Transfery - zima 2012/2013
-
- Kontakt:
Re: Transfery - zima 2012/2013
ja zamiast szukac napastnika szukałbym ofensywnego pomocnika który mógłby grać jako podwieszony napastnik na '10'
na wysuniętego mamy i Jankowskiego i Kuświka, którzy fizycznie idealnie pasują do tej pozycji
jest też Niedzielan ale tu widzę bardziej ustawienie go jako drugiego napastnika
dla mnie priorytetem jest ściągnięcie lewego obrońcy i stopera oraz ofensywnego pomocnika
na wysuniętego mamy i Jankowskiego i Kuświka, którzy fizycznie idealnie pasują do tej pozycji
jest też Niedzielan ale tu widzę bardziej ustawienie go jako drugiego napastnika
dla mnie priorytetem jest ściągnięcie lewego obrońcy i stopera oraz ofensywnego pomocnika
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
Takim pomocnikiem jest Starzynski i nie ma co szukac tylko stawiac na tego mlodego bardzo utalentowanego chlopaka, ktory juz pokazal, ze warto to robic.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
- 19flasteR20
- Kontakt:
Co sie z dobrymi skrzydlowymi stalo w tej rundzie? Moim zdaniem ten element spowodowol, ze nasza jakosc gry w ataku mocno oslabla.
Ruch Autonomii Gůrnygo Ślůnska

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]

Masz prawo zadeklarowac narodowosc ślůnska - SILESIA FIRST TO FIGHT! -[/size]
-
- Kontakt:
19aRtuR20 pisze:Temat działa na zasadzie takiej jak poprzednie, czyli piszemy o faktach, nie o życzeniach (tych "z klubu" też nie).

Zlyźcie na ziymia,bo nikere propozycje powodujom u czowieka odruchy wymiotne i silno migryna

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
- Kontakt:
Starzyński to wg mnie środkowy pomocnik, a nie ofensywny, podwieszonywiesiek1 pisze:Takim pomocnikiem jest Starzynski i nie ma co szukac tylko stawiac na tego mlodego bardzo utalentowanego chlopaka, ktory juz pokazal, ze warto to robic.
jeżeli faktycznie zimę nasze galerianki przepracują solidnie i forma wróci to przód widzę to tak:
-------------- Jankowski ----------------
---------------- nowy ------------------
Zieńczuk -- Panka -- Starzyński -- Sultes
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
Panka za to co pokazywal w tej rundzie musi uwazam wspiac sie na jakies nieosiagalne dla polskich pilkarzy szczyty w okresie przygotowawczym zeby dostac pierwszy sklad na lige.Narazie to bym go wedlug regul sprawiedliwej oceny jak sobie poscielisz tak sie wyspisz ulokowal gdzies miedzy lawka a mloda ekstraklasa.Zobaczymy co sie wydarzy w przyszlosci.
Dla mnie Starzynski wlasnie to typowy ofensywny srodkowy pomocnik, rozgrywajacy.Pdowieszony za napastnikami to taki Jankowski.
Dla mnie Starzynski wlasnie to typowy ofensywny srodkowy pomocnik, rozgrywajacy.Pdowieszony za napastnikami to taki Jankowski.
-
- Kontakt:
no widzisz a dla mnie nie, bo Jankesa widzę na szpicy a Starzyńskiego na środku pomocy a nie za napastnikiem - my mamy ten przywilej że możemy pisać wszystko a to trener ustawia te klockiwiesiek1 pisze:Dla mnie Starzynski wlasnie to typowy ofensywny srodkowy pomocnik, rozgrywajacy.Pdowieszony za napastnikami to taki Jankowski.
co do Panki to wierzę że po przepracowaniu okresu pokaże co potrafi - teraz przechodził koło gry ale idą święta to i wierzyć trzeba
ja bym też dał szansę Lewińskiemu - bo na moje oko i pare minut co grał w podstawowej 11 to widzę potencjał, nie boi się gry na małej przestrzeni i walczy -może to jest opcja na defensywnego
nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
Szczerze mowiac nie wiem skad opiera sie Twoja wiara w skutecznosc Jankesa na szpicy.Ani Fornalik ani Zielinski ani razu go na tej pozycji nie widzieli.Ja tez mam watpliwosci z jego charakterystykami jako pilkarza.To juz bardziej widze tam szanse dla Kuswika, ktory szczegolnie w sparingach( roznie to bywa z ich miarodajnoscia) ale tez w jednym bo jednym ale meczu z Piastem wykazal sie wlasnie umiejetnosciami jakie srodkowy napastnik musi posiadac.Trzeba tez mu oddac, ze za duzo minut w tym sezonie to nie dostal o wychodzneniu w pierwszym skladzie nie wspominajac.
-
- Kontakt:
wiara kolego wiara i piłkarski nos 
można oczywiście grać z Kuświkiem na szpicy a za nim Jankes ale wg mnie Jankesowi do rozgrywającego daleko

