[21 kolejka]Zagłębie Lubin - Ruch Chorzów 10.03.2012 g.18:00
-
- Kontakt:
Re: [21 kolejka]Zagłębie Lubin - Ruch Chorzów 10.03.2012 g.1
nie trawie Lisowskiego.
te jego dziwne kółeczka... moze w odbiorze jako tako sobie radzi ale w ofensywie.. klękejcie narody
te jego dziwne kółeczka... moze w odbiorze jako tako sobie radzi ale w ofensywie.. klękejcie narody
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
kółeczka robił Mietek i Albin, brakuje mi tego jak i bezpośrednich przerzutów na drugie skrzydło, teraz króluje presing i klepka bo to szybsza gra
w meczu z Jagą jak i Slaskiem zauważyłem że w pewnym momencie drugiej połowy zaczęliśmy grac jak Borusia Dortmund, tzn. po stracie piłki zamiast się wracać całą drużyną robimy presing poprzez kika kroków do przodu w kierunku przeciwnika zmuszając go do straty piłki. Na razie mogemy grac tak tylko w kilku akcjach bo chyba nie ten materiał co w Dortmundzie ale widać na kim King się wzoruje
w meczu z Jagą jak i Slaskiem zauważyłem że w pewnym momencie drugiej połowy zaczęliśmy grac jak Borusia Dortmund, tzn. po stracie piłki zamiast się wracać całą drużyną robimy presing poprzez kika kroków do przodu w kierunku przeciwnika zmuszając go do straty piłki. Na razie mogemy grac tak tylko w kilku akcjach bo chyba nie ten materiał co w Dortmundzie ale widać na kim King się wzoruje
-
- Kontakt:
Co Ty gadasz gerhat.Tworzywo mamy niemal identico.Jankowski to nasz Lewandowski , Piech to Goetze a Grodzicki to nasz Mads Hummels
Ino Kagawy nam od dawna brakuje

