Stroje

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Roni2580

Re: Stroje

#466 Post autor: Roni2580 » 14 wrz 2012, o 10:47

Nie słyszę gwizdów gdy śpiewamy Górny Śląsk czy Polska bez Śląska, więc rachunek z tego prosty większość kibicow Ruchu i to zdecydowana ma poglądy pro slaskie i wtedy forumowi rozkminiacze przykro mi ale musicie sie dostosowac po tak juz na tym swiecie jest ze mniejszosc dostosowywuje sie do wiekszosci.

mulan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#467 Post autor: mulan » 14 wrz 2012, o 11:03

Roni2580 pisze:bo tak juz na tym swiecie jest ze mniejszosc dostosowywuje sie do wiekszosci.
Ty sobie jaja robisz?
Gdyby tak było to tożsamość Śląska w ogóle by nie istniała. Byłaby tylko jedna słuszna opcja Polska.
Nie słyszę gwizdów gdy śpiewamy Górny Śląsk czy Polska bez Śląska, więc rachunek z tego prosty większość kibicow Ruchu i to zdecydowana ma poglądy pro slaskie i wtedy forumowi rozkminiacze przykro mi
Ja też nie słyszę gwizdów jak słychać "je*** goroli ich cała Polska pi***oli" to znaczy że wszyscy kibice Ruchu to półgłówki?
Miłość jest naj­wyższą siłą wszechświata, to ona wpra­wia w RUCH

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#468 Post autor: gerhat » 14 wrz 2012, o 11:11

Ja też mam poglądy pro-śląskie ale nie wyobrażam sobie aby Ruch miał grać w strojach żółto-niebieskich, jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Barwy klubowe sa barwami klubowymi i nikomu w Poznaniu, Gdańsku czy Warszawie nie przychodzi do głowy grać w strojach biało-czerwonych. Poza tym na Śląsku jest wiele klubów piłkarskich i czy wszystkie mają sobie strzelić żółto-niebieski komplet wyjazdowy? Śląsk to trocha szersze pojęcie niż jeden klub piłkarski.

Awatar użytkownika
Radzion-ków

#469 Post autor: Radzion-ków » 14 wrz 2012, o 13:32

gerhat pisze:Ja też mam poglądy pro-śląskie ale nie wyobrażam sobie aby Ruch miał grać w strojach żółto-niebieskich, jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Barwy klubowe sa barwami klubowymi i nikomu w Poznaniu, Gdańsku czy Warszawie nie przychodzi do głowy grać w strojach biało-czerwonych. Poza tym na Śląsku jest wiele klubów piłkarskich i czy wszystkie mają sobie strzelić żółto-niebieski komplet wyjazdowy? Śląsk to trocha szersze pojęcie niż jeden klub piłkarski.

Aby jedyn normalny :piwo:

Niektórzy to sam są po jednych pieniądzach z narodowcami z NOP, ale już nic nie pisza, bo to ponoć ja jestem
tommy tauzen pisze: sympatyzujacy z jedynie słuszna opcja
:hyhy:
Kogo trzeba wyrzucić z Rady Miejskiej

Marek Dudek (Wspólny Chorzów)
Romuald Fojcik (WCh)
Halina Hiltawska (WCh)
Marek Kopel (WCh)
Tomasz Krawczyk (WCh)
Joachim Otte (WCh)
Tomasz Piecuch (WCh)
Bożena Pietrzyk (WCh)
Mariola Roleder (WCh)
Ryszard Sadłoń (WCh)
Marian Salwiczek (WCh)
Adam Trzebińczyk (WCh)
Henryk Wieczorek (WCh)

Awatar użytkownika
atleticomadryt
Kontakt:

