Ruch Chorzów - Kujawiak Włocławek
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mnie cieszą 3 punkty i ambicja. Śrutwa zagrał fajnie w polu ale brak było zdecydowania i konsekwecji pod bramką rywali. To samo Bizak.
Co do postu Bola, to ma troche racji. Od piłkarzy, którzy zdobyli w 1 lidze w sumie ponad 160 bramek powinno sie oczekiwać, że przynajmniej 1 z 10 sytuacji, które sobie stworzyli, wykorzystają. Ile to by nerwów oszczędziło.....
I prosze nie odbierać tego jako moje narzekanie. Tak to z trybun wygląda.
Generalnie odstawał troche na tle całości Toborek, ale to w tej chwili nie ważne. Wg mnie najlepszy Smarzyński.
W sumie wielkie brawa i szacunek dla piłkarzy za zaangażowanie i serce, co w świetle ostatnich wieści z Cichej, osobiście mnie zaskoczyło.
pozdRo dla wszyskich
Co do postu Bola, to ma troche racji. Od piłkarzy, którzy zdobyli w 1 lidze w sumie ponad 160 bramek powinno sie oczekiwać, że przynajmniej 1 z 10 sytuacji, które sobie stworzyli, wykorzystają. Ile to by nerwów oszczędziło.....
I prosze nie odbierać tego jako moje narzekanie. Tak to z trybun wygląda.
Generalnie odstawał troche na tle całości Toborek, ale to w tej chwili nie ważne. Wg mnie najlepszy Smarzyński.
W sumie wielkie brawa i szacunek dla piłkarzy za zaangażowanie i serce, co w świetle ostatnich wieści z Cichej, osobiście mnie zaskoczyło.
pozdRo dla wszyskich
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Uf co za mecz ,sytuacji masa ,bardzo nerwowo przy takim marnowaniu 100% okazji na trybunach może dojsc do awantur to tak pół żartem.Dzisiaj wielkie dzięki za walkę i serce do gry to dla mnie jest podstawa a że w Ruchu niema gwiazd to walka o każdy centymetr murawy mi wystarcza dodając iż była to walka za darmo moje uznanie jest jeszcze większe.Słowo na temat Srutwy dzis zaimponował mi bardzo najlepszy mecz w jego wykonaniu od bardzo dawna dla mnie dzis profesor.
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
czytam forum i faktycznie nie mozna dzisiaj narzekac. Po klopotach ciesza 3 fleki, gra Ruchu, zaangazowanie. Martwi niestety skutecznosc. Nie mozna marnowac takie sytuacje jakie mieli dzisiaj nasze zawodniki 
Grunt, ze po klopotach w klubie zawodnicy naprawde przylozyli sie do tego meczu a gra min. Bartosa, czy Mrozka byla wrecz wzorowa. Tak wiec do boju Panowie. Geba mi sie cieszy

Grunt, ze po klopotach w klubie zawodnicy naprawde przylozyli sie do tego meczu a gra min. Bartosa, czy Mrozka byla wrecz wzorowa. Tak wiec do boju Panowie. Geba mi sie cieszy

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt:
jestem bardzo pozytywnie zaskoczony dzisiejsza gra, obrona i pomoc grala na bardzo wysokim poziomie, widac ze Srutwa naprawde kocha nasz Ruch, doping tez lepszy choc jeszcze brakuje duzo.Ja siedzialem (wyjatkowo zeby nie bylo) na koncu sektora z krzeselkami i slyszalem mlynowego - to sie rozumie. Trzeba sie cieszyc z tego co jest a nie jest jeszcze najgorzej( ale zostane zgnojony za te ostatnie zdanie :lol: )
GŮRNY ŚLŮNSK
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ludzie co wy gadacie, wygrali mecz i od razu gadacie ze grali cudnie a kazdy wie ze w cale tak nie bylo, ile razy bylo slychac na trybunach smiechy, wzdychania, przeklikania, ile razy widziales ludzi chwytajocych sie za glowy, kopiacych krzeselka.......
wygrali bo walczyli i nie moshna im zarzucic ze nei walczyli
a grali beznadziejnie ale ciesza 3 pkt'y
wygrali bo walczyli i nie moshna im zarzucic ze nei walczyli
a grali beznadziejnie ale ciesza 3 pkt'y
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Anmael
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jezdza regularnie i wiem jak nasi graja, a co do ich gry i tak nei zmienie zdania (moshe bylem na innym meczu?)spyru pisze:Vinc młynowego słyszałem ja, a siedziałem na trybunie.
Goscioo ty chyba nie wiesz jak beznadziejnie nasz Ruch potrafi zagrać. Dzisiaj napewno słowo:"beznadziejnie" zupełnie nie pasujue.
cieszy fakt ze mimo swojej nieudolnosci walczyli i wywalczyli te 3 pkt na przekor calej sytuacji jak jest w klubie...
pozdRo