Ino Kagawy nam od dawna brakuje

Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
- 19r20
- Kontakt:
widza że na forum zaś wysyp trenerów i znawców naszych piłkarzy! to dobrze nie ma to jak wytknąć błędy Waldkowi! niech się chop poduczy a nie wygrywa mecze na wyjazdach w jakiś Białystokach.
ja w Lubinie oczekuja walki i bardzo ciężkiego szpilu bo co by nie mówić Zagłębie jest podbudowane zwycięstwem a u siebie a że nie wygrali u siebie meczu od listopada (6 kolejek) to będą walczyli o przełamanie
wierza w Waldka!
ja w Lubinie oczekuja walki i bardzo ciężkiego szpilu bo co by nie mówić Zagłębie jest podbudowane zwycięstwem a u siebie a że nie wygrali u siebie meczu od listopada (6 kolejek) to będą walczyli o przełamanie
wierza w Waldka!
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kagawa z twarzy to cały Janoszka:)
-
- Kontakt:
19r20 pisze:widza że na forum zaś wysyp trenerów i znawców naszych piłkarzy! to dobrze nie ma to jak wytknąć błędy Waldkowi! niech się chop poduczy a nie wygrywa mecze na wyjazdach w jakiś Białystokach.
wierza w Waldka!
Wiki: Forum dyskusyjne to przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.
Więc wyluzuj:)
Lubin ciężki teren ale licze na 2:0 Abbott 2 bramy
-
- Kontakt:
KolotKoko - masz racje. ale z drugiej strony to niesamowite, że mamy prawdopodobnie najlepszą drużynę od hmm... 20 lat, a niektórzy zawsze znajdą powód, żeby marudzić.
Od siebie dodam tyle, że rezerwowi są dokładnie tak samo ważni w zespole, jak Ci na boisku. Zespół piłkarski, to jest żywy organizm, z zaletami i wadami, popełniający błędy, ale też uczący się, im bardziej zespół jest ZESPOŁEM, tym jest silniejszy.
To co Wy tu zaczynacie wypisywać, zakrawa o sabotaż. Miejcie świadomość, że też jesteście jakimś ogniwem w tym zespole i od Was też zależy, jak to wszystko funkcjonuje. Pisanie czystych głupot nie dość, że może się przyczynić do różnych pęknięć w tej maszynie, to jeszcze jest pożywką dla części nieprzychylnych nam mediów.
Okienko transferowe jest zamknięte, jak zwykle z niektórymi zawodnikami trafia się lepiej, a z innymi gorzej... w tym roku Zającem został Rafał Grzelak - dlaczego - nieważne. Mamy kadrę, która skutecznie walczy i w tej chwili nie ma możliwości zmiany, kto wychodzi na boisko decyduje trener, a naszą rolą jest wsparcie zespołu .
Wszyscy marzymy o 15 gwiazdce. Młodsi kibice nie pamiętają, jakie to jest piękne uczucie. Żeby to marzenie się spełniło, cały ZESPÓŁ, z kibicami włącznie musi wznieść się na wyżyny swoich możliwości. Pamiętajcie o tym.
Jako moderator zastanawiam się, czy nie zastosować "stanu wyjątkowego" na forum, pełnej mobilizacji, czasowej likwidacji wolności słowa w imię walki o wspólne marzenie. Czy o to chodzi?
Od siebie dodam tyle, że rezerwowi są dokładnie tak samo ważni w zespole, jak Ci na boisku. Zespół piłkarski, to jest żywy organizm, z zaletami i wadami, popełniający błędy, ale też uczący się, im bardziej zespół jest ZESPOŁEM, tym jest silniejszy.
To co Wy tu zaczynacie wypisywać, zakrawa o sabotaż. Miejcie świadomość, że też jesteście jakimś ogniwem w tym zespole i od Was też zależy, jak to wszystko funkcjonuje. Pisanie czystych głupot nie dość, że może się przyczynić do różnych pęknięć w tej maszynie, to jeszcze jest pożywką dla części nieprzychylnych nam mediów.
Okienko transferowe jest zamknięte, jak zwykle z niektórymi zawodnikami trafia się lepiej, a z innymi gorzej... w tym roku Zającem został Rafał Grzelak - dlaczego - nieważne. Mamy kadrę, która skutecznie walczy i w tej chwili nie ma możliwości zmiany, kto wychodzi na boisko decyduje trener, a naszą rolą jest wsparcie zespołu .
Wszyscy marzymy o 15 gwiazdce. Młodsi kibice nie pamiętają, jakie to jest piękne uczucie. Żeby to marzenie się spełniło, cały ZESPÓŁ, z kibicami włącznie musi wznieść się na wyżyny swoich możliwości. Pamiętajcie o tym.
Jako moderator zastanawiam się, czy nie zastosować "stanu wyjątkowego" na forum, pełnej mobilizacji, czasowej likwidacji wolności słowa w imię walki o wspólne marzenie. Czy o to chodzi?
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
scanerboy tak samo mozna napisac,ze mamy najlepszych kibiców co nie znaczy,ze nie zdarzają się poyeby i nayebańce.

tak samo mamy super druzyne-zgadzam sie,ale są w niej słabe ogniwa (Lisowski) a najgorsze,ze nie ma nikogo lepszego.

