DJ Cube - ocena pracy/pomysły/sugestie

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
MeteoR1920
Kontakt:

Re: DJ Cube - ocena pracy/pomysły/sugestie

#16 Post autor: MeteoR1920 » 26 wrz 2012, o 18:21

jak mosz prezentować drużyna przed szpilym to
po 1. nie rycz NAZWISKA razym z nami bo sie robi wiocha i burdel
po 2. jak słyszysz że kibice nie współpracują to kończ cało "nazwa piłkarza :D :D :D"
po 3. wola jak rykniesz imie, nazwisko a my stare dobre YES !!

pedro-sbl
Kontakt:

#17 Post autor: pedro-sbl » 26 wrz 2012, o 18:32

_BiADACZ_ pisze:godej po ślonsku !
:padam: :padam: :padam:
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

Awatar użytkownika
Chudy81
Kontakt:

#18 Post autor: Chudy81 » 1 lis 2012, o 11:52

bzk pisze:Czy mógłbym dostać mp3 z wykonawcami, które są odtwarzane w przerwie (szczególnie chodzi mi o tą dziewczynę co śpiewała na Derbach ale inne też chętnie przygarnę o ile autorzy nie mają nic przeciwko :) ).

Pozdrawiam
Podbijam bzk jak to dostaniesz podeślij mi tą dziewczynę :D
Obrazek Obrazek
Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.

KubaSpiker
Kontakt:

#19 Post autor: KubaSpiker » 1 lis 2012, o 18:48

Witam

Czekamy aż uzbiera się ok 8-10 wykonawców i ruszamy ze stroną na której będzie można - odsłuchiwać, ściągać i głosować na konkretne utwory. Mamy już 6 artystów. Jutro podam maila na którego można przesyłać ewentualne propozycje. Do teraz był to mój mail a od jutra będzie osobny stworzony do obsługi Śląskiej Ligi Talentów.

Niebieskie Pozdrowienia dla Wszystkich

Kuba/Cube
www.progres-music.com

miedza
Kontakt:

#20 Post autor: miedza » 4 lis 2012, o 10:55

Grucha87 pisze:
Oberschlesien pisze:
Mikoruch pisze:Proponuję, żebyś komentował szpile zamiast naszego dotychczasowego komentatora "bez ikry"
Jak na razie jest ok ;-)
Podbijom .... pomysl fajny z tym komentowaniem sklady itp. bo jak slysza tego co tam je teraz i boomba albo wielka wielka choby na pogrzebie to porazka , niech sie na recznej komentuje a przerwie zamiast elwro moze trafienie z 11 w lata :ok:
pyRsk
Co wy sie czepiacie...koleś fajny cyrk zrobił jak w poprzedniej LE czytał numery piłkarzy po angielsku. :rotfl: :rotfl:
no... i trwało to do 10 min szpilu chyba :rotfl:

Tez podbijom wobec tego, wyciepnąć tego barana bez jaj, bo słuchać tego sztywniaka nie idzie, aż dziwia sie że mu nie gańba na szpilu przed tymi milionami widzów... :D

KubaSpiker
Kontakt:

#21 Post autor: KubaSpiker » 5 lis 2012, o 02:13

Witam.

Trochę to trwało (mimo że samo założenie maila to tylko moment;)) ale na prawdę trochę zapracowany byłem ostatnio i zupełnie wypadło mi to z głowy, ale na szczęście już jest. Więc jeśli ktoś chciałby wziąć udział w Śląskiej Lidze Talentów proszę podsyłać swoje zgłoszenia na mail [email protected]

zgłoszenie powinno zawierać

1. Imię Nazwisko lub Pseudonim lub Nazwe formacji
2. Notke biograficzną dotyczącą artysty
3. Utwór konkursowy w formacie mp3

Zapraszam do zabawy i życzę powodzenia!

PS. Jeśli po 2 miesiącach mojej pracy macie jakieś uwagi, sugestie lub propozycje - piszcie!;)

Pozdrawiam na Niebiesko!

PYRSK!

