RUCH Chorzów - Zagłębie Lubin 06.05 17:45 piłkarsko
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin 06.05 17:45 piłkarsko
Weźcie zbanujcie w końcu tego ciula co nawołuje do oddawania karnetów. Tych co każą wydupiać piłkarzom to samo. Co wy do chu... pierwszy sezon na mecze chodzicie. Zagłębie zasłużyło na remis i jest całkiem dobrą drużyną, my gromy na tyle na ile nas stać. Zły byłech po meczu fest, ale wiela już takich chwil było w moim życiu i wiela jeszcze będzie, taki jest fusbal. Lubin dwa tydnie temu stracił brama na 2-2 tez w samej końcówce. Gromy dali, musi być walka na Arce i na Amice a potem zaś dwóch dobrych przeciwników zobaczymy przy Cichej.
- SODA
ale w którym momencie bo nie rozumiemRudaSlaska7 pisze:Lutz rozjebol temat.
a o pilkarzach sie nie wypowiadom - bylo za***iscie!dzieki za walka do upadłego i za cenny remis
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
zgodzom sie z wojtym czy nikt doprowdy niy widzi ze hagi robi nom koło pióra? weżcie sie wreście sie za niego i poprostu Raus z nim., ale fto to mo zrobić.
-
- Kontakt:
Piotr Stawarczyk (obrońca Ruchu):
- Na pewno na moją zmianę miała sytuacja, w której złapałem żółtą kartkę. Była to także decyzja trenera, że zagramy bardziej ofensywnie. Na szczęście przyczyną zmiany nie jest kontuzja. Było to bardzo dziwne spotkanie, dwa razy wyszliśmy na prowadzenie, a po chwili je traciliśmy. Remis nie jest naszym sukcesem, ani marzeniem. Zagłębie nie stworzyło sobie sytuacji, po których moglibyśmy powiedzieć, że zasłużyli na remis. Może nie było to porywające widowisko, ale uważam, że zasłużyliśmy na wygraną. Do Gdyni jedziemy po to by walczyć, jesteśmy zdeterminowani, by pokazać tam dobry futbol. (luk)
Chyba śloz bo mioł coś z łocami.
- Na pewno na moją zmianę miała sytuacja, w której złapałem żółtą kartkę. Była to także decyzja trenera, że zagramy bardziej ofensywnie. Na szczęście przyczyną zmiany nie jest kontuzja. Było to bardzo dziwne spotkanie, dwa razy wyszliśmy na prowadzenie, a po chwili je traciliśmy. Remis nie jest naszym sukcesem, ani marzeniem. Zagłębie nie stworzyło sobie sytuacji, po których moglibyśmy powiedzieć, że zasłużyli na remis. Może nie było to porywające widowisko, ale uważam, że zasłużyliśmy na wygraną. Do Gdyni jedziemy po to by walczyć, jesteśmy zdeterminowani, by pokazać tam dobry futbol. (luk)
Chyba śloz bo mioł coś z łocami.
-
- Kontakt:
Ciebie zabonowac! Od czego jest forum ? Co kazdy ma piac tak jak Ty? Moga byc ludzie niezadowoleni!? Moga. Wiec o co chodzi?wojt pisze:Weźcie zbanujcie w końcu tego ciula co nawołuje do oddawania karnetów. Tych co każą wydupiać piłkarzom to samo. Co wy do chu... pierwszy sezon na mecze chodzicie. Zagłębie zasłużyło na remis i jest całkiem dobrą drużyną, my gromy na tyle na ile nas stać. Zły byłech po meczu fest, ale wiela już takich chwil było w moim życiu i wiela jeszcze będzie, taki jest fusbal. Lubin dwa tydnie temu stracił brama na 2-2 tez w samej końcówce. Gromy dali, musi być walka na Arce i na Amice a potem zaś dwóch dobrych przeciwników zobaczymy przy Cichej.
- setnik
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Soda przejdz na 7 strone... też nie wiedziałem ale poczytałem wszystko i faktycznie... mnie to też zniszczyło.
- setnik
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panie Marcel wielu ludzi chodzi na Ruch nie tak jak Pan by zobaczyc wspaniały strzał ala Rooney, czy wspaniałą akcję ala Messi!!!! Większość kibiców chodzi na Ruch dla emocji które ta drużyna nam daje!!!!
-
Jestem za zbanowaniem użytkownika o nicku "hagi"
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mam jeszcze jedno pytanie ile w końcu nas było na meczu? Wszędzie znowu pisze że 4tys. Wg niebeiscy.pl bliżej chyba prawdy 5,5 tys. Czy to jest tak trudno podać na konferencji ilu widzów obejrzało mecz? Kolejna sprawa że stajemy się jednym z najgorszych klubów pod względem frekwencji. Na Konwiktorską chodzi już więcej ludzi, dramat. Trzeba coś zrobić od nowego sezonu, bo na tym Śląskim to może być już wogóle bieda.
