po 1. nie rycz NAZWISKA razym z nami bo sie robi wiocha i burdel
po 2. jak słyszysz że kibice nie współpracują to kończ cało "nazwa piłkarza

po 3. wola jak rykniesz imie, nazwisko a my stare dobre YES !!
_BiADACZ_ pisze:godej po ślonsku !
Podbijam bzk jak to dostaniesz podeślij mi tą dziewczynębzk pisze:Czy mógłbym dostać mp3 z wykonawcami, które są odtwarzane w przerwie (szczególnie chodzi mi o tą dziewczynę co śpiewała na Derbach ale inne też chętnie przygarnę o ile autorzy nie mają nic przeciwko).
Pozdrawiam
no... i trwało to do 10 min szpilu chybaGrucha87 pisze:Co wy sie czepiacie...koleś fajny cyrk zrobił jak w poprzedniej LE czytał numery piłkarzy po angielsku.Oberschlesien pisze:Podbijom .... pomysl fajny z tym komentowaniem sklady itp. bo jak slysza tego co tam je teraz i boomba albo wielka wielka choby na pogrzebie to porazka , niech sie na recznej komentuje a przerwie zamiast elwro moze trafienie z 11 w lataMikoruch pisze:Proponuję, żebyś komentował szpile zamiast naszego dotychczasowego komentatora "bez ikry"
Jak na razie jest ok ;-)![]()
pyRsk![]()
19chachar20 pisze:Siemanko , mógłbym się dowiedzieć albo dostać mp3 muzyki którą leciała dzisiaj w przerwie meczu (Ruch - Jaga 07.12) do której tańczyły nasze cheerleaderki - chodzi mi o ten hardstyle (qlimax) połączony ze świątecznymi wzmiankami . Jakby co to na pw , z góry dzięki
P.S Puszczaj muze jescze głośniej w przerwie meczu - jest dobry klimat ale może być lepszy
Użytkownicy przeglądający to forum: Majestic-12 [Bot], Wilk i 52 gości