jalboss nie te realia, nie te realia :?jalboss pisze:Staniesz na dole i potrzymiesz w ręce.GREGOR1920 pisze: teraz jestem ciekaw kaj beda wisiały nasze fany ?????????
Na angielskich stadionach ( a większośc taki by chciała na Ruchu) nie ma żadnych płotków i tez sobie jakośc radzą. Zresztą w Bundeslidze jest podobnie.
Remont stadionu
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
- GREGOR1920
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jo tyz zech o nich pomysloł ale jak tam ktos bydzie stoł to tych fan niebedzy widacjalboss pisze:Mosz jeszcze płot przy nowym (zdemontowanym ) zegarzeGREGOR1920 pisze:jalboss jak niemosz co robic to sam stan i poczym !!!! za***isty WIDOK JEST JAK SĄ FANY NA PŁOTYACH FAJNIE ZE NIE !!!! Pozdr. wszystkich co sie z tym zgadzaja.

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A czy ja mówię że jest DOBRZE? :roll: Przeczytaj dokładnie moją powyższą wypowiedz.Napisałem żeby od razu klubu nie stawiać w stan upadłości skoro Ptaszysko upomniał się o zaległą kasę za swoich grojków którzy grali w Ruchu.A to że w Ruchu jest ŹLE to wiem od dawna i nie pamiętam kiedy można było powiedzieć że jest inaczej.Pozdro.hanys1920 pisze:Luke wiesz więcej lub "inna" prawdę aniżeli ci którzy są w miare blisko klubu (Viro, Wojtek) i mówią że jest źle, skoro nas uspokajasz? Jeśli tak to podziel sie wiedzą. Bo sama egzystencja tez chyba cię nie zadowala?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
I teraz Ty przeczytaj moją wypowiedz. Czy ja ci gdzieś zarzucam, że piszesz że jest dobrze? Pisze że uspokajasz cyt "nie histeryzujmy" . Rozumiem, że masz ku temu jakieś argumenty, więc chce byś tylko je ujawnił i tyle. Wtedy się uspokoje nie będe histeryzował, nie będe wierzył Viro Wojtkowi i innym a właśnie Tobie. Pozdrawiam.
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów
www.wolnyposredni.pl
www.wolnyposredni.pl
Wydaje mi się poprostu że taki klub nie może upaść(w rozumieniu całkowitego rozwiązania)ponieważ ma liczne sukcesy w polsce oraz dużą rzeszę kibiców.Ruch to nie jest jakiś Polar,Tłoki czy inny Izolator Boguchwała aby ktoś mógł go tak bezkarnie rozwiązać.Ja wypowiedziałem się jak mi się wydaje.hanys1920 pisze:I teraz Ty przeczytaj moją wypowiedz. Czy ja ci gdzieś zarzucam, że piszesz że jest dobrze? Pisze że uspokajasz cyt "nie histeryzujmy" . Rozumiem, że masz ku temu jakieś argumenty, więc chce byś tylko je ujawnił i tyle. Wtedy się uspokoje nie będe histeryzował, nie będe wierzył Viro Wojtkowi i innym a właśnie Tobie. Pozdrawiam.