RUCH Chorzów - Zagłębie Lubin 06.05 17:45 piłkarsko

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Ruch Chorzów - Zagłębie Lubin 06.05 17:45 piłkarsko

#151 Post autor: wojt » 6 maja 2011, o 21:31

Weźcie zbanujcie w końcu tego ciula co nawołuje do oddawania karnetów. Tych co każą wydupiać piłkarzom to samo. Co wy do chu... pierwszy sezon na mecze chodzicie. Zagłębie zasłużyło na remis i jest całkiem dobrą drużyną, my gromy na tyle na ile nas stać. Zły byłech po meczu fest, ale wiela już takich chwil było w moim życiu i wiela jeszcze będzie, taki jest fusbal. Lubin dwa tydnie temu stracił brama na 2-2 tez w samej końcówce. Gromy dali, musi być walka na Arce i na Amice a potem zaś dwóch dobrych przeciwników zobaczymy przy Cichej.

Awatar użytkownika
SODA

#152 Post autor: SODA » 6 maja 2011, o 21:33

RudaSlaska7 pisze:Lutz rozjebol temat.
a o pilkarzach sie nie wypowiadom - bylo za***iscie! :) dzieki za walka do upadłego i za cenny remis :)
ale w którym momencie bo nie rozumiem
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

adamo_R

#153 Post autor: adamo_R » 6 maja 2011, o 21:37

zgodzom sie z wojtym czy nikt doprowdy niy widzi ze hagi robi nom koło pióra? weżcie sie wreście sie za niego i poprostu Raus z nim., ale fto to mo zrobić.

Golyrubychop
Kontakt:

#154 Post autor: Golyrubychop » 6 maja 2011, o 21:37

Piotr Stawarczyk (obrońca Ruchu):
- Na pewno na moją zmianę miała sytuacja, w której złapałem żółtą kartkę. Była to także decyzja trenera, że zagramy bardziej ofensywnie. Na szczęście przyczyną zmiany nie jest kontuzja. Było to bardzo dziwne spotkanie, dwa razy wyszliśmy na prowadzenie, a po chwili je traciliśmy. Remis nie jest naszym sukcesem, ani marzeniem. Zagłębie nie stworzyło sobie sytuacji, po których moglibyśmy powiedzieć, że zasłużyli na remis. Może nie było to porywające widowisko, ale uważam, że zasłużyliśmy na wygraną. Do Gdyni jedziemy po to by walczyć, jesteśmy zdeterminowani, by pokazać tam dobry futbol. (luk)

Chyba śloz bo mioł coś z łocami.

Marceli ~Sk~
Kontakt:

#155 Post autor: Marceli ~Sk~ » 6 maja 2011, o 21:38

wojt pisze:Weźcie zbanujcie w końcu tego ciula co nawołuje do oddawania karnetów. Tych co każą wydupiać piłkarzom to samo. Co wy do chu... pierwszy sezon na mecze chodzicie. Zagłębie zasłużyło na remis i jest całkiem dobrą drużyną, my gromy na tyle na ile nas stać. Zły byłech po meczu fest, ale wiela już takich chwil było w moim życiu i wiela jeszcze będzie, taki jest fusbal. Lubin dwa tydnie temu stracił brama na 2-2 tez w samej końcówce. Gromy dali, musi być walka na Arce i na Amice a potem zaś dwóch dobrych przeciwników zobaczymy przy Cichej.
Ciebie zabonowac! Od czego jest forum ? Co kazdy ma piac tak jak Ty? Moga byc ludzie niezadowoleni!? Moga. Wiec o co chodzi?

Awatar użytkownika
setnik
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#156 Post autor: setnik » 6 maja 2011, o 21:38

Soda przejdz na 7 strone... też nie wiedziałem ale poczytałem wszystko i faktycznie... mnie to też zniszczyło.

Awatar użytkownika
setnik
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#157 Post autor: setnik » 6 maja 2011, o 21:41

Panie Marcel wielu ludzi chodzi na Ruch nie tak jak Pan by zobaczyc wspaniały strzał ala Rooney, czy wspaniałą akcję ala Messi!!!! Większość kibiców chodzi na Ruch dla emocji które ta drużyna nam daje!!!!

Roni2580

#158 Post autor: Roni2580 » 6 maja 2011, o 21:41

Jestem za zbanowaniem użytkownika o nicku "hagi"

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#159 Post autor: wojt » 6 maja 2011, o 21:43

Mam jeszcze jedno pytanie ile w końcu nas było na meczu? Wszędzie znowu pisze że 4tys. Wg niebeiscy.pl bliżej chyba prawdy 5,5 tys. Czy to jest tak trudno podać na konferencji ilu widzów obejrzało mecz? Kolejna sprawa że stajemy się jednym z najgorszych klubów pod względem frekwencji. Na Konwiktorską chodzi już więcej ludzi, dramat. Trzeba coś zrobić od nowego sezonu, bo na tym Śląskim to może być już wogóle bieda.