tak samo mamy super druzyne-zgadzam sie,ale są w niej słabe ogniwa (Lisowski) a najgorsze,ze nie ma nikogo lepszego.
-
- Kontakt:
RudaSlaska7 - ja się z Tobą nie zgadzam.
Na forum mamy kilka denerwujących przypadłości, jedną z nich jest to, że zawsze musimy sobie znaleźć kogoś, żeby po nim jechać, to raz. Dwa to w drużynie piłkarskiej, każdy (włącznie z rezerwowymi) ma do wykonania określoną pracę, szczególnie widać to u Waldka. Lisowski być może nie jest wirtuozem, ale jak wszyscy pozostali zapiierdala i swoje robi. Nie ma żadnego powodu, żeby określać go jako "słabe ogniwo".
Może podam przykład Grodzickiego, a wcześniej Szyndrowskiego... trener im ufa i widać, że wie co robi. Już nie wspomnę, że pozycja, na której gra Lisowski ma to do siebie, że nie obfituje w fajerwerki.
Przypomnijcie sobie co było trzy lata temu, wówczas Straka często miewał kontuzje i jego brak na boisku automatycznie oznaczał porażkę, a teraz - dzięki Bogu - mamy Lisowskiego, który z ławki wchodzi na boisko i dopisujemy kolejne 3 punkty.
ps. dawno temu pisałem, że bardzo chętnie spotkałbym się z trenerem i/lub piłkarzami i zadał pytanie, jak jest naprawdę, kiedy i w jaki sposób doping kibiców może pomóc? Czy na piłkarzy lepiej działają delikatne zjebki od kibiców czy wręcz przeciwnie, przymykanie oczu na błędy i pełne wsparcie. Pisałem to przed derbami rok temu. Wówczas trener powiedział, że takie spotkanie może się odbyć po derbach, w derbach rozjechaliśmy szczewa i wszyscy o tym zapomnieli. W dalszym ciągu uważam, że takie spotkanie by się przydało. Koniecznie z udziałem osób odpowiedzialnych za doping.
Na forum mamy kilka denerwujących przypadłości, jedną z nich jest to, że zawsze musimy sobie znaleźć kogoś, żeby po nim jechać, to raz. Dwa to w drużynie piłkarskiej, każdy (włącznie z rezerwowymi) ma do wykonania określoną pracę, szczególnie widać to u Waldka. Lisowski być może nie jest wirtuozem, ale jak wszyscy pozostali zapiierdala i swoje robi. Nie ma żadnego powodu, żeby określać go jako "słabe ogniwo".
Może podam przykład Grodzickiego, a wcześniej Szyndrowskiego... trener im ufa i widać, że wie co robi. Już nie wspomnę, że pozycja, na której gra Lisowski ma to do siebie, że nie obfituje w fajerwerki.
Przypomnijcie sobie co było trzy lata temu, wówczas Straka często miewał kontuzje i jego brak na boisku automatycznie oznaczał porażkę, a teraz - dzięki Bogu - mamy Lisowskiego, który z ławki wchodzi na boisko i dopisujemy kolejne 3 punkty.
ps. dawno temu pisałem, że bardzo chętnie spotkałbym się z trenerem i/lub piłkarzami i zadał pytanie, jak jest naprawdę, kiedy i w jaki sposób doping kibiców może pomóc? Czy na piłkarzy lepiej działają delikatne zjebki od kibiców czy wręcz przeciwnie, przymykanie oczu na błędy i pełne wsparcie. Pisałem to przed derbami rok temu. Wówczas trener powiedział, że takie spotkanie może się odbyć po derbach, w derbach rozjechaliśmy szczewa i wszyscy o tym zapomnieli. W dalszym ciągu uważam, że takie spotkanie by się przydało. Koniecznie z udziałem osób odpowiedzialnych za doping.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.
-
- Kontakt:
Scanerboy i tu mosz pełno racjo.
Jestem ciekaw jakby niy groł Lisowski to kto bydzie gwiazda tego forum
Niedzielan?
bo miał byc gwiazda a nie gra i jeszcze kasa biere?
Na Lubinie tylko zwycięstwo a brama moze byc ręką, ze spalonego jeden ch**
Jestem ciekaw jakby niy groł Lisowski to kto bydzie gwiazda tego forum
Niedzielan?
Na Lubinie tylko zwycięstwo a brama moze byc ręką, ze spalonego jeden ch**
-
- Kontakt:
Niestety, widza, że forum musi miec chopca do bicia. Kiedyś był Szyndrowski, teraz Lisowski, po trochu Jankowski niekiedy. A potem kogo weźmiecie na celownik? Czekejcie jak pyknie kiedyś kluczowo rama, abo zrobi akcja meczu. Trener dobrze wie co robi, skoro go wystawio, trener reprezentacji też, skoro go powołuje.marek79 pisze: Jestem ciekaw jakby niy groł Lisowski to kto bydzie gwiazda tego forum
Niedzielan?
Takie pisanie na forum to predzej czy później do piłkarza dołazi i nie jest wcale motywujące, somi wiecie.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Pamiętajcie jakie początki mieli u nas Abbott i Peskovic. Wiadomo, że on gra już dłużej niż oni, ale jest też dużo młodszy. Ja w ogóle mam taką "czutę", że Lisek coś dupnie w najmniej oczekiwanym momencie, jak Gęgol w meczu o mistrza w Zabrzu.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
nie odbierajcie mojej osoby jako tylko "narzekacza".
Stwierdzam fakty,tak samo moge powiedzieć o Piechu,że często brakuje mu zimnej krwi w niektórych sytuacjach, o Jankowskim ,ze czasem jakis taki "humorzasty" jest, Gabor za głupoty zbiera kartki itp. tak samo mówię tylko,że Lisowski nie należy do TECHNIKÓW i gdy idzie kontra większość piłek cofie do obrońców. Wolę to pisać teraz gdy wygrywamy niż później i szukać "winnego porażek". To tylko moje zdanie na jego temat,doceniam KAŻDE dobre zagranie Pawła i nie należe do osób z prostej lub trybuny gdzie sie dopierdalają nawet do koloru butów :-)
pozdro
edit :
Jajo i niech tak sie stanie,zycze tego i jemu i nam.