Kuba/Cube
www.progres-music.com

19chachar20
Kontakt:

#22 Post autor: 19chachar20 » 7 gru 2012, o 20:38

Siemanko , mógłbym się dowiedzieć albo dostać mp3 muzyki którą leciała dzisiaj w przerwie meczu (Ruch - Jaga 07.12) do której tańczyły nasze cheerleaderki - chodzi mi o ten hardstyle (qlimax) połączony ze świątecznymi wzmiankami . Jakby co to na pw , z góry dzięki

P.S Puszczaj muze jescze głośniej w przerwie meczu - jest dobry klimat ale może być lepszy :hyhy:

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#23 Post autor: ObeRschlesien » 7 gru 2012, o 20:50

JA I NIE DOWEJ MIKROFONU TYMU BOMMBA :wstyd: :mur:
Obrazek

Awatar użytkownika
dzejdzejka
Kontakt:

#24 Post autor: dzejdzejka » 7 gru 2012, o 22:50

19chachar20 pisze:Siemanko , mógłbym się dowiedzieć albo dostać mp3 muzyki którą leciała dzisiaj w przerwie meczu (Ruch - Jaga 07.12) do której tańczyły nasze cheerleaderki - chodzi mi o ten hardstyle (qlimax) połączony ze świątecznymi wzmiankami . Jakby co to na pw , z góry dzięki

P.S Puszczaj muze jescze głośniej w przerwie meczu - jest dobry klimat ale może być lepszy :hyhy:

napisz maila na priv, to Ci wyślę ;)
(za naszą muzykę nie odpowiada Kuba ;) )

KubaSpiker
Kontakt:

#25 Post autor: KubaSpiker » 9 gru 2012, o 00:28

potwierdzam;) Kolezanki z Graffiti same przygotowuja podklady do ukladow. a tak swoja droga mozecie podsylac tytuly utworow ktore chcielibyscie uslyszec na Cichej przed meczem i w przerwie. W ogole mam jeszcze jeden pomysl na muzyke w trakcie spotkan. Ale o tym jutro bo ciezko rozpisywac mi sie z telefonu. Niebieakie pozdRowienia dla Wszystkich! ;)
www.progres-music.com

KubaSpiker
Kontakt:

#26 Post autor: KubaSpiker » 9 gru 2012, o 17:59

No to tak jak pisałem wczoraj, mam pomysł na tzw. Niebieski Mixtape. czyli zmiksował bym ze sobą hip-hopowe numery dotyczące naszego klubu.Całość materiału miałaby ok. godzinę. Można by go było go wydać w jakiś przyjemny sposób i rozdać lub też sprzedac za symboliczną jakąś sumę a pieniądze zebrane przeznaczyć na jakiś konkretny cel. No i oczywiście byłby ten materiał puszczany w trakcie meczów.. Jeżeli uważacie że to dobry pomysł to podsyłajcie swoje propozycje. Pozdrawiam! Kuba/Cube
www.progres-music.com

Awatar użytkownika
milanos
Kontakt:

#27 Post autor: milanos » 15 lut 2013, o 14:52

Gratulacje dla nowego spikera :D
Obrazek

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#28 Post autor: ObeRschlesien » 15 lut 2013, o 16:26

Juz wiem ze bydzie lepiej od tego booomba :wstyd:

powodzenia DJ CUBE
Obrazek

Siakol20
Kontakt:

#29 Post autor: Siakol20 » 15 lut 2013, o 16:40

Nasz chop z Swion dobry wariat za malolata malowanie bawr nawet na meczach osiedlowych:D:D
Jednak Marzenia sie spelniaja:) no i wyjazdowic choc praca to teraz mniej ale zawsze Niebieski:)

KubaSpiker
Kontakt:

#30 Post autor: KubaSpiker » 15 lut 2013, o 17:01

Witam

Jak już wiadomo od pierwszego meczu rundy wiosennej będę spikerem na meczach Niebieskich. Jest to dla mnie ogromne wyróżnienie ale także odpowiedzialność. Mam swój pomysł na prowadzenie "spikerki" w trakcie meczów ale przede wszystkim (jako że sam jestem od dziecka kibicem Ruchu) zależy mi na tym by spełnić oczekiwania kibiców. Dlatego bardzo proszę o sugestie czego Wam brakuje na meczach ze strony spikera, co byście urozmaicili, na co mam zwrócić szczególną uwagę. Sugestie mogą dotyczyć tak strony czysto informacyjnej/spikerskiej jak i tej rozrywkowej (konkursy,atrakcje,muzyka).
Od razu zaznaczam, że wszystko co dzieje się przed meczem i w przerwie mogę prowadzić "po naszymu" ale przekaz informacji w trakcie samego meczu musi już być po Polsku;)

Na koniec wielkie dzięki Wszystkim za gratulacje i słowa wsparcia - jest to dla mnie potężna motywacja!

Trzymajcie kciuki ...bo trema już jest;)

Z Niebieskimi pozdrowieniami dla wszystkich

Kuba/Cube

PYRSK!
www.progres-music.com

ODPOWIEDZ