Legia Warszawa - Ruch Chorzów Łazienkowska, 2 kwietnia 16:15

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Roni2580

Re: Legia Warszawa - Ruch Chorzów Łazienkowska, 2 kwietnia 1

#286 Post autor: Roni2580 » 3 kwie 2011, o 11:05

Ja mam dziwne odczucie, że te 2x 100 % sytuacje Jankowskiego nie wpadły nie przypadkowo. Jego zachowanie podczas całego meczu było dziwne. Rozumiem brak radości po bramkach ale żeby nie podejść do kibiców którzy go wspierali cały mecz? To mi sie w głowie nie mieści.

Rudebwoy
Kontakt:

#287 Post autor: Rudebwoy » 3 kwie 2011, o 11:09

Janoszka na ławę, na zawsze najlepiej. Od roku to powtarzam i chłopak dalej nic nie gra.

WIELKA WIELKA WIELKA............

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#288 Post autor: Mirek » 3 kwie 2011, o 11:10

Roni2580 pisze:Ja mam dziwne odczucie, że te 2x 100 % sytuacje Jankowskiego nie wpadły nie przypadkowo. Jego zachowanie podczas całego meczu było dziwne. Rozumiem brak radości po bramkach ale żeby nie podejść do kibiców którzy go wspierali cały mecz? To mi sie w głowie nie mieści.
Jasne specjalnie nie strzelił, żeby Legii krzywdy nie zrobić. Zaraz nas tu ogarnie paranoja. Pewnie pod koszulką jeszcze miał drugą: kocham Legie.
Ludzie opanujcie się. :kwasny:

Roni2580

#289 Post autor: Roni2580 » 3 kwie 2011, o 11:15

Mirek, byles na meczu? Widziales jego ogólne zachowanie tego dnia? Zachowanie po meczu? Nie jest to odosobnione zdanie w pociągu słyszałem wiele podobnych opinii.

TomSky
Kontakt:

#290 Post autor: TomSky » 3 kwie 2011, o 12:14

Mirek pisze:Mnie martwi co innego: wszyscy piszą i gadają w prasie i tv, że Legia przegrała, a nie, że Ruch wygrał.
mnie to nie dziwi, przyzwyczaiłem sie, nawet gdybysmy byli na 1 miejscu w yabeli a Legia na 10 to i tak by napisali że to oni przegrali...
Niedzielnym kierowcom stanowcze NIE

RuchChorzów1920
Kontakt:

#291 Post autor: RuchChorzów1920 » 3 kwie 2011, o 12:48

Roni2580 pisze:Ja mam dziwne odczucie, że te 2x 100 % sytuacje Jankowskiego nie wpadły nie przypadkowo. Jego zachowanie podczas całego meczu było dziwne. Rozumiem brak radości po bramkach ale żeby nie podejść do kibiców którzy go wspierali cały mecz? To mi sie w głowie nie mieści.
Coś w tym jest. Nie twierdze, ze specjalnie nie szczelał, ale w podświadomości na pewno mu coś tam sie porypało...
Nie wierze, ze ta podcinka by nie wpadła - gdyby chciał(poza tym bramkarz 'siedział' mógł go wyminac i na pustka rypac).
NIE WAŻNE ! 'nie chciał sam, 'dał' innym' - przy 3 golu to M.J. asyste zaliczył ;)

:padam: AREK PIECH ! AREK PIECH ! AREK PIECH ! :padam:

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#292 Post autor: gerhat » 3 kwie 2011, o 12:57

snakeR1920 pisze:Nie wiem czy ktos to zauwązył w tej eufori :P ale moim zdaniem dziwne zachowanie Jankowskiego . Po meczu gdy wszyscy zawodnicy cieszyli sie pod naszym sektorem on maszerował w kierunku szatni i przy wejsciu przybijał "piontki" z kibicami Legii . Dla mnie dziwne :|
Przed meczem żyleta skandowała jego imie i nazwisko więc staroł sie być fer do nich jak Niedzielan do nos.

Awatar użytkownika
kodak1920
Kontakt:

#293 Post autor: kodak1920 » 3 kwie 2011, o 13:13

gerhat pisze:
snakeR1920 pisze:Nie wiem czy ktos to zauwązył w tej eufori :P ale moim zdaniem dziwne zachowanie Jankowskiego . Po meczu gdy wszyscy zawodnicy cieszyli sie pod naszym sektorem on maszerował w kierunku szatni i przy wejsciu przybijał "piontki" z kibicami Legii . Dla mnie dziwne :|
Przed meczem żyleta skandowała jego imie i nazwisko więc staroł sie być fer do nich jak Niedzielan do nos.
A le spiker mnie rozwalil jak podawal nazwisko Pulkowskiego xD

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#294 Post autor: jajo » 3 kwie 2011, o 13:42

jalboss pisze:NA szpilu powinno być zawarte forum aby te szpecjalisty i niedowiarki nie mogli gupot pitolić.