można oczywiście grać z Kuświkiem na szpicy a za nim Jankes ale wg mnie Jankesowi do rozgrywającego daleko
nigdy nie jest za późno
-
Bany z Miedzi by się u nas przydał na stopera młody i bardzo dobry
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jedynie Starzynskiego byloby mi szkoda. Reszta nadaje sie tylko na liste transferowa.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
Stawarczyk, Sadlok i Szyndrowski - bezdyskusyjne 'do widzenia'!!. Malina winien zostac by, jak to ktos wczesniej zauwazyl, pomoc z 'ogrywaniem' mlodszych, mniej doswiadczonych. Moze faktycznie warto byloby zaprosic na np rok tego Brazylijczyka? Po jednym sparingu, grajac ze slabo zgranym zespolem, w dodatku grajacym 'inna' pilke, nie nalezy wystawiac mu koncowej oceny.
Tak czy siak, cel na nadchodzaca zimowa przerwe: szybki, lewy obronca, potrafiacy szybko otworzyc gre 'do przodu', srodkowy i skrzydlowy w lini pomocy, skrzydlowy by ubarwic gre Niebieskich, dajac wsparcie Zienczukowi i Smektale, zapewniajac jednoczesnie zmiane wspomnianemu Zieniowi gdy ten bedzie odchodzil na pilkarska emeryture. Srodkowy bo sam jeden Starzynski nie da rady ksztaltowac ofensywnej gry Ruchu. Mimo najszczerszych checi i dajac z siebie wszystko, nie da po prostu rady.
Miejsca Piecha Jankowski nie zajmie i dlugo nawet nie zblizy sie do jego poziomu. Dosc wspomniec ze Jankowski nie potrafi walczyc o pilke, brak mu 'chlodnej' glowy i determinacji. Taki Arek strzela 10 razy i strzela 1 bramke. Jankowski strzeli maksymalnie 2 razy i nie trafi ani razu. Nie mowiac o tym ze ta pilke Jankowskiemu jeszcze trzeba dokladnie dograc... Wzmocnienie lini ataku tez warto rozwazyc.
Mamy na dzis: Perdjica, Lewczuka, Malinowskiego, (wzmocnienie) - Zienczuk, Starzynski, Panka, Smektala (Flis, Kwiatkowski, Wlodyka,+ ktos nowy), Kuswik, ktos nowy (Jankowski, jesli da rade sie ogarnac).
Dodatkowo gleboki research slaskich klubow w poszukiwaniu 17-19latkow, ktorzy wzmocnia zaplecze (nie to glebokie tylko meczowe). Moze z Lwowa bedzie zainteresowany gra w Ruchu?
Tak czy siak, cel na nadchodzaca zimowa przerwe: szybki, lewy obronca, potrafiacy szybko otworzyc gre 'do przodu', srodkowy i skrzydlowy w lini pomocy, skrzydlowy by ubarwic gre Niebieskich, dajac wsparcie Zienczukowi i Smektale, zapewniajac jednoczesnie zmiane wspomnianemu Zieniowi gdy ten bedzie odchodzil na pilkarska emeryture. Srodkowy bo sam jeden Starzynski nie da rady ksztaltowac ofensywnej gry Ruchu. Mimo najszczerszych checi i dajac z siebie wszystko, nie da po prostu rady.
Miejsca Piecha Jankowski nie zajmie i dlugo nawet nie zblizy sie do jego poziomu. Dosc wspomniec ze Jankowski nie potrafi walczyc o pilke, brak mu 'chlodnej' glowy i determinacji. Taki Arek strzela 10 razy i strzela 1 bramke. Jankowski strzeli maksymalnie 2 razy i nie trafi ani razu. Nie mowiac o tym ze ta pilke Jankowskiemu jeszcze trzeba dokladnie dograc... Wzmocnienie lini ataku tez warto rozwazyc.
Mamy na dzis: Perdjica, Lewczuka, Malinowskiego, (wzmocnienie) - Zienczuk, Starzynski, Panka, Smektala (Flis, Kwiatkowski, Wlodyka,+ ktos nowy), Kuswik, ktos nowy (Jankowski, jesli da rade sie ogarnac).
Dodatkowo gleboki research slaskich klubow w poszukiwaniu 17-19latkow, ktorzy wzmocnia zaplecze (nie to glebokie tylko meczowe). Moze z Lwowa bedzie zainteresowany gra w Ruchu?
-
- Kontakt:
dobrze,ze to Ty niedecydujesz o transferachcheapgun pisze:Stawarczyk, Sadlok i Szyndrowski - bezdyskusyjne 'do widzenia'!!. Malina winien zostac by, jak to ktos wczesniej zauwazyl, pomoc z 'ogrywaniem' mlodszych, mniej doswiadczonych. Moze faktycznie warto byloby zaprosic na np rok tego Brazylijczyka? Po jednym sparingu, grajac ze slabo zgranym zespolem, w dodatku grajacym 'inna' pilke, nie nalezy wystawiac mu koncowej oceny.

NRŚL GANG
- ObeRschlesien
- Kontakt:
Chopie co ty sam piszesz , czytosz niebiescy.pl albo oficialno tam pisze ze Perdjic mo zielone swiatlocheapgun
i moze szukac klubu
Prawdopodobnie dobiega kresu przygoda Matko Perdijicia z Ruchem Chorzów. Chorwat już od jakiegoś czasu znajdował się poza meczową osiemnastką, a rezerwowym bramkarzem był Krzysztof Kamiński.
Malina niech sie idzie na emerytura juz nastepnie piszesz Stawarczyk Szyndrowski do widzenia a łoni tydzien tymu podpisali kontrakty ... widza ze za duzo nie wiesz a piszesz masakra

-
- Kontakt:
temat bydzie szczegolowo przesledzony za ok. dwa dni (chyba, ze ktos mie uprzedzi) i wyczyszczonyOberschlesien pisze:
Chopie co ty sam piszesz , czytosz niebiescy.pl albo oficialno tam pisze ze Perdjic mo zielone swiatlocheapgun
i moze szukac klubuPrawdopodobnie dobiega kresu przygoda Matko Perdijicia z Ruchem Chorzów. Chorwat już od jakiegoś czasu znajdował się poza meczową osiemnastką, a rezerwowym bramkarzem był Krzysztof Kamiński.
Malina niech sie idzie na emerytura juz nastepnie piszesz Stawarczyk Szyndrowski do widzenia a łoni tydzien tymu podpisali kontrakty ... widza ze za duzo nie wiesz a piszesz masakra