#470 Post autor: atleticomadryt » 14 wrz 2012, o 15:01

Sytuacja Barcelony w Kataloni jest podobna jak Lecha w Wlkp. klub reprezentujacy dany region.
Górny Śląsk porownalbym do Westfalii i Nadreni z zaglebiem Ruhry.U nas jest wiecej klubow ktore tez moga nawiazywac do przeszlosci czy utozsamiac sie mocno z GS.
Ale w zadnym klubie kibice tak mocno nie utozsamiaja sie z regionem jak w Ruch-u.
Dlatego przydalaby sie mala fanka na kraglu lub herb na piersi.
Maly uklon w strone histori regionu i kibicow.
„Naszym HonoRem WieRnosc jeeeeeesst - Naszym Klubem (H)KS RUCH
"z wychowankami i lokalnym wsparciem, nie potrzeba obcokrajowców"

pedro-sbl
Kontakt:

#471 Post autor: pedro-sbl » 15 wrz 2012, o 13:12

Radzion-ków pisze:
gerhat pisze:Ja też mam poglądy pro-śląskie ale nie wyobrażam sobie aby Ruch miał grać w strojach żółto-niebieskich, jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Barwy klubowe sa barwami klubowymi i nikomu w Poznaniu, Gdańsku czy Warszawie nie przychodzi do głowy grać w strojach biało-czerwonych. Poza tym na Śląsku jest wiele klubów piłkarskich i czy wszystkie mają sobie strzelić żółto-niebieski komplet wyjazdowy? Śląsk to trocha szersze pojęcie niż jeden klub piłkarski.

Aby jedyn normalny :piwo:

Niektórzy to sam są po jednych pieniądzach z narodowcami z NOP, ale już nic nie pisza, bo to ponoć ja jestem
tommy tauzen pisze: sympatyzujacy z jedynie słuszna opcja
:hyhy:
mom rozumiec, ze normalnosc rachujesz swojom miarom? Dziwna to miara...

Moze Gerhat odpowiysz w takim razie na pytanie czymu takie kluby jak Barca czy Bilbao zdecydowaly sie na szpilanie 'narodowych' trykotkach? Moze po glebszym zastanowieniu odpowiysz sie na twoj niytrefiony tekst o Poznaniu, Gdansku i Warszawie.

Gdyby tak było to tożsamość Śląska w ogóle by nie istniała. Byłaby tylko jedna słuszna opcja Polska.
sorry ale chyba Ci sie pomylily definicje slowa tozsamosc. Akurat 'elity' rzadzace w tolerancyjnym kraju jakim je Polska, robiom wszystko co by byla ino jedna sluszno opcja. Rok w rok nom dajom o tym znac. Takze, niy trefils. Jesli kwestionujesz to co naszkryflol Roni2580, to jestes po tyj samyj zajcie co osoby dajace rowne prawa nielegalnym imigrantom i pedalom.
L-o pisze:Sprowadzanie symboli GŚ do rangi toi-toi'a na tym forum powinno sie równać conajmij ostrzeżeniym.
Proponuja zoboczyć herby na wiyrchu tego forum - czy prowadzi to do haji?
:zdrowko: mysla, ze administracja forum powinna pomyslec o tym. Bo jak ktos ino naszkryflo 'gorol' abo cos na Polska to bany by sie sypaly... A tak jak L-o szkryflo Adler na wierchu je i jestech szczesliwy, ze ktos wpodl na pomysl co by go sam dac.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

Roni2580

#472 Post autor: Roni2580 » 15 wrz 2012, o 21:12

mulan pisze:
Roni2580 pisze:bo tak juz na tym swiecie jest ze mniejszosc dostosowywuje sie do wiekszosci.
Ty sobie jaja robisz?
Nie słyszę gwizdów gdy śpiewamy Górny Śląsk czy Polska bez Śląska, więc rachunek z tego prosty większość kibicow Ruchu i to zdecydowana ma poglądy pro slaskie i wtedy forumowi rozkminiacze przykro mi
Ja też nie słyszę gwizdów jak słychać "je*** goroli ich cała Polska pi***oli" to znaczy że wszyscy kibice Ruchu to półgłówki?
Kolego nie myl pojęć, jest różnica między tolerancją w stosunku do innych poglądów, a dostosowywania się. Prosty przykład, w Polsce muzułmanie i inne wyznania dostosowują się do katolików, bo jest ich więcej. I tak mają wolne od szkoły czy pracy, w boże narodzenie czy święta wielkanocne, natomiast w swoje święta wolnego nie mają.

co do innych apropo, zmieniania barw, moi drodzy, drugi komplet strojów z zasady nie jest w barwach klubowych więc o czym wy tu piszecie?