I jak wom teraz!!!!!! Gdzieście są!!!!

Jadymy na Majstra ;) Kochom tyn klub!!

Haha po co? Jo już się w zugu cieszoł na możliwość czytanie tego lamyntu z przerwy. Już żech widzioł te posty wydupiające wszystkich do rezerw, a Fornalika do Discopolo

Gdzie twoje berło, gdzie twoja korona, było już 2-0 Legio ..... :]
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

wiesiek1
Kontakt:

#295 Post autor: wiesiek1 » 3 kwie 2011, o 13:44

Zastanowcie sie.Jakbyscie byli kibicami Ruchu i grali w innej druzynie (takie zycie) to potrafilibyscie sie entuzjastycznie cieszyc po meczu ze zwyciestwa ? Zrobil co mial zrobic i zszedl do szatni , chcial pewnie jakos z tego wybrnac.Niedzielan tez nam piatki przybijal jak ktos wspomnial a naszym kibicem nawet nie jest.
Mecze z Legia beda dla Niego specyficzne , w kazdym innym bedzie sie napewno cieszyl razem z nami.
Piękne w życiu są tylko szpile ...

Con cantera y afición, no hace falta importación

Awatar użytkownika
BlueMen
Kontakt:

#296 Post autor: BlueMen » 3 kwie 2011, o 13:45

A popacz na to ale od strony scyzora: Mecz Ruch- Korona, Niedzielan strzela bramkę Ruchowi, nie okazuje radości, a po meczu podbiega pod nasze sektory i przybija piątki. Też wtedy miałeś coś przeciwko?

Co do tego że poszedł do szatni, zauważ, że wszyscy tam szli, tylko że szli w 3 grupach Jankowski-kilku piłkarzy (m.in. Abbott)-cała reszta, na stadionie w tym momencie grała głośno muzyka (pewnie żeby nie było słychać naszej radości) zaczęliśmy skandować "chodźcie do nas" to nawet nie słyszeli, przypadkiem któryś się odwrócił i cała grupka się wróciła, wołali tych z przodu, ci nie słyszeli, ale później odwrócił się Abbott i grupka też się wróciła, Abbott wołał za Jankowskim ale ten najwyraźniej nie słyszał.
A jeśli nawet słyszał to po części go rozumiem dlaczego się nie wrócił.

Tak bynajmniej ja to widziałem.

P.S. Nagrał ktoś ten mecz? Bo zawsze wracając z meczu oglądam na spokojnie retransmisję, a teraz jak była retransmisja to byliśmy dopiero w okolicach Koluszek. Chciałbym ten mecz dodać do mojej kolekcji meczy nie do zapomnienia.
P.S. 2. Mam nadzieję że wszyscy nie wyłączyli nagrywania przy wyniku 2:0
Ruchu nasz ukochany

chorzowski_rsl
Kontakt:

#297 Post autor: chorzowski_rsl » 3 kwie 2011, o 14:02

panowie nie ma co gdybac bo jest za***iscie,ale co to by bylo jak by my punktow nie potracyli w rundzie jesienny i wiosenny w meczu unos z Lechia
NRŚL GANG

wiesiek1
Kontakt:

#298 Post autor: wiesiek1 » 3 kwie 2011, o 14:05

Aha jeszcze jedno.Z Jankowskim jest tylko jeden problem , juz widac , ze jak zglosi sie po Niego Legia to na 99% bedzie mu bardzo zalezalo zeby sie tam znalezc.Teraz jednak nie pora sie tym przejmowac.
Piękne w życiu są tylko szpile ...

Con cantera y afición, no hace falta importación

Awatar użytkownika
daniel1222
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#299 Post autor: daniel1222 » 3 kwie 2011, o 14:05

mecz jest przecież wrzucony w temacie Ruch w TV, 19flasteR20 wrzucił :)

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#300 Post autor: jajo » 3 kwie 2011, o 14:08

:szok:
Byłem na meczu. Jankes był pod naszym sektorem podziękować, stał trochę obok drużyny i nie