Legia Warszawa - Ruch Chorzów Łazienkowska, 2 kwietnia 16:15
-
Re: Legia Warszawa - Ruch Chorzów Łazienkowska, 2 kwietnia 1
Ja mam dziwne odczucie, że te 2x 100 % sytuacje Jankowskiego nie wpadły nie przypadkowo. Jego zachowanie podczas całego meczu było dziwne. Rozumiem brak radości po bramkach ale żeby nie podejść do kibiców którzy go wspierali cały mecz? To mi sie w głowie nie mieści.
-
- Kontakt:
Janoszka na ławę, na zawsze najlepiej. Od roku to powtarzam i chłopak dalej nic nie gra.
WIELKA WIELKA WIELKA............
WIELKA WIELKA WIELKA............
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jasne specjalnie nie strzelił, żeby Legii krzywdy nie zrobić. Zaraz nas tu ogarnie paranoja. Pewnie pod koszulką jeszcze miał drugą: kocham Legie.Roni2580 pisze:Ja mam dziwne odczucie, że te 2x 100 % sytuacje Jankowskiego nie wpadły nie przypadkowo. Jego zachowanie podczas całego meczu było dziwne. Rozumiem brak radości po bramkach ale żeby nie podejść do kibiców którzy go wspierali cały mecz? To mi sie w głowie nie mieści.
Ludzie opanujcie się.

-
Mirek, byles na meczu? Widziales jego ogólne zachowanie tego dnia? Zachowanie po meczu? Nie jest to odosobnione zdanie w pociągu słyszałem wiele podobnych opinii.
-
- Kontakt:
mnie to nie dziwi, przyzwyczaiłem sie, nawet gdybysmy byli na 1 miejscu w yabeli a Legia na 10 to i tak by napisali że to oni przegrali...Mirek pisze:Mnie martwi co innego: wszyscy piszą i gadają w prasie i tv, że Legia przegrała, a nie, że Ruch wygrał.
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE
-
- Kontakt:
Coś w tym jest. Nie twierdze, ze specjalnie nie szczelał, ale w podświadomości na pewno mu coś tam sie porypało...Roni2580 pisze:Ja mam dziwne odczucie, że te 2x 100 % sytuacje Jankowskiego nie wpadły nie przypadkowo. Jego zachowanie podczas całego meczu było dziwne. Rozumiem brak radości po bramkach ale żeby nie podejść do kibiców którzy go wspierali cały mecz? To mi sie w głowie nie mieści.
Nie wierze, ze ta podcinka by nie wpadła - gdyby chciał(poza tym bramkarz 'siedział' mógł go wyminac i na pustka rypac).
NIE WAŻNE ! 'nie chciał sam, 'dał' innym' - przy 3 golu to M.J. asyste zaliczył

