Stroje
-
Re: Stroje
Nie słyszę gwizdów gdy śpiewamy Górny Śląsk czy Polska bez Śląska, więc rachunek z tego prosty większość kibicow Ruchu i to zdecydowana ma poglądy pro slaskie i wtedy forumowi rozkminiacze przykro mi ale musicie sie dostosowac po tak juz na tym swiecie jest ze mniejszosc dostosowywuje sie do wiekszosci.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ty sobie jaja robisz?Roni2580 pisze:bo tak juz na tym swiecie jest ze mniejszosc dostosowywuje sie do wiekszosci.
Gdyby tak było to tożsamość Śląska w ogóle by nie istniała. Byłaby tylko jedna słuszna opcja Polska.
Ja też nie słyszę gwizdów jak słychać "je*** goroli ich cała Polska pi***oli" to znaczy że wszyscy kibice Ruchu to półgłówki?Nie słyszę gwizdów gdy śpiewamy Górny Śląsk czy Polska bez Śląska, więc rachunek z tego prosty większość kibicow Ruchu i to zdecydowana ma poglądy pro slaskie i wtedy forumowi rozkminiacze przykro mi
Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja też mam poglądy pro-śląskie ale nie wyobrażam sobie aby Ruch miał grać w strojach żółto-niebieskich, jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Barwy klubowe sa barwami klubowymi i nikomu w Poznaniu, Gdańsku czy Warszawie nie przychodzi do głowy grać w strojach biało-czerwonych. Poza tym na Śląsku jest wiele klubów piłkarskich i czy wszystkie mają sobie strzelić żółto-niebieski komplet wyjazdowy? Śląsk to trocha szersze pojęcie niż jeden klub piłkarski.
- Radzion-ków
gerhat pisze:Ja też mam poglądy pro-śląskie ale nie wyobrażam sobie aby Ruch miał grać w strojach żółto-niebieskich, jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Barwy klubowe sa barwami klubowymi i nikomu w Poznaniu, Gdańsku czy Warszawie nie przychodzi do głowy grać w strojach biało-czerwonych. Poza tym na Śląsku jest wiele klubów piłkarskich i czy wszystkie mają sobie strzelić żółto-niebieski komplet wyjazdowy? Śląsk to trocha szersze pojęcie niż jeden klub piłkarski.
Aby jedyn normalny

Niektórzy to sam są po jednych pieniądzach z narodowcami z NOP, ale już nic nie pisza, bo to ponoć ja jestem
tommy tauzen pisze: sympatyzujacy z jedynie słuszna opcja

Kogo trzeba wyrzucić z Rady Miejskiej
Marek Dudek (Wspólny Chorzów)
Romuald Fojcik (WCh)
Halina Hiltawska (WCh)
Marek Kopel (WCh)
Tomasz Krawczyk (WCh)
Joachim Otte (WCh)
Tomasz Piecuch (WCh)
Bożena Pietrzyk (WCh)
Mariola Roleder (WCh)
Ryszard Sadłoń (WCh)
Marian Salwiczek (WCh)
Adam Trzebińczyk (WCh)
Henryk Wieczorek (WCh)
Marek Dudek (Wspólny Chorzów)
Romuald Fojcik (WCh)
Halina Hiltawska (WCh)
Marek Kopel (WCh)
Tomasz Krawczyk (WCh)
Joachim Otte (WCh)
Tomasz Piecuch (WCh)
Bożena Pietrzyk (WCh)
Mariola Roleder (WCh)
Ryszard Sadłoń (WCh)
Marian Salwiczek (WCh)
Adam Trzebińczyk (WCh)
Henryk Wieczorek (WCh)
- atleticomadryt
- Kontakt:
Sytuacja Barcelony w Kataloni jest podobna jak Lecha w Wlkp. klub reprezentujacy dany region.
Górny Śląsk porownalbym do Westfalii i Nadreni z zaglebiem Ruhry.U nas jest wiecej klubow ktore tez moga nawiazywac do przeszlosci czy utozsamiac sie mocno z GS.
Ale w zadnym klubie kibice tak mocno nie utozsamiaja sie z regionem jak w Ruch-u.
Dlatego przydalaby sie mala fanka na kraglu lub herb na piersi.
Maly uklon w strone histori regionu i kibicow.
Górny Śląsk porownalbym do Westfalii i Nadreni z zaglebiem Ruhry.U nas jest wiecej klubow ktore tez moga nawiazywac do przeszlosci czy utozsamiac sie mocno z GS.
Ale w zadnym klubie kibice tak mocno nie utozsamiaja sie z regionem jak w Ruch-u.
Dlatego przydalaby sie mala fanka na kraglu lub herb na piersi.
Maly uklon w strone histori regionu i kibicow.
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH”
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"
-
- Kontakt:
mom rozumiec, ze normalnosc rachujesz swojom miarom? Dziwna to miara...Radzion-ków pisze:gerhat pisze:Ja też mam poglądy pro-śląskie ale nie wyobrażam sobie aby Ruch miał grać w strojach żółto-niebieskich, jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Barwy klubowe sa barwami klubowymi i nikomu w Poznaniu, Gdańsku czy Warszawie nie przychodzi do głowy grać w strojach biało-czerwonych. Poza tym na Śląsku jest wiele klubów piłkarskich i czy wszystkie mają sobie strzelić żółto-niebieski komplet wyjazdowy? Śląsk to trocha szersze pojęcie niż jeden klub piłkarski.
Aby jedyn normalny
Niektórzy to sam są po jednych pieniądzach z narodowcami z NOP, ale już nic nie pisza, bo to ponoć ja jestemtommy tauzen pisze: sympatyzujacy z jedynie słuszna opcja
Moze Gerhat odpowiysz w takim razie na pytanie czymu takie kluby jak Barca czy Bilbao zdecydowaly sie na szpilanie 'narodowych' trykotkach? Moze po glebszym zastanowieniu odpowiysz sie na twoj niytrefiony tekst o Poznaniu, Gdansku i Warszawie.
sorry ale chyba Ci sie pomylily definicje slowa tozsamosc. Akurat 'elity' rzadzace w tolerancyjnym kraju jakim je Polska, robiom wszystko co by byla ino jedna sluszno opcja. Rok w rok nom dajom o tym znac. Takze, niy trefils. Jesli kwestionujesz to co naszkryflol Roni2580, to jestes po tyj samyj zajcie co osoby dajace rowne prawa nielegalnym imigrantom i pedalom.Gdyby tak było to tożsamość Śląska w ogóle by nie istniała. Byłaby tylko jedna słuszna opcja Polska.
L-o pisze:Sprowadzanie symboli GŚ do rangi toi-toi'a na tym forum powinno sie równać conajmij ostrzeżeniym.
Proponuja zoboczyć herby na wiyrchu tego forum - czy prowadzi to do haji?

Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
Kolego nie myl pojęć, jest różnica między tolerancją w stosunku do innych poglądów, a dostosowywania się. Prosty przykład, w Polsce muzułmanie i inne wyznania dostosowują się do katolików, bo jest ich więcej. I tak mają wolne od szkoły czy pracy, w boże narodzenie czy święta wielkanocne, natomiast w swoje święta wolnego nie mają.mulan pisze:Ty sobie jaja robisz?Roni2580 pisze:bo tak juz na tym swiecie jest ze mniejszosc dostosowywuje sie do wiekszosci.
Gdyby tak było to tożsamość Śląska w ogóle by nie istniała. Byłaby tylko jedna słuszna opcja Polska.
Ja też nie słyszę gwizdów jak słychać "je*** goroli ich cała Polska pi***oli" to znaczy że wszyscy kibice Ruchu to półgłówki?Nie słyszę gwizdów gdy śpiewamy Górny Śląsk czy Polska bez Śląska, więc rachunek z tego prosty większość kibicow Ruchu i to zdecydowana ma poglądy pro slaskie i wtedy forumowi rozkminiacze przykro mi
co do innych apropo, zmieniania barw, moi drodzy, drugi komplet strojów z zasady nie jest w barwach klubowych więc o czym wy tu piszecie?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niestety ale wyzwajac na forum do gwizdania na hymn w Kielcach straciłeś u mnie wszelkie prawa do udzielania tobie odpowiedzi, porad, wskazówek czy jakiejkolwiek innej formy dyskusji. Żyj w swoim jedynym słusznym a dla mnie chorym świecie sowiści, konfrontacji, zazdrości, lęków i kompleksów.pedro-sbl pisze: Moze Gerhat odpowiysz w takim razie na pytanie czymu takie kluby jak Barca czy Bilbao zdecydowaly sie na szpilanie 'narodowych' trykotkach? Moze po glebszym zastanowieniu odpowiysz sie na twoj niytrefiony tekst o Poznaniu, Gdansku i Warszawie.
-
- Kontakt:
hahahaha tak ciezko sie przyznac do bledu. No ja, niy wszyscy sie muszom z tobom zgodzac.gerhat pisze:Niestety ale wyzwajac na forum do gwizdania na hymn w Kielcach straciłeś u mnie wszelkie prawa do udzielania tobie odpowiedzi, porad, wskazówek czy jakiejkolwiek innej formy dyskusji. Żyj w swoim jedynym słusznym a dla mnie chorym świecie sowiści, konfrontacji, zazdrości, lęków i kompleksów.pedro-sbl pisze: Moze Gerhat odpowiysz w takim razie na pytanie czymu takie kluby jak Barca czy Bilbao zdecydowaly sie na szpilanie 'narodowych' trykotkach? Moze po glebszym zastanowieniu odpowiysz sie na twoj niytrefiony tekst o Poznaniu, Gdansku i Warszawie.
PS. Zacznij fantasy szkryflac, bo barwnie ci wychodzom niyprawdziwe opisy.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
-
- Kontakt:
witam malkontentów
a jak tam stroje z pucharów sie podobają?
ps. bez napinki

ps. bez napinki
-
- Kontakt:
czemu nie ma nazwisk ?
-
- Kontakt:
na puchar nigdy nie było ;D sponsora tez nie ma 

-
- Kontakt:
Na finale był Węglokoks a i Helimed chyba tez.nołnejm pisze:na puchar nigdy nie było ;D sponsora tez nie ma

- daniel1222
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
helimed jest z tyłu, ale nie umie tego zrozumieć co to za sponsor że na koszulkach jest tylko w lidze... czy któraś drużyna ma też coś takiego?
-
- Kontakt:
Bo ten sponsor jest z przymusu i jak by mógł to POdejrzewom że by go już u nos dawno nie było.daniel1222 pisze:helimed jest z tyłu, ale nie umie tego zrozumieć co to za sponsor że na koszulkach jest tylko w lidze... czy któraś drużyna ma też coś takiego?