Remont stadionu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Robson
Kontakt:

#226 Post autor: Robson » 2 lis 2004, o 15:06

jalboss pisze:
GREGOR1920 pisze: teraz jestem ciekaw kaj beda wisiały nasze fany ?????????
Staniesz na dole i potrzymiesz w ręce.
Na angielskich stadionach ( a większośc taki by chciała na Ruchu) nie ma żadnych płotków i tez sobie jakośc radzą. Zresztą w Bundeslidze jest podobnie.
jalboss nie te realia, nie te realia :?

Żdanol

#227 Post autor: Żdanol » 11 lis 2004, o 11:13

Nasze fany gdzie beda wisialy ? :?

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#228 Post autor: Patton » 11 lis 2004, o 11:14

Czytac nie umiesz?? W dziel kibice masz na to temat. Tutaj jest mowa o stadionie!! Boze... Za jakie grzechy? :(
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
GREGOR1920
Kontakt:

#229 Post autor: GREGOR1920 » 11 lis 2004, o 16:13

jalboss jak niemosz co robic to sam stan i poczym !!!! za***isty WIDOK JEST JAK SĄ FANY NA PŁOTYACH FAJNIE ZE NIE !!!! Pozdr. wszystkich co sie z tym zgadzaja.

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#230 Post autor: jalboss » 11 lis 2004, o 17:51

GREGOR1920 pisze:jalboss jak niemosz co robic to sam stan i poczym !!!! za***isty WIDOK JEST JAK SĄ FANY NA PŁOTYACH FAJNIE ZE NIE !!!! Pozdr. wszystkich co sie z tym zgadzaja.
Mosz jeszcze płot przy nowym (zdemontowanym ) zegarze
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

snajper

#231 Post autor: snajper » 11 lis 2004, o 17:56

jalboss pisze:
GREGOR1920 pisze:jalboss jak niemosz co robic to sam stan i poczym !!!! za***isty WIDOK JEST JAK SĄ FANY NA PŁOTYACH FAJNIE ZE NIE !!!! Pozdr. wszystkich co sie z tym zgadzaja.
Mosz jeszcze płot przy nowym (zdemontowanym ) zegarze
jo tyz zech o nich pomysloł ale jak tam ktos bydzie stoł to tych fan niebedzy widac :( jesli Ci chodzi o ten niebieski płot toi raczej nie pozdRo 8)

Gość

#232 Post autor: Gość » 11 lis 2004, o 17:56

klub sie rozpada a Ci wielkie dyskusje o fanach prowadza :roll:

Luke

#233 Post autor: Luke » 11 lis 2004, o 18:12

WojtekO pisze:klub sie rozpada a Ci wielkie dyskusje o fanach prowadza :roll:
Nie rozpadnie się.Nie chisteryzujmy!Jest źle,ale od dawna w Ruchu tak było i jakoś w tych "ekstremalnych" sytuacjach egzystowaliśmy.

Viro

#234 Post autor: Viro » 11 lis 2004, o 18:30

ja mysle ze jest gorzej niz bylo kiedykolwiek

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#235 Post autor: hanys1920 » 11 lis 2004, o 20:53

Luke wiesz więcej lub "inna" prawdę aniżeli ci którzy są w miare blisko klubu (Viro, Wojtek) i mówią że jest źle, skoro nas uspokajasz? Jeśli tak to podziel sie wiedzą. Bo sama egzystencja tez chyba cię nie zadowala?
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

Luke

#236 Post autor: Luke » 11 lis 2004, o 21:12

hanys1920 pisze:Luke wiesz więcej lub "inna" prawdę aniżeli ci którzy są w miare blisko klubu (Viro, Wojtek) i mówią że jest źle, skoro nas uspokajasz? Jeśli tak to podziel sie wiedzą. Bo sama egzystencja tez chyba cię nie zadowala?
A czy ja mówię że jest DOBRZE? :roll: Przeczytaj dokładnie moją powyższą wypowiedz.Napisałem żeby od razu klubu nie stawiać w stan upadłości skoro Ptaszysko upomniał się o zaległą kasę za swoich grojków którzy grali w Ruchu.A to że w Ruchu jest ŹLE to wiem od dawna i nie pamiętam kiedy można było powiedzieć że jest inaczej.Pozdro.

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#237 Post autor: hanys1920 » 11 lis 2004, o 21:21

I teraz Ty przeczytaj moją wypowiedz. Czy ja ci gdzieś zarzucam, że piszesz że jest dobrze? Pisze że uspokajasz cyt "nie histeryzujmy" . Rozumiem, że masz ku temu jakieś argumenty, więc chce byś tylko je ujawnił i tyle. Wtedy się uspokoje nie będe histeryzował, nie będe wierzył Viro Wojtkowi i innym a właśnie Tobie. Pozdrawiam.
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

Luke

#238 Post autor: Luke » 12 lis 2004, o 06:34

hanys1920 pisze:I teraz Ty przeczytaj moją wypowiedz. Czy ja ci gdzieś zarzucam, że piszesz że jest dobrze? Pisze że uspokajasz cyt "nie histeryzujmy" . Rozumiem, że masz ku temu jakieś argumenty, więc chce byś tylko je ujawnił i tyle. Wtedy się uspokoje nie będe histeryzował, nie będe wierzył Viro Wojtkowi i innym a właśnie Tobie. Pozdrawiam.
Wydaje mi się poprostu że taki klub nie może upaść(w rozumieniu całkowitego rozwiązania)ponieważ ma liczne sukcesy w polsce oraz dużą rzeszę kibiców.Ruch to nie jest jakiś Polar,Tłoki czy inny Izolator Boguchwała aby ktoś mógł go tak bezkarnie rozwiązać.Ja wypowiedziałem się jak mi się wydaje.

kurczak1920

#239 Post autor: kurczak1920 » 12 lis 2004, o 08:11

Luke pisze:Wydaje mi się poprostu że taki klub nie może upaść(w rozumieniu całkowitego rozwiązania)ponieważ ma liczne sukcesy w polsce oraz dużą rzeszę kibiców.....
gdzie są ci kibice??, gdzie będą jak Ruch będzie grał w sobote z Kielcami????

snajper

#240 Post autor: snajper » 12 lis 2004, o 08:23

oczywiscie na forum na czacie i na innych zrudłach informacji dlatego wdług mnie administratorzy powinni zrobic to co zrobił Widzew na derbach widzewa przez czas trwania meczu wszystko poblokował 8) przemyslcie to :wink: pozdRo :)

Zablokowany