remis może cieszy ale karny z dupy ;/
Ja jednak, im dłużej myślę, po ochłonięciu z emocji, tym bardziej uważam, że te zmiany były dobre. Po pierwsze, trza pamiętać o znanym przysłowiu: tak krawiec kraje, jak mu materii staje.Zmiany Waldka dobre? ja bym tego tak nie ocenił. moje skromne zdanie;)
może ja zmian nie rozumiałem, za młody jestemHajdzik pisze:Dla tych co krytykują zmianę Piecha. Powiem tylko, że chwilę po zmianie Jankesa za Abbota, Arek zgłaszał jakiś drobny uraz, więc zmiana poniekąd wymuszona.
2001rElmer pisze:
Ze Śląskiem będzie ciężko. Spotkają się podobne "myśli trenerskie". Ale kiedyś nasza wygrała nad Orestową w Krakowie 4:1, więc... (kiedy ostatnio Ruch ze Śląskiem w ekstraklasie wygrał???)
Tja..... karlus , jakbych jo tak naszkryfloł to bych zarozki zostoł uznany za volksdeutscha i że mom sie zaglondać na Bundesliga jak sie mi polsko niy podobo ...... no ale że Ciebie Wiesio godajom a niy Lutz to tyż za taki tekst niy dostaniesz po paploku, pra ?Dodam jeszcze , ze nasza gra bardzo slaba ale taka jest ta liga.
A mie sie podobało, niż ta waszo ofensywno gra w BundeslidzeLutz pisze:Tja..... karlus , jakbych jo tak naszkryfloł to bych zarozki zostoł uznany za volksdeutscha i że mom sie zaglondać na Bundesliga jak sie mi polsko niy podobo ...... no ale że Ciebie Wiesio godajom a niy Lutz to tyż za taki tekst niy dostaniesz po paploku, pra ?Dodam jeszcze , ze nasza gra bardzo slaba ale taka jest ta liga.![]()
Jakby to niy groł Ruch to niy poświyncił bych tymu szpilowi nawet 1 minuty !!!!
Trudno tego abo inkszego "fussballera" krytykować czy chwolić, bo to co obie drużyny odpierdalały to niy było w 10% podobne do fussballu.
Siedza jak tyn ciul przed tym monitorym i nic inkszego mi do gowy niy przyłazi jak : Pon Bócku co jo przszkroboł, że na stare lata taki szajs onglondać musza ?
Jak sie jaki kolega znod kery w tym meczu jakie pozytywy znod to niech do mi znać ..... może żech co przespoł .... pieron wiy .
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], DaReQ93, elquatro, iglo, sivy35 i 50 gości