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#473 Post autor: gerhat » 16 wrz 2012, o 13:17

pedro-sbl pisze: Moze Gerhat odpowiysz w takim razie na pytanie czymu takie kluby jak Barca czy Bilbao zdecydowaly sie na szpilanie 'narodowych' trykotkach? Moze po glebszym zastanowieniu odpowiysz sie na twoj niytrefiony tekst o Poznaniu, Gdansku i Warszawie.
Niestety ale wyzwajac na forum do gwizdania na hymn w Kielcach straciłeś u mnie wszelkie prawa do udzielania tobie odpowiedzi, porad, wskazówek czy jakiejkolwiek innej formy dyskusji. Żyj w swoim jedynym słusznym a dla mnie chorym świecie sowiści, konfrontacji, zazdrości, lęków i kompleksów.

pedro-sbl
Kontakt:

#474 Post autor: pedro-sbl » 16 wrz 2012, o 13:48

gerhat pisze:
pedro-sbl pisze: Moze Gerhat odpowiysz w takim razie na pytanie czymu takie kluby jak Barca czy Bilbao zdecydowaly sie na szpilanie 'narodowych' trykotkach? Moze po glebszym zastanowieniu odpowiysz sie na twoj niytrefiony tekst o Poznaniu, Gdansku i Warszawie.
Niestety ale wyzwajac na forum do gwizdania na hymn w Kielcach straciłeś u mnie wszelkie prawa do udzielania tobie odpowiedzi, porad, wskazówek czy jakiejkolwiek innej formy dyskusji. Żyj w swoim jedynym słusznym a dla mnie chorym świecie sowiści, konfrontacji, zazdrości, lęków i kompleksów.
hahahaha tak ciezko sie przyznac do bledu. No ja, niy wszyscy sie muszom z tobom zgodzac.

PS. Zacznij fantasy szkryflac, bo barwnie ci wychodzom niyprawdziwe opisy.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

nołnejm
Kontakt:

#475 Post autor: nołnejm » 25 wrz 2012, o 22:11

witam malkontentów ;) a jak tam stroje z pucharów sie podobają?

ps. bez napinki

RudaSlaska7
Kontakt:

#476 Post autor: RudaSlaska7 » 25 wrz 2012, o 22:14

czemu nie ma nazwisk ?

nołnejm
Kontakt:

#477 Post autor: nołnejm » 26 wrz 2012, o 15:47

na puchar nigdy nie było ;D sponsora tez nie ma ;)

MaRko22
Kontakt:

#478 Post autor: MaRko22 » 26 wrz 2012, o 16:39

nołnejm pisze:na puchar nigdy nie było ;D sponsora tez nie ma ;)
Na finale był Węglokoks a i Helimed chyba tez.
Obrazek

Awatar użytkownika
daniel1222
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#479 Post autor: daniel1222 » 26 wrz 2012, o 16:49

helimed jest z tyłu, ale nie umie tego zrozumieć co to za sponsor że na koszulkach jest tylko w lidze... czy któraś drużyna ma też coś takiego?

kattowitz
Kontakt:

#480 Post autor: kattowitz » 26 wrz 2012, o 17:17

daniel1222 pisze:helimed jest z tyłu, ale nie umie tego zrozumieć co to za sponsor że na koszulkach jest tylko w lidze... czy któraś drużyna ma też coś takiego?
Bo ten sponsor jest z przymusu i jak by mógł to POdejrzewom że by go już u nos dawno nie było.

ODPOWIEDZ