widzisz róznicę między Polską a Niemcami ? polonezem a Mercedesem? prosze cie skąd te porównania?ch-R pisze:Właśnie zaczyna sie finał DFB-Pokal i jakoś tam idzie połączyć fanatyzm z kulturą a nie z dziczą i patologią menelską taka jak u nas.

widzisz róznicę między Polską a Niemcami ? polonezem a Mercedesem? prosze cie skąd te porównania?ch-R pisze:Właśnie zaczyna sie finał DFB-Pokal i jakoś tam idzie połączyć fanatyzm z kulturą a nie z dziczą i patologią menelską taka jak u nas.
m-p pisze:My i Legia dostali na finał po 3 tyś. biletów. Kibice niemieckich drużyn grających w finale po 20tyś. I ta różnica to jest dystans jaki dzieli polską piłkę od niemieckiej.
ja, ja, milionczoRny pisze:no a najlepsze z tego co godali to ponak 400.000 ( tak tak czterysta tysiecy)!!! kibicow BVB chcialo byc na tym finale
To tez ale pamietajcie o tym ze w Niemczech ceny biletów sa wysokie. Mecz ligowy w Allianz-Arenie w München to okolo 40 Euro, plus 10 Euro parking, a w Polsce np. u nas za dyche zloty na mlyn tez wejdziesz.simonsays pisze:1. Zasobność portfelaOzor pisze:nie ma szans na taką frekwencję jak w Niemczech ,długo długo a ja myslę że nawet wcale. Liczbami kibiców do tego akurat kraju to sie nie zbliżymy krupniok ,piwo nic tu nie pomoże istotna jest zasobnosc portfela obywatela i co już mniej istotne ale nie bez znaczenia liczba mieszkanców która przekłada sie na procent ludzi zainteresowanych piłką.
2. Ilość mieszkańców
3. Szczelne szamba
kolejność losowa
chciałbyśadamo_R pisze:ja, ja, milionczoRny pisze:no a najlepsze z tego co godali to ponak 400.000 ( tak tak czterysta tysiecy)!!! kibicow BVB chcialo byc na tym finalenastympny że coś tam godali
przeca tych lebrów tyla niy ma.
,,,,,,,,,, sie niy śmiyj bo chyntnych do kupienia biletu na tyn szpil było w sumie 800 tys.ja, ja, milionnastympny że coś tam godali
przeca tych lebrów tyla niy ma.
Użytkownicy przeglądający to forum: ASCETO i 56 gości