Rudebwoy
Kontakt:

#160 Post autor: Rudebwoy » 6 maja 2011, o 21:45

setnik pisze:Panie Marcel wielu ludzi chodzi na Ruch nie tak jak Pan by zobaczyc wspaniały strzał ala Rooney, czy wspaniałą akcję ala Messi!!!! Większość kibiców chodzi na Ruch dla emocji które ta drużyna nam daje!!!!
Popieram, i jeszcze się pulta że mo prawo se narzekać bo od tego forum jest, no szkoda godać. Dlatego sam tak rzadko zaglondom bo nic ino banda malkontentów po każdym szpilu sie sam frustruje.

Jak chcecie tanich sukcesów to se Barcelonie kibicujcie.

miedza
Kontakt:

#161 Post autor: miedza » 6 maja 2011, o 21:49

Roni2580 pisze:Jestem za zbanowaniem użytkownika o nicku "hagi"
Jestem za! Obserwuja go jakiś czas i pogrywo sobie za bardzo, do tego mom 90% pewności, że to szczew i jeszcze mo czelność 10 min po szpilu pisac na forumie, czym udowadni że żoden z niego kibic...

Awatar użytkownika
SODA

#162 Post autor: SODA » 6 maja 2011, o 21:54

setnik pisze:Soda przejdz na 7 strone... też nie wiedziałem ale poczytałem wszystko i faktycznie... mnie to też zniszczyło.
:wstyd: o czym ty godosz
WiaRa czyni cuda
WiaRa jest mądrością

Marceli ~Sk~
Kontakt:

#163 Post autor: Marceli ~Sk~ » 6 maja 2011, o 21:58

setnik pisze:Panie Marcel wielu ludzi chodzi na Ruch nie tak jak Pan by zobaczyc wspaniały strzał ala Rooney, czy wspaniałą akcję ala Messi!!!! Większość kibiców chodzi na Ruch dla emocji które ta drużyna nam daje!!!!
Ja wiem ze inaczej oglada sie koncert na zywo, Inaczej oglada sie mecz na zywo. Wchodzi tu wlasnie atmosfera tlumu atmosfera stadionu. Zgoda. Ale to co pokazuje obraz z kamer i powtorki z roznych ujec tez wlasnie robia swoje. Tu widac bezlitosne bledy, kiksy, czy tez wlasnie brak komunikacji miedzy zawodnikami.
Co do mojej nieobecnosci na stadionie, to jest przedewszystkim wielka odleglosc do stadionu na Cichej. Blisko 990 km.
Na Ruch chodzilo sie. Bylem swiadkiem wielu wspanialych meczy. Bylem swiadkiem zdobywaniu paru mistrzostw Polski zdobywanych przez Ruch. Bylem swiadkiem slowetnego samoboja przez Jojko. Spadku do drugiej ligi. Pozniej marsz w drugiej lidze ktory zakonczyl sie na podjium mistrza Polski. Dlatego wiem ze jest wielka roznica ogladania meczow na stadionie a w tv.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#164 Post autor: wojt » 6 maja 2011, o 22:00

Marceli ~Sk~ pisze:
wojt pisze:Weźcie zbanujcie w końcu tego ciula co nawołuje do oddawania karnetów. Tych co każą wydupiać piłkarzom to samo. Co wy do chu... pierwszy sezon na mecze chodzicie. Zagłębie zasłużyło na remis i jest całkiem dobrą drużyną, my gromy na tyle na ile nas stać. Zły byłech po meczu fest, ale wiela już takich chwil było w moim życiu i wiela jeszcze będzie, taki jest fusbal. Lubin dwa tydnie temu stracił brama na 2-2 tez w samej końcówce. Gromy dali, musi być walka na Arce i na Amice a potem zaś dwóch dobrych przeciwników zobaczymy przy Cichej.
Ciebie zabonowac! Od czego jest forum ? Co kazdy ma piac tak jak Ty? Moga byc ludzie niezadowoleni!? Moga. Wiec o co chodzi?
Nie zauważyłem "piania: z mojej strony, jestem tylko dumny z tego że nie zachowuję się jak nawiedzony histeryk oderwany od rzeczywistośći. Zauważyłem za to że po każdym Twoim poście forumowicze chcą wysłać je do teleturnieju "O co chodzi ?" Jeśłi nie kumasz co ten hagi tu wypisuje od dawna i jaki ma cel to chciało by się powiedzieć za Stanisławem Aniołem cytującym Sofronowa :) "mądremu wystarczą dwa słowa głupiemu to i encyklopedii mało". Nawołujcie razem dalej do rzucania karnetem na znak protestu przeciw grze Lisowskiego i do bojkotowania meczów. A na Rooswelta już się śmieją że było nas 4tys, a koń trojański na forum robi dobrą robotę. Proponuję na Polonię i na Śląski, bojkot bo jesteśmy rycerzami wiosny.

Awatar użytkownika
Kiler1989
Kontakt:

#165 Post autor: Kiler1989 » 6 maja 2011, o 22:02

hagi pisze:Oddawac kase za karnety!!!
Tys je pi***ol*iety!!!!!! duzo nie pisza na forum ale zech nie strzimol!! potym sie dziwymy ze pismaki o NOS zle pisza jak taki po*eb je na tym forum
[color=#0000BF][b]"Ostatnim razem, gdy zabrzanie pokonali Ruch, strzelając jedynego gola po uderzeniu z rzutu wolnego, to na koniec sezonu pożegnali się z ekstraklasą. Historia lubi się powtarzać..."[/b][/color]

ODPOWIEDZ