Działania zarządu i innych pracowników klubowych
-
- Kontakt:
Re: Działania zarządu i innych pracowników klubowych
Pan Stawecki był dyrektorem ds. finansów w TVP Katowice i finanse wtedy w śląskim ośrodku kulały, potem został dyrektorem i wcale nie było lepiej. Zanim trafił do tvp handlował samochodami, więc marzenia o wielkim Ruchu można włożyć między bajki. A jego najbliższym wspólpracownikiem i dyrektorem tvp był Maciej Wojciechowski, który tez ma niezwykle ciekawy zyciorys, o ktorym kilka slow ponizej...
http://www.przeglad-tygodnik.pl/pl/arty ... chowskiego" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.przeglad-tygodnik.pl/pl/arty ... chowskiego" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wlozyc miedzy bajki bo tak powiedzial papa smerf,ktory zarejstrowal sie tylko po to,zeby nas oswieciec
Media publiczne to specyficzne miejsce pracy,chyba nie musze pisac ile zalezy od polityki.
Spokojnie poczekamy jak rozwinie sie sytuacja.Nastepny do zmiany jest Mosór,

Spokojnie poczekamy jak rozwinie sie sytuacja.Nastepny do zmiany jest Mosór,

-
- Kontakt:
To nie potwierdzone jeszcze także niektórzy chyba zbytnio wyszli przed orkiestre.
MŁODZI TRENUJCIE!!!
-
czyżby ftoś sie pośpieszył? na niebieskich znikło info
-
- Kontakt:
Niestety Staweckiego to ja znam chroń Panie od takich prezesów.
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM
-
- Kontakt:
Co konkretnie mu zarzucasz ? Pytam bo prezesi obojetnie w jakiej branzy to raczej lubiani nie sa ... taka robota.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
-
- Kontakt:
Nie było mnie tu dwa dni, wracam i czytam o Staweckim. Wierzcie mi to bardzo zła wiadomość i mętna postać. Leser, leń i obibok.
Mam nadzieję, że to plotka.
Mam nadzieję, że to plotka.
Ostatnio zmieniony 10 maja 2011, o 14:32 przez Witek46, łącznie zmieniany 1 raz.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Informacje o odwołaniu zniknęły z tych portali na których były. Ciekawa sprawa.
Ja tylko pierwszy cytowałem hhee
edit: TomSky ja cytowałem z 90minut. Oni z dziennika. Tak samo jak niebiescy.pl
I na 90minut i na niebiescy poszło z dymem
Ja tylko pierwszy cytowałem hhee
edit: TomSky ja cytowałem z 90minut. Oni z dziennika. Tak samo jak niebiescy.pl
I na 90minut i na niebiescy poszło z dymem

Ostatnio zmieniony 10 maja 2011, o 14:35 przez Mirek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
na dzienniku jest
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Widocznie jakiś pismak mioł za długi ozór i nie wytrzymoł,a w klubie szum i poszło szybkie dementi. Trocha za szybko żech tej Kasi dziękowoł za 5 lat 

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
http://www.ktokogo.pl/Mi%C5%82osz_Stawecki" onclick="window.open(this.href);return false;
jakieś nazwiska wam coś mówią?
jakieś nazwiska wam coś mówią?
-
- Kontakt:
Panowie czym wy sie przejmujecie? Ruch Chorzow SSA, spolka akcyjno. Ruch mo nowego straznika, opiekuna. Straznik, opiekun wlozyl hajs swoj i swoich spolek. Jak cos niy pojdzie to po kapsie wpiyrw dostanie uon. Robicie wielkie halo, tak jak byscie sie niy przyzwyczaili do zwyczajow jakie panujom w Ruchu.
Couki dzial marketing to lenie i obiboki, kiere zerujom na naszym hajsie, bo dostali sie po znajomosci. Dyrektor sportowy to kej byl rozliczony ze swoich dzialan?
Jedna pijawka w te czy we te. Szkoda, ze Smagorowicz gibko rozwiol swoje dupne aspiracje
Couki dzial marketing to lenie i obiboki, kiere zerujom na naszym hajsie, bo dostali sie po znajomosci. Dyrektor sportowy to kej byl rozliczony ze swoich dzialan?
Jedna pijawka w te czy we te. Szkoda, ze Smagorowicz gibko rozwiol swoje dupne aspiracje
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.
http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ale rozwial w jakim sensie?
Ostatnio zmieniony 10 maja 2011, o 15:46 przez HKSADIK, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Kontakt:
wiecejPoniedziałek, 15 Luty 2010 12:48
Z funkcji dyrektora ośrodka TVP w Katowicach został odwołany jej dotychczasowy dyrektor - Miłosz Stawecki, kojarzony z PiS. Stawecki objął stanowisko w czasach prezesa Andrzeja Urbańskiego. Wcześniej, gdy dyrektorem Ośrodka TVP Katowice był Maciej Wojciechowski, Stawecki pełnił funkcję dyrektora odpwiedzialnego za sprawy ekonomiczne, był też głównym specjalistą d/s kontroli ekonomicznej. Przed objęciem funkcji w TVP zajmował się sprzedażą samochodów w jednym salonów samochodowych.
W czasie, gdy funkcję dyrektora ośrodka TVP w Katowicach pełnił ,początkowo Maciej Wojciechowski, a następnie Miłosz Stawecki z pracy odeszło wielu doświadczonych dziennikarzy. Duża część z nich m.in. Artur Koziołek, Mirosław Cichy, Agnieszka Świdzińska czy Piotr Piętka nadal pracuje w TVP,bo po odejściu z ośrodka w Katowicach, sprawdzili się w Warszawie. Inni znaleźli pracę w konkurencyjnych stacjach. W tym czasie zwolniono też z pracy publicystkę Dagmarę Drzazgę, wieloktrotnie nagradzaną w kraju i za granicą za swoje filmy, ale po proteście jej przywrócenie do pracy nakazał Zarząd TVP.
Źródło: Dziennik Zachodni (13 luty 2010 r.)
http://www.dziennikzachodni.pl/slask/22 ... #pzw_34329" onclick="window.open(this.href);return false;
z tego samego zrodla, dyrektor finansowy...
Odwołanie Staweckiego nie zmienia jednak w niczym fatalnej sytuacji finansowej katowickiej telewizji. Ośrodek na 2010 rok otrzymał budżet zmniejszony o 45 proc., a dziennikarze musieli się pogodzić z obcięciem honorariów o 30 proc.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.