Zajdel wyrzucony
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zajdel wyrzucony
to my sie pozbyli kolejnego gracza :?
http://www.ruch.chorzow.pl/pelne2.php?id=1452
"Prezes miał jeszcze jeden problem do załatwienia, choć nie na taką skalę: - Muszę oficjalnie poinformować, że wyrzuciłem z zespołu Michała Zajdla, który wymigiwał się od gry. Nie mogłem takiej postawy tolerować, mimo że mamy poważne kłopoty kadrowe.
Zajdel (czy definitywnie?) poszerza listę nieobecnych, którą już od dłuższego czasu tworzą Sebastian Nowak, Tomasz Balul i Sławomir Jarczyk. Na dodatek powołania do kadry 18-latków na mecz z Łotwą otrzymali Piotr Ćwielong, Tomasz Foszmańczyk i Rafał Wawrzyńczok."
http://www.ruch.chorzow.pl/pelne2.php?id=1452
"Prezes miał jeszcze jeden problem do załatwienia, choć nie na taką skalę: - Muszę oficjalnie poinformować, że wyrzuciłem z zespołu Michała Zajdla, który wymigiwał się od gry. Nie mogłem takiej postawy tolerować, mimo że mamy poważne kłopoty kadrowe.
Zajdel (czy definitywnie?) poszerza listę nieobecnych, którą już od dłuższego czasu tworzą Sebastian Nowak, Tomasz Balul i Sławomir Jarczyk. Na dodatek powołania do kadry 18-latków na mecz z Łotwą otrzymali Piotr Ćwielong, Tomasz Foszmańczyk i Rafał Wawrzyńczok."
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jeśli faktycznie sytuacja wyglądała tak że koleś migał się od gry to bardzo dobrze sie stało! W naszej sytuacji potrzeba chłopa co bedzie walczył o każdy metr boiska i da z siebie wszystko, a biorącym tylko kase i patrzącym jak sie tu za bardzo nie zmęczyć już dziękujemy! Takich gwiazdorów już w Ruch-u było ostatnio pod dostatkiem.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Rejon
- Kontakt:
pomyślałem sobie że wypowiem sie w tym temacie bo znam Michała.aktualnie nie mam z nim kontaktu ale wiem ze jest po kontuzji achillesa to nie jest łatwo leczący się uraz.chłopak jest młody mieszka w akademiku i studiuje na AWF w kato.wierzcie mi że jest to skromny chłopak a nie żaden gwiazdor.mozliwe że jego absencja i tzw uchylanie sie od treningów jest spowodowane niewyleczoną kontuzją (jakieś bóle itd.) rozpoczynającym sią rokiem akademickim lub sprawami rodzinnymi.
uważam jednak że Prezes zbyt pochopnie postąpił i trzeba by sie zastanowić czy zrobił wszystko by poznać sytuacje zawodnika.
bo jeśli podjął decyzje pochopnie to dupa jest a nie Prezes.
pozdRo
uważam jednak że Prezes zbyt pochopnie postąpił i trzeba by sie zastanowić czy zrobił wszystko by poznać sytuacje zawodnika.
bo jeśli podjął decyzje pochopnie to dupa jest a nie Prezes.
pozdRo
-
- Kontakt:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- KOCHŁOWICE
- Kontakt: