Ruch Chorzów - Kujawiak Włocławek

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#91 Post autor: spyru » 30 paź 2004, o 16:36

Mnie cieszą 3 punkty i ambicja. Śrutwa zagrał fajnie w polu ale brak było zdecydowania i konsekwecji pod bramką rywali. To samo Bizak.
Co do postu Bola, to ma troche racji. Od piłkarzy, którzy zdobyli w 1 lidze w sumie ponad 160 bramek powinno sie oczekiwać, że przynajmniej 1 z 10 sytuacji, które sobie stworzyli, wykorzystają. Ile to by nerwów oszczędziło.....
I prosze nie odbierać tego jako moje narzekanie. Tak to z trybun wygląda.
Generalnie odstawał troche na tle całości Toborek, ale to w tej chwili nie ważne. Wg mnie najlepszy Smarzyński.
W sumie wielkie brawa i szacunek dla piłkarzy za zaangażowanie i serce, co w świetle ostatnich wieści z Cichej, osobiście mnie zaskoczyło.
pozdRo dla wszyskich
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#92 Post autor: spyru » 30 paź 2004, o 16:38

Lecz niestety gra Bizaka jak dla mnie była bardzo przeciętna,żeby nie powiedzieć słaba.Fakt-po jego ładnym dośrodkowaniu zdobyliśmy pierwszą bramke
Centrował Bartos 8)

Viro

#93 Post autor: Viro » 30 paź 2004, o 16:38

Bizak walczyl jak zwykle , moze troszke podan mu nie wylazilo i te sytuacje ale od poczatku sezonu dla mnie to jeden z najlepszych zawodnikow.
Co do samych sytuacji to dziwi mnie ze boja sie strzelac majac przed soba ino bramkarza i proboja podwac co konczylo sie jak wszyscy widzielismy

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#94 Post autor: Ozor » 30 paź 2004, o 16:41

Uf co za mecz ,sytuacji masa ,bardzo nerwowo przy takim marnowaniu 100% okazji na trybunach może dojsc do awantur to tak pół żartem.Dzisiaj wielkie dzięki za walkę i serce do gry to dla mnie jest podstawa a że w Ruchu niema gwiazd to walka o każdy centymetr murawy mi wystarcza dodając iż była to walka za darmo moje uznanie jest jeszcze większe.Słowo na temat Srutwy dzis zaimponował mi bardzo najlepszy mecz w jego wykonaniu od bardzo dawna dla mnie dzis profesor.

Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#95 Post autor: Wilus » 30 paź 2004, o 16:42

czytam forum i faktycznie nie mozna dzisiaj narzekac. Po klopotach ciesza 3 fleki, gra Ruchu, zaangazowanie. Martwi niestety skutecznosc. Nie mozna marnowac takie sytuacje jakie mieli dzisiaj nasze zawodniki :)
Grunt, ze po klopotach w klubie zawodnicy naprawde przylozyli sie do tego meczu a gra min. Bartosa, czy Mrozka byla wrecz wzorowa. Tak wiec do boju Panowie. Geba mi sie cieszy :)

Siemce_Fan

#96 Post autor: Siemce_Fan » 30 paź 2004, o 16:43

acha , jeszcze jedno... Cwielong mi sie wydaje jakis zastraszony... najlepszy przyklad to koncowka pierwszej polowy , kiedy w sytuacji sam na sam , przestraszyl sie i podał. On ma chyba jakas blokada psychiczna po meczu z Sosnowcem , Doskonałe sytuacje marnuje... zeby jak najgipci sie przełamoł...

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#97 Post autor: HKSADIK » 30 paź 2004, o 16:43

spyru też prawda:)!!Dzięki za poprawke!!Pan Kalus najpierw przypisał bramke Bizackiemu,lecz po chwili sie poprawił i to jednak Bartos strzelił:)!!

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#98 Post autor: spyru » 30 paź 2004, o 16:45

spyru też prawda:)!!Dzięki za poprawke!!Pan Kalus najpierw przypisał bramke Bizackiemu,lecz po chwili sie poprawił i to jednak Bartos strzelił!!
:hehe: :hehe:
Na odwrót. :lol:
Najpierw Bartos potem Biza :wink:

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#99 Post autor: HKSADIK » 30 paź 2004, o 16:49

o ku*** :oops: to wszystko te emocje :)!!pozdRo

Viro

#100 Post autor: Viro » 30 paź 2004, o 16:50

co do Pepe to wydaje mi sie ze on jest przestraszony , ze np jakby nie strzelil to biza wydarlby na niego ryja:) i dlatego woli podawac co jak dla mnie jest chore
ale to , ze Biza ryczy wie kazdy od dawna wczesniej pamietal jak je*** Jikije

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#101 Post autor: vinc84 » 30 paź 2004, o 16:53

jestem bardzo pozytywnie zaskoczony dzisiejsza gra, obrona i pomoc grala na bardzo wysokim poziomie, widac ze Srutwa naprawde kocha nasz Ruch, doping tez lepszy choc jeszcze brakuje duzo.Ja siedzialem (wyjatkowo zeby nie bylo) na koncu sektora z krzeselkami i slyszalem mlynowego - to sie rozumie. Trzeba sie cieszyc z tego co jest a nie jest jeszcze najgorzej( ale zostane zgnojony za te ostatnie zdanie :lol: )
GŮRNY ŚLŮNSK

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#102 Post autor: Goscioo » 30 paź 2004, o 16:57

ludzie co wy gadacie, wygrali mecz i od razu gadacie ze grali cudnie a kazdy wie ze w cale tak nie bylo, ile razy bylo slychac na trybunach smiechy, wzdychania, przeklikania, ile razy widziales ludzi chwytajocych sie za glowy, kopiacych krzeselka.......

wygrali bo walczyli i nie moshna im zarzucic ze nei walczyli
a grali beznadziejnie ale ciesza 3 pkt'y

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#103 Post autor: spyru » 30 paź 2004, o 17:02

Vinc młynowego słyszałem ja, a siedziałem na trybunie.
Goscioo ty chyba nie wiesz jak beznadziejnie nasz Ruch potrafi zagrać. Dzisiaj napewno słowo:"beznadziejnie" zupełnie nie pasujue.

Awatar użytkownika
Anmael
Kontakt:

#104 Post autor: Anmael » 30 paź 2004, o 17:05

JEEEEEEEEEEST - 3 pkt NASZE !! :D Zwyciescow sie nie sadzi tak wiec nie skomentuje tego - choc Krzysiek .......... a zreszta - sa 3 pkt i tyle !! :D
...::: Z pol popiolow dwa feniksy - jezdzcy APOKALIPSY :::...

[img]http://i11.tinypic.com/47wdag1.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#105 Post autor: Goscioo » 30 paź 2004, o 17:11

spyru pisze:Vinc młynowego słyszałem ja, a siedziałem na trybunie.
Goscioo ty chyba nie wiesz jak beznadziejnie nasz Ruch potrafi zagrać. Dzisiaj napewno słowo:"beznadziejnie" zupełnie nie pasujue.
jezdza regularnie i wiem jak nasi graja, a co do ich gry i tak nei zmienie zdania (moshe bylem na innym meczu?)
cieszy fakt ze mimo swojej nieudolnosci walczyli i wywalczyli te 3 pkt na przekor calej sytuacji jak jest w klubie...
pozdRo

ODPOWIEDZ