-
- Kontakt:
Popieram, i jeszcze się pulta że mo prawo se narzekać bo od tego forum jest, no szkoda godać. Dlatego sam tak rzadko zaglondom bo nic ino banda malkontentów po każdym szpilu sie sam frustruje.setnik pisze:Panie Marcel wielu ludzi chodzi na Ruch nie tak jak Pan by zobaczyc wspaniały strzał ala Rooney, czy wspaniałą akcję ala Messi!!!! Większość kibiców chodzi na Ruch dla emocji które ta drużyna nam daje!!!!
Jak chcecie tanich sukcesów to se Barcelonie kibicujcie.
-
- Kontakt:
Jestem za! Obserwuja go jakiś czas i pogrywo sobie za bardzo, do tego mom 90% pewności, że to szczew i jeszcze mo czelność 10 min po szpilu pisac na forumie, czym udowadni że żoden z niego kibic...Roni2580 pisze:Jestem za zbanowaniem użytkownika o nicku "hagi"
- SODA
setnik pisze:Soda przejdz na 7 strone... też nie wiedziałem ale poczytałem wszystko i faktycznie... mnie to też zniszczyło.

WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością
WiaRa jest mądrością
-
- Kontakt:
Ja wiem ze inaczej oglada sie koncert na zywo, Inaczej oglada sie mecz na zywo. Wchodzi tu wlasnie atmosfera tlumu atmosfera stadionu. Zgoda. Ale to co pokazuje obraz z kamer i powtorki z roznych ujec tez wlasnie robia swoje. Tu widac bezlitosne bledy, kiksy, czy tez wlasnie brak komunikacji miedzy zawodnikami.setnik pisze:Panie Marcel wielu ludzi chodzi na Ruch nie tak jak Pan by zobaczyc wspaniały strzał ala Rooney, czy wspaniałą akcję ala Messi!!!! Większość kibiców chodzi na Ruch dla emocji które ta drużyna nam daje!!!!
Co do mojej nieobecnosci na stadionie, to jest przedewszystkim wielka odleglosc do stadionu na Cichej. Blisko 990 km.
Na Ruch chodzilo sie. Bylem swiadkiem wielu wspanialych meczy. Bylem swiadkiem zdobywaniu paru mistrzostw Polski zdobywanych przez Ruch. Bylem swiadkiem slowetnego samoboja przez Jojko. Spadku do drugiej ligi. Pozniej marsz w drugiej lidze ktory zakonczyl sie na podjium mistrza Polski. Dlatego wiem ze jest wielka roznica ogladania meczow na stadionie a w tv.
Pozdrawiam
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie zauważyłem "piania: z mojej strony, jestem tylko dumny z tego że nie zachowuję się jak nawiedzony histeryk oderwany od rzeczywistośći. Zauważyłem za to że po każdym Twoim poście forumowicze chcą wysłać je do teleturnieju "O co chodzi ?" Jeśłi nie kumasz co ten hagi tu wypisuje od dawna i jaki ma cel to chciało by się powiedzieć za Stanisławem Aniołem cytującym SofronowaMarceli ~Sk~ pisze:Ciebie zabonowac! Od czego jest forum ? Co kazdy ma piac tak jak Ty? Moga byc ludzie niezadowoleni!? Moga. Wiec o co chodzi?wojt pisze:Weźcie zbanujcie w końcu tego ciula co nawołuje do oddawania karnetów. Tych co każą wydupiać piłkarzom to samo. Co wy do chu... pierwszy sezon na mecze chodzicie. Zagłębie zasłużyło na remis i jest całkiem dobrą drużyną, my gromy na tyle na ile nas stać. Zły byłech po meczu fest, ale wiela już takich chwil było w moim życiu i wiela jeszcze będzie, taki jest fusbal. Lubin dwa tydnie temu stracił brama na 2-2 tez w samej końcówce. Gromy dali, musi być walka na Arce i na Amice a potem zaś dwóch dobrych przeciwników zobaczymy przy Cichej.

- Kiler1989
- Kontakt:
Tys je pi***ol*iety!!!!!! duzo nie pisza na forum ale zech nie strzimol!! potym sie dziwymy ze pismaki o NOS zle pisza jak taki po*eb je na tym forumhagi pisze:Oddawac kase za karnety!!!
[color=#0000BF][b]"Ostatnim razem, gdy zabrzanie pokonali Ruch, strzelając jedynego gola po uderzeniu z rzutu wolnego, to na koniec sezonu pożegnali się z ekstraklasą. Historia lubi się powtarzać..."[/b][/color]