Stwierdzam fakty,tak samo moge powiedzieć o Piechu,że często brakuje mu zimnej krwi w niektórych sytuacjach, o Jankowskim ,ze czasem jakis taki "humorzasty" jest, Gabor za głupoty zbiera kartki itp. tak samo mówię tylko,że Lisowski nie należy do TECHNIKÓW i gdy idzie kontra większość piłek cofie do obrońców. Wolę to pisać teraz gdy wygrywamy niż później i szukać "winnego porażek". To tylko moje zdanie na jego temat,doceniam KAŻDE dobre zagranie Pawła i nie należe do osób z prostej lub trybuny gdzie sie dopierdalają nawet do koloru butów :-)
pozdro
edit :
Jajo i niech tak sie stanie,zycze tego i jemu i nam.

-
- Kontakt:
Albo jak Szyndrowski u rusówjajo pisze:Ja w ogóle mam taką "czutę", że Lisek coś dupnie w najmniej oczekiwanym momencie, jak Gęgol w meczu o mistrza w Zabrzu.

Lisek Wom jeszcze pokoże, uon sie musi rozegrać, a na transfery niy liczcie ..

-
Zawsze czekam na mecz Zaglębie - Ruch z ochotą a to za sprawą tego że pierwszym zespołem extraklasowym z jakim sie zetnąlem majac 15 lat to był Ruch Chorzów dlatego ze zostałem uczniem szkoły górniczej w Chorzowie na Batorym ul. Sportowa bodaj 23 rok 1971 , pamietam mecze z Górnikiem i innymi zespołami gdzie w Ruchu grali Bula , Ostafinski ,Marx, Maszczyk i inni! ale los rzucił mnie w swoje rodzinne strony , podiołem prace w Lubinie KGHM i jestem kibicem Zagłebia ! choć graja moje dwie najbardziej ulubione zespoły ! do Ruchu zawsze wracam z sentymentem , licze na dobry mecz
Pozdrawiam kibiców Ruchu !
Pozdrawiam kibiców Ruchu !