gerhat pisze:no widzisz, hytry zawsze 2 razy traci

gerhat pisze:no widzisz, hytry zawsze 2 razy traci
scaneRboy pisze:byłem po karnet. DRAMAT. Nie chce mi sie wiecej pisać.
Moja tez byla dzisiaj po karnet bo jak wczesni pisolem we wtorek jej pedzieli ze w czwartek im sie drukarka naprawi i tez powiedziala ze ona sie nei dziwi czemu na Ruch chodzi tyla ludzi !scaneRboy pisze:byłem po karnet. DRAMAT. Nie chce mi sie wiecej pisać.
Podobno ludzi jest w ciul,wiekszość chce wyrobić karnet,info od kumpla kery zrezygnowoł dzisioj z zakupu biletu bo jest ino jedna kolejka,jak by nie szło osobno zrobić stanowiska tylko po doładowanie kartyscaneRboy pisze:byłem po karnet. DRAMAT. Nie chce mi sie wiecej pisać.
Oberschlesien pisze:Moja tez byla dzisiaj po karnet bo jak wczesni pisolem we wtorek jej pedzieli ze w czwartek im sie drukarka naprawi i tez powiedziala ze ona sie nei dziwi czemu na Ruch chodzi tyla ludzi !scaneRboy pisze:byłem po karnet. DRAMAT. Nie chce mi sie wiecej pisać.
scaneRboy pisze:proponuje, żeby osoby ktore nie były tam DZISIAJ, powstrzymały sie od uzywania określeń typu "maruda".
Tu nie chodzi o marudzenie ino pisanie prowdy .... np. tyn co po plakty przyszol na mecz to czytoles pora komentarzy wczesni co mu pedzieli poprostu te plakaty powinni byc wydrukowane wczesni i Sobota jak my grali ze Ślaskiem wieszane !!!co do karnetu to :tedeus63 pisze:Oberschlesien pisze:Moja tez byla dzisiaj po karnet bo jak wczesni pisolem we wtorek jej pedzieli ze w czwartek im sie drukarka naprawi i tez powiedziala ze ona sie nei dziwi czemu na Ruch chodzi tyla ludzi !scaneRboy pisze:byłem po karnet. DRAMAT. Nie chce mi sie wiecej pisać.
Q ...a nie do sie wos czytac marudy , jo tyz byl po karnet 3 tygodnie tymu , bez kolyjki milo pani mnie obsluzyla dala karnet i z usmiechem podziynkowala . jutro szpil i teraz sie obudziles? wszyscy tak robiom a potym narzekajom ze to zle tamto zle itp. oczywiscie nie bronia klubu niych ich ktos wreszcie w dupa kopnie(co roku to samo ),mimo wszystko powinni miec przynajmnij 10 takich maszyn do robiynia karnetow bo potym som problemy i z karnetami i z biletami do tych co lazom na ostatnio chwila ,kuzwa jak my momy zapelnic stadion ?????? . jutro wszyscy na Ruch
Nie do końca. Zgubiłem karnet przed ostatnim szpilem z Koroną i wyrabiałem duplikat. Byłem aż zdziwiony, bo wydrukował się pięknie i bez białych pasków. Pewnie maszynka była w dobrej kondycji, bo miała kilka miesięcy przerwyWitek46 pisze:Ja też przyszedłem po karnet, a wyszedłem ze świstkiem, który na karnet mam wymienić przed meczem. Kur…, najlepszy czas na sprzedawanie karnetów, a maszynka nie działa. I coś mi się wydaje, że to nie jest nagła awaria, tylko ta maszynka nie działała dobrze już jesienią, bo brakło chyba tonera i karnety miały coraz więcej białych pasków. Jeśli tak jest rzeczywiście, to skandal, zamiast to zrobić w "martwym sezonie" to olali sprawę, a teraz nie potrafią wydawać karnetów. Sabotaż!
To ile wpłacasz na ultrasów, chopców, czy inny cel charytatywny jak będzie? Jak nie podasz tu przynajmniej trzycyfrowej kwoty, to skończ siać defetyzm popierany stwierdzeniami "napewn"bluett pisze:Czy maszynka do drukowania biletów normalnie działa ?
ps. licze jutro chociaz na 5 tysięcy, nie czarujmy się, więcej napewno nie będzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 60 gości