Zajdel wyrzucony

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Zajdel wyrzucony

#1 Post autor: Goscioo » 4 wrz 2004, o 07:35

to my sie pozbyli kolejnego gracza :?
http://www.ruch.chorzow.pl/pelne2.php?id=1452

"Prezes miał jeszcze jeden problem do załatwienia, choć nie na taką skalę: - Muszę oficjalnie poinformować, że wyrzuciłem z zespołu Michała Zajdla, który wymigiwał się od gry. Nie mogłem takiej postawy tolerować, mimo że mamy poważne kłopoty kadrowe.

Zajdel (czy definitywnie?) poszerza listę nieobecnych, którą już od dłuższego czasu tworzą Sebastian Nowak, Tomasz Balul i Sławomir Jarczyk. Na dodatek powołania do kadry 18-latków na mecz z Łotwą otrzymali Piotr Ćwielong, Tomasz Foszmańczyk i Rafał Wawrzyńczok."

BLue_GiRL

#2 Post autor: BLue_GiRL » 4 wrz 2004, o 08:22

:cry: szkoda syneczka :cry:

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#3 Post autor: spyru » 4 wrz 2004, o 08:51

Szkoda, pamiętam że przez ostatni sezon zagrał raz w Ruchu :!:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

pablo1920

#4 Post autor: pablo1920 » 4 wrz 2004, o 08:56

No szkoda ale jak sie bimbał i nie chciał grac to po co mu płacić! :cry: :cry: :cry:

2 liga, 3 liga to nie dla nas ważne jest najważniejszy jest HKS on najlepszy w polsce jest!!!!

Goliat

#5 Post autor: Goliat » 4 wrz 2004, o 10:06

Jeśli faktycznie sytuacja wyglądała tak że koleś migał się od gry to bardzo dobrze sie stało! W naszej sytuacji potrzeba chłopa co bedzie walczył o każdy metr boiska i da z siebie wszystko, a biorącym tylko kase i patrzącym jak sie tu za bardzo nie zmęczyć już dziękujemy! Takich gwiazdorów już w Ruch-u było ostatnio pod dostatkiem.

Dallan Forgaill

#6 Post autor: Dallan Forgaill » 4 wrz 2004, o 10:22

szkoda że tak sie zachował - miał zadatki na dosyć dobrego piłkarza, jak grał przed kontuzją to dosyć orzywiał gre na skrzydle.

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#7 Post autor: HKSADIK » 4 wrz 2004, o 10:32

Nienawidze o takim czymś czytać :( .Ale takiego zachowania jak zaprezentował nam Zajdel nie mozna tolerować!!!Szkoda,że Zajdel sie tak zachował,gdyz naprawde przed kontuzja prezentował sie nieźle :x

Awatar użytkownika
Rejon
Kontakt:

#8 Post autor: Rejon » 4 wrz 2004, o 10:57

jesli faktycznie Zajdel się migoł od gry to mnie to trocha dziwi, w Ruchu mogl sie dość łatwo wybić a potem iść kajś do jakijś silniejszyj drużyny

kurczak1920

#9 Post autor: kurczak1920 » 4 wrz 2004, o 12:22

ciężko się wypowiadać jak się nie zna dokładnie tematu, ufom, że była to decyzja właściwa

f@n

#10 Post autor: f@n » 4 wrz 2004, o 12:42

pomyślałem sobie że wypowiem sie w tym temacie bo znam Michała.aktualnie nie mam z nim kontaktu ale wiem ze jest po kontuzji achillesa to nie jest łatwo leczący się uraz.chłopak jest młody mieszka w akademiku i studiuje na AWF w kato.wierzcie mi że jest to skromny chłopak a nie żaden gwiazdor.mozliwe że jego absencja i tzw uchylanie sie od treningów jest spowodowane niewyleczoną kontuzją (jakieś bóle itd.) rozpoczynającym sią rokiem akademickim lub sprawami rodzinnymi.
uważam jednak że Prezes zbyt pochopnie postąpił i trzeba by sie zastanowić czy zrobił wszystko by poznać sytuacje zawodnika.
bo jeśli podjął decyzje pochopnie to dupa jest a nie Prezes.
pozdRo

Gość

#11 Post autor: Gość » 4 wrz 2004, o 12:59

F@N powiem Ci tak, ze dla mnie zawodnik ktory nie podchodzi profesjonalnie do swojej gry i raczej stara się "nie spocić" nawet na treningach, to chyba jest coś nie tak?

cicero17

#12 Post autor: cicero17 » 4 wrz 2004, o 13:34

f@n to dosyc dobrze wyjazsnil na czym sprawa stoi...ale ruch jak narazie jest profesjonalnym klubem i zawodnik tez powienien byc profesjonalista i albo studia i rodzina albo klub...no trudno...

Pepek
Kontakt:

#13 Post autor: Pepek » 4 wrz 2004, o 14:44

Jak sie op***dala na treningach to po ch*** nom taki zawodnik?? :evil:

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#14 Post autor: Ozor » 4 wrz 2004, o 15:45

Było już kilku co zawsze cos ich bolało ale to były to czasy względnego komfortu teraz potrzebni są gracze co grają na 110% swoich możliwosci tylko tak uda się odbic od dna i każdy który nie podejmuje walki jest tylko balastem do klubu.

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#15 Post autor: KOCHŁOWICE » 4 wrz 2004, o 15:49

No mom nadzieja ze Prezes postapil dobrze.
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]

ODPOWIEDZ