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przed meczem żyleta skandowała jego imie i nazwisko więc staroł sie być fer do nich jak Niedzielan do nos.snakeR1920 pisze:Nie wiem czy ktos to zauwązył w tej euforiale moim zdaniem dziwne zachowanie Jankowskiego . Po meczu gdy wszyscy zawodnicy cieszyli sie pod naszym sektorem on maszerował w kierunku szatni i przy wejsciu przybijał "piontki" z kibicami Legii . Dla mnie dziwne
- kodak1920
- Kontakt:
A le spiker mnie rozwalil jak podawal nazwisko Pulkowskiego xDgerhat pisze:Przed meczem żyleta skandowała jego imie i nazwisko więc staroł sie być fer do nich jak Niedzielan do nos.snakeR1920 pisze:Nie wiem czy ktos to zauwązył w tej euforiale moim zdaniem dziwne zachowanie Jankowskiego . Po meczu gdy wszyscy zawodnicy cieszyli sie pod naszym sektorem on maszerował w kierunku szatni i przy wejsciu przybijał "piontki" z kibicami Legii . Dla mnie dziwne
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jalboss pisze:NA szpilu powinno być zawarte forum aby te szpecjalisty i niedowiarki nie mogli gupot pitolić.
I jak wom teraz!!!!!! Gdzieście są!!!!
Jadymy na MajstraKochom tyn klub!!
Haha po co? Jo już się w zugu cieszoł na możliwość czytanie tego lamyntu z przerwy. Już żech widzioł te posty wydupiające wszystkich do rezerw, a Fornalika do Discopolo
Gdzie twoje berło, gdzie twoja korona, było już 2-0 Legio .....
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Zastanowcie sie.Jakbyscie byli kibicami Ruchu i grali w innej druzynie (takie zycie) to potrafilibyscie sie entuzjastycznie cieszyc po meczu ze zwyciestwa ? Zrobil co mial zrobic i zszedl do szatni , chcial pewnie jakos z tego wybrnac.Niedzielan tez nam piatki przybijal jak ktos wspomnial a naszym kibicem nawet nie jest.
Mecze z Legia beda dla Niego specyficzne , w kazdym innym bedzie sie napewno cieszyl razem z nami.
Mecze z Legia beda dla Niego specyficzne , w kazdym innym bedzie sie napewno cieszyl razem z nami.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
- BlueMen
- Kontakt:
A popacz na to ale od strony scyzora: Mecz Ruch- Korona, Niedzielan strzela bramkę Ruchowi, nie okazuje radości, a po meczu podbiega pod nasze sektory i przybija piątki. Też wtedy miałeś coś przeciwko?snakeR1920 pisze:Nie wiem czy ktos to zauwązył w tej euforiale moim zdaniem dziwne zachowanie Jankowskiego . Po meczu gdy wszyscy zawodnicy cieszyli sie pod naszym sektorem on maszerował w kierunku szatni i przy wejsciu przybijał "piontki" z kibicami Legii . Dla mnie dziwne
Co do tego że poszedł do szatni, zauważ, że wszyscy tam szli, tylko że szli w 3 grupach Jankowski-kilku piłkarzy (m.in. Abbott)-cała reszta, na stadionie w tym momencie grała głośno muzyka (pewnie żeby nie było słychać naszej radości) zaczęliśmy skandować "chodźcie do nas" to nawet nie słyszeli, przypadkiem któryś się odwrócił i cała grupka się wróciła, wołali tych z przodu, ci nie słyszeli, ale później odwrócił się Abbott i grupka też się wróciła, Abbott wołał za Jankowskim ale ten najwyraźniej nie słyszał.
A jeśli nawet słyszał to po części go rozumiem dlaczego się nie wrócił.
Tak bynajmniej ja to widziałem.
P.S. Nagrał ktoś ten mecz? Bo zawsze wracając z meczu oglądam na spokojnie retransmisję, a teraz jak była retransmisja to byliśmy dopiero w okolicach Koluszek. Chciałbym ten mecz dodać do mojej kolekcji meczy nie do zapomnienia.
P.S. 2. Mam nadzieję że wszyscy nie wyłączyli nagrywania przy wyniku 2:0
Ruchu nasz ukochany
-
- Kontakt:
panowie nie ma co gdybac bo jest za***iscie,ale co to by bylo jak by my punktow nie potracyli w rundzie jesienny i wiosenny w meczu unos z Lechia
NRŚL GANG
-
- Kontakt:
Aha jeszcze jedno.Z Jankowskim jest tylko jeden problem , juz widac , ze jak zglosi sie po Niego Legia to na 99% bedzie mu bardzo zalezalo zeby sie tam znalezc.Teraz jednak nie pora sie tym przejmowac.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
- daniel1222
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
mecz jest przecież wrzucony w temacie Ruch w TV, 19flasteR20 wrzucił 

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Roni2580 pisze:Ja mam dziwne odczucie, że te 2x 100 % sytuacje Jankowskiego nie wpadły nie przypadkowo. Jego zachowanie podczas całego meczu było dziwne. Rozumiem brak radości po bramkach ale żeby nie podejść do kibiców którzy go wspierali cały mecz? To mi sie w głowie nie mieści.

Byłem na meczu. Jankes był pod naszym sektorem podziękować, stał trochę obok drużyny i nie śpiewał. Ode mnie ma szacunek, wolę chłopaka, który otwarcie mówi, że jest kibicem innego klubu, niż chorągiewki jak Bojarski, wszędzie całujące herb.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...