Działania zarządu i innych pracowników klubowych

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
papa smerf
Kontakt:

Re: Działania zarządu i innych pracowników klubowych

#1276 Post autor: papa smerf » 10 maja 2011, o 13:57

Pan Stawecki był dyrektorem ds. finansów w TVP Katowice i finanse wtedy w śląskim ośrodku kulały, potem został dyrektorem i wcale nie było lepiej. Zanim trafił do tvp handlował samochodami, więc marzenia o wielkim Ruchu można włożyć między bajki. A jego najbliższym wspólpracownikiem i dyrektorem tvp był Maciej Wojciechowski, który tez ma niezwykle ciekawy zyciorys, o ktorym kilka slow ponizej...
http://www.przeglad-tygodnik.pl/pl/arty ... chowskiego" onclick="window.open(this.href);return false;

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1277 Post autor: HKSADIK » 10 maja 2011, o 14:01

Wlozyc miedzy bajki bo tak powiedzial papa smerf,ktory zarejstrowal sie tylko po to,zeby nas oswieciec :rotfl: :rotfl: Media publiczne to specyficzne miejsce pracy,chyba nie musze pisac ile zalezy od polityki.
Spokojnie poczekamy jak rozwinie sie sytuacja.Nastepny do zmiany jest Mosór, :P

aju
Kontakt:

#1278 Post autor: aju » 10 maja 2011, o 14:11

To nie potwierdzone jeszcze także niektórzy chyba zbytnio wyszli przed orkiestre.
MŁODZI TRENUJCIE!!!

adamo_R

#1279 Post autor: adamo_R » 10 maja 2011, o 14:14

czyżby ftoś sie pośpieszył? na niebieskich znikło info

Damiano
Kontakt:

#1280 Post autor: Damiano » 10 maja 2011, o 14:17

Niestety Staweckiego to ja znam chroń Panie od takich prezesów.
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM

wiesiek1
Kontakt:

#1281 Post autor: wiesiek1 » 10 maja 2011, o 14:20

Co konkretnie mu zarzucasz ? Pytam bo prezesi obojetnie w jakiej branzy to raczej lubiani nie sa ... taka robota.
Piękne w życiu są tylko szpile ...

Con cantera y afición, no hace falta importación

Witek46
Kontakt:

#1282 Post autor: Witek46 » 10 maja 2011, o 14:29

Nie było mnie tu dwa dni, wracam i czytam o Staweckim. Wierzcie mi to bardzo zła wiadomość i mętna postać. Leser, leń i obibok.
Mam nadzieję, że to plotka.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2011, o 14:32 przez Witek46, łącznie zmieniany 1 raz.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1283 Post autor: Mirek » 10 maja 2011, o 14:32

Informacje o odwołaniu zniknęły z tych portali na których były. Ciekawa sprawa.
Ja tylko pierwszy cytowałem hhee

edit: TomSky ja cytowałem z 90minut. Oni z dziennika. Tak samo jak niebiescy.pl
I na 90minut i na niebiescy poszło z dymem :P
Ostatnio zmieniony 10 maja 2011, o 14:35 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.

TomSky
Kontakt:

#1284 Post autor: TomSky » 10 maja 2011, o 14:33

na dzienniku jest
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1285 Post autor: wojt » 10 maja 2011, o 14:36

Widocznie jakiś pismak mioł za długi ozór i nie wytrzymoł,a w klubie szum i poszło szybkie dementi. Trocha za szybko żech tej Kasi dziękowoł za 5 lat :)

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1286 Post autor: grzej » 10 maja 2011, o 14:58

Gorąco się zrobiło.
historiaruchu.pl

miedza
Kontakt:

#1287 Post autor: miedza » 10 maja 2011, o 15:04

http://www.ktokogo.pl/Mi%C5%82osz_Stawecki" onclick="window.open(this.href);return false;

jakieś nazwiska wam coś mówią?

pedro-sbl
Kontakt:

#1288 Post autor: pedro-sbl » 10 maja 2011, o 15:40

Panowie czym wy sie przejmujecie? Ruch Chorzow SSA, spolka akcyjno. Ruch mo nowego straznika, opiekuna. Straznik, opiekun wlozyl hajs swoj i swoich spolek. Jak cos niy pojdzie to po kapsie wpiyrw dostanie uon. Robicie wielkie halo, tak jak byscie sie niy przyzwyczaili do zwyczajow jakie panujom w Ruchu.

Couki dzial marketing to lenie i obiboki, kiere zerujom na naszym hajsie, bo dostali sie po znajomosci. Dyrektor sportowy to kej byl rozliczony ze swoich dzialan?

Jedna pijawka w te czy we te. Szkoda, ze Smagorowicz gibko rozwiol swoje dupne aspiracje
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1289 Post autor: HKSADIK » 10 maja 2011, o 15:43

Ale rozwial w jakim sensie?
Ostatnio zmieniony 10 maja 2011, o 15:46 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 2 razy.

pedro-sbl
Kontakt:

#1290 Post autor: pedro-sbl » 10 maja 2011, o 15:46

Poniedziałek, 15 Luty 2010 12:48
Z funkcji dyrektora ośrodka TVP w Katowicach został odwołany jej dotychczasowy dyrektor - Miłosz Stawecki, kojarzony z PiS. Stawecki objął stanowisko w czasach prezesa Andrzeja Urbańskiego. Wcześniej, gdy dyrektorem Ośrodka TVP Katowice był Maciej Wojciechowski, Stawecki pełnił funkcję dyrektora odpwiedzialnego za sprawy ekonomiczne, był też głównym specjalistą d/s kontroli ekonomicznej. Przed objęciem funkcji w TVP zajmował się sprzedażą samochodów w jednym salonów samochodowych.
W czasie, gdy funkcję dyrektora ośrodka TVP w Katowicach pełnił ,początkowo Maciej Wojciechowski, a następnie Miłosz Stawecki z pracy odeszło wielu doświadczonych dziennikarzy. Duża część z nich m.in. Artur Koziołek, Mirosław Cichy, Agnieszka Świdzińska czy Piotr Piętka nadal pracuje w TVP,bo po odejściu z ośrodka w Katowicach, sprawdzili się w Warszawie. Inni znaleźli pracę w konkurencyjnych stacjach. W tym czasie zwolniono też z pracy publicystkę Dagmarę Drzazgę, wieloktrotnie nagradzaną w kraju i za granicą za swoje filmy, ale po proteście jej przywrócenie do pracy nakazał Zarząd TVP.

Źródło: Dziennik Zachodni (13 luty 2010 r.)
wiecej

http://www.dziennikzachodni.pl/slask/22 ... #pzw_34329" onclick="window.open(this.href);return false;

z tego samego zrodla, dyrektor finansowy...
Odwołanie Staweckiego nie zmienia jednak w niczym fatalnej sytuacji finansowej katowickiej telewizji. Ośrodek na 2010 rok otrzymał budżet zmniejszony o 45 proc., a dziennikarze musieli się pogodzić z obcięciem honorariów o 30 proc.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

ODPOWIEDZ