Karnety i bilety w sezonie 2011/2012

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Witek46
Kontakt:

Re: Karnety i bilety w sezonie 2011/2012

#406 Post autor: Witek46 » 23 lut 2012, o 12:02

gerhat pisze:no widzisz, hytry zawsze 2 razy traci :P
:rotfl: Masz rację. Ale czego się nie robi dla ukochanego klubu. Nawet nie miałem pretensji. Zapłaciłem, wziąłem pokwitowanie i w piątek przed meczem ponownie odwiedzę grzybek. Może nawet skuszę się na jakiś gadżet. :szok: Teraz mnie oświeciło! To nie był przypadek, to była nowa strategia marketingowa. W ten sposób muszę przyjść do nich ponownie. :hurra:
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

scaneRboy
Kontakt:

#407 Post autor: scaneRboy » 23 lut 2012, o 16:05

byłem po karnet. DRAMAT. Nie chce mi sie wiecej pisać.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

ant
Kontakt:

#408 Post autor: ant » 23 lut 2012, o 16:10

scaneRboy pisze:byłem po karnet. DRAMAT. Nie chce mi sie wiecej pisać.

Kiedyś też tu tak napisałem to się dowiedziałem ,że jestem niewyrozumiały i mam spier... do innego klubu jak mi się nie podoba.
R OPOLSKIE R

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#409 Post autor: ObeRschlesien » 23 lut 2012, o 16:29

Moja tez byla dzisiaj po karnet bo jak wczesni pisolem we wtorek jej pedzieli ze w czwartek im sie drukarka naprawi i tez powiedziala ze ona sie nei dziwi czemu na Ruch chodzi tyla ludzi !
Obrazek

big32
Kontakt:

#410 Post autor: big32 » 23 lut 2012, o 16:42

Podobno ludzi jest w ciul,wiekszość chce wyrobić karnet,info od kumpla kery zrezygnowoł dzisioj z zakupu biletu bo jest ino jedna kolejka,jak by nie szło osobno zrobić stanowiska tylko po doładowanie karty :kwasny:
Dziwia sie żeś ty zostawił zakup karnetu na ostatnio chwila znając realia u nos na Cichej.
Ino Ruch

Awatar użytkownika
tedeus63
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#411 Post autor: tedeus63 » 23 lut 2012, o 16:45

Oberschlesien pisze:
Moja tez byla dzisiaj po karnet bo jak wczesni pisolem we wtorek jej pedzieli ze w czwartek im sie drukarka naprawi i tez powiedziala ze ona sie nei dziwi czemu na Ruch chodzi tyla ludzi !

Q ...a nie do sie wos czytac marudy , jo tyz byl po karnet 3 tygodnie tymu , bez kolyjki milo pani mnie obsluzyla dala karnet i z usmiechem podziynkowala . jutro szpil i teraz sie obudziles? wszyscy tak robiom a potym narzekajom ze to zle tamto zle itp. oczywiscie nie bronia klubu niych ich ktos wreszcie w dupa kopnie :wsciekly: (co roku to samo ),mimo wszystko powinni miec przynajmnij 10 takich maszyn do robiynia karnetow bo potym som problemy i z karnetami i z biletami do tych co lazom na ostatnio chwila ,kuzwa jak my momy zapelnic stadion ?????? . jutro wszyscy na RUCH :)

scaneRboy
Kontakt:

#412 Post autor: scaneRboy » 23 lut 2012, o 16:50

proponuje, żeby osoby ktore nie były tam DZISIAJ, powstrzymały sie od uzywania określeń typu "maruda".
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Awatar użytkownika
tedeus63
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#413 Post autor: tedeus63 » 23 lut 2012, o 17:06

scaneRboy pisze:proponuje, żeby osoby ktore nie były tam DZISIAJ, powstrzymały sie od uzywania określeń typu "maruda".

SCANERBOY mosz racja nie powinienech tak pisac ,ale wszyscy wiymy od downa jak wyglado sprzedaz karnetow i biletow co sezon ,wiync moze sie cza wziasc do serca (oszczedzajac na zdrowiu , nerwach i czasie ) ,i isc pora tydni wczsnij po karnet a zostawic kolejki tym co idom tylko po bilety . wiym wiym powinno byc inaczyj , prosto do kasy i za min 10 min bilet w rynce ale wszyscy wiymy jak jest ,ze w tym naszym kochanym klubie wszystko jest na opak .NA oficjalnyj zapraszajom nos na szpil :wsciekly: a niy ma jak bileta kupic albo 3 godz w raji pelny profesjonalizm( pewno jedna lub gora dwie panienki dowaly bilety) , i sorki jak zech cie urazil ale nie miolech zamiaru ,bo mosz racja nie bylech dzis w klubie i podejzewom ,domyslom sie co tam sie dzieje. pozdro

markus
Kontakt:

#414 Post autor: markus » 23 lut 2012, o 17:21

jo byl dzis kole 12 zero ludzi .po 5 minutach zrobilo sie za mnom z 6-7ludzi .karnety wyrobione git majonez

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#415 Post autor: ObeRschlesien » 23 lut 2012, o 17:48

tedeus63 pisze:
Oberschlesien pisze:

Q ...a nie do sie wos czytac marudy , jo tyz byl po karnet 3 tygodnie tymu , bez kolyjki milo pani mnie obsluzyla dala karnet i z usmiechem podziynkowala . jutro szpil i teraz sie obudziles? wszyscy tak robiom a potym narzekajom ze to zle tamto zle itp. oczywiscie nie bronia klubu niych ich ktos wreszcie w dupa kopnie :wsciekly: (co roku to samo ),mimo wszystko powinni miec przynajmnij 10 takich maszyn do robiynia karnetow bo potym som problemy i z karnetami i z biletami do tych co lazom na ostatnio chwila ,kuzwa jak my momy zapelnic stadion ?????? . jutro wszyscy na Ruch :)
Tu nie chodzi o marudzenie ino pisanie prowdy .... np. tyn co po plakty przyszol na mecz to czytoles pora komentarzy wczesni co mu pedzieli poprostu te plakaty powinni byc wydrukowane wczesni i Sobota jak my grali ze Ślaskiem wieszane !!!co do karnetu to :
Po 1 to nie jo kupowol karnet ino MOJA BABA
po 2 . obojetnie kiedy idziesz na Ruch powinno to byc sprawne a nie czekac i czekac w jedni raji po bilet karnet itd
Po 3. Byla po karnet we wtorek to jej powiedzieli ze maszyna sie zj***la i mo przyjsc w czwortek ! To co jdna maszyna maja ? jak by tak nagle po 10 ludzi przyjechalo z kozdego miast kaj som NIEBIESCY to by sie chyba obsrali tam !!!!!! no ale Nie ma sie co dziwic my som Ruch zawsze bajzel. Niestety tako prowda! Jo chca juz 20 jutro :)

te ino nie lebry - :looka: :cwaniak: :]
Ostatnio zmieniony 23 lut 2012, o 17:56 przez ObeRschlesien, łącznie zmieniany 4 razy.
Obrazek

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#416 Post autor: gerhat » 23 lut 2012, o 17:48

markus jak żeś zamówił 30 karnetów to żeś zrobiył sztau i te lebry potym musieli stoć :P

hantio
Kontakt:

#417 Post autor: hantio » 23 lut 2012, o 17:54

Witek46 pisze:Ja też przyszedłem po karnet, a wyszedłem ze świstkiem, który na karnet mam wymienić przed meczem. Kur…, najlepszy czas na sprzedawanie karnetów, a maszynka nie działa. I coś mi się wydaje, że to nie jest nagła awaria, tylko ta maszynka nie działała dobrze już jesienią, bo brakło chyba tonera i karnety miały coraz więcej białych pasków. Jeśli tak jest rzeczywiście, to skandal, zamiast to zrobić w "martwym sezonie" to olali sprawę, a teraz nie potrafią wydawać karnetów. Sabotaż!
Nie do końca. Zgubiłem karnet przed ostatnim szpilem z Koroną i wyrabiałem duplikat. Byłem aż zdziwiony, bo wydrukował się pięknie i bez białych pasków. Pewnie maszynka była w dobrej kondycji, bo miała kilka miesięcy przerwy :)
Szkoła matematyki GAUSS - korepetycje i kursy z matematyki - Chorzów, Śląsk

Awatar użytkownika
mumin1920
Kontakt:

#418 Post autor: mumin1920 » 23 lut 2012, o 18:03

jo tyz byl po karnet przed chwila i trocha sie postolo. Jak zech wloz to byla jedna raja. Trza sie bylo ino zapytac kaj robia karnety a kaj karty kibica i bylo po sprawie. Naroz sie zrobily 3 raje.... a tak w ogole to trza bylo wczesni jechac po bilet, karnet itp to by niy bylo lamentu.... :) do jutRa

bluett

#419 Post autor: bluett » 23 lut 2012, o 20:29

Czy maszynka do drukowania biletów normalnie działa ?
ps. licze jutro chociaz na 5 tysięcy, nie czarujmy się, więcej napewno nie będzie :(

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#420 Post autor: jajo » 23 lut 2012, o 20:33

bluett pisze:Czy maszynka do drukowania biletów normalnie działa ?
ps. licze jutro chociaz na 5 tysięcy, nie czarujmy się, więcej napewno nie będzie :(
To ile wpłacasz na ultrasów, chopców, czy inny cel charytatywny jak będzie? Jak nie podasz tu przynajmniej trzycyfrowej kwoty, to skończ siać defetyzm popierany stwierdzeniami "napewn"
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

ODPOWIEDZ