuja, a spiker głosno komentował to w czasie meczu jako kuriozum i dołował nas jeszcze bardziej.
Jojko zrobił rzecz niewybaczalną ale komentarz spikera był nie na miejscu i zbyteczny.

Co do Kalusa, to nie zrobił nic złego bo komentarze były przed meczem i w przerwie i z góry zaznaczał że jest to świadome i bierze na siebie konsekwencje, a cała spraw przyczyniła się do wzmożonego dopingu i aktywnego zachowania zawodników na boisku. To było pozytywne.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#95 Post autor: Ozor » 19 lis 2004, o 17:01

skoro nie zrobił nic zlego i pomoglo to w dopingu to o co chodzi?

Gość

#96 Post autor: Gość » 19 lis 2004, o 19:42

dupicie farmazony... ino Boguś :!:

DjMaciar
Kontakt:

#97 Post autor: DjMaciar » 19 lis 2004, o 20:05

BOGDAN KALUS - MUSI BYC I SWIETO W.... PROWDA
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]

volek
Kontakt:

#98 Post autor: volek » 19 lis 2004, o 20:47

Bogdan Kalus -tylko On.
Jak sam stwierdził po meczu z koroną w kawiarence,że na Ruchu może być nawet za darmo,bo ma niebieskie podniebienie.
Ogromny szacunek Panie Bogdanie.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#99 Post autor: Ozor » 19 lis 2004, o 21:36

I ja się dołoączam TYLKO BOGDAN.K i wszystko jasne.

Awatar użytkownika
vahanara
Kontakt:

#100 Post autor: vahanara » 19 lis 2004, o 21:48

Bogdan mówi : BOOOOOOOOOOOMBA !!!!!!!!!
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...

Viro

#101 Post autor: Viro » 19 lis 2004, o 22:17

ja bym chcial zeby zawsze tak jak ostatnio Bogdan prowadzil mecz to wyzwala wole walki w pilkarzach w kibicach lepszy doping na meczu jest ciekawiej i jest to nie tylko mecz ale prawdziwe swieto, widowisko, show z nalezna mu otoczka wooko spotkania cos jak na Bochum:)

Awatar użytkownika
THOMY
Kontakt:

#102 Post autor: THOMY » 19 lis 2004, o 22:47

Viro pisze: cos jak na Bochum:)
Viro :piwo: ganz genau, tak a niy inaczy, a moze nawet i lepi :wink:
http://www.fcd-ruchchorzow.de" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Bogdan Kalus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#103 Post autor: Bogdan Kalus » 26 lis 2004, o 15:48

Jak zostałem dzisiaj poinformowany dostałem "zaproszenie" na obrady wydziału dyscypliny PZPN na najbliższy czwartek 2.12.2004. O efektach powiadomię zaraz po przyjeździe z Warszawy.

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#104 Post autor: 19r20 » 26 lis 2004, o 16:19

ciekawe co te ci*** od ciebie chcą!
karanie za prawdę?
no tak to Polska właśnie
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

AndRe
Kontakt:

#105 Post autor: AndRe » 26 lis 2004, o 22:35

Panie Bogdanie trzymam kciuki .Nie dac sie warszawiokom to podstawa 8)
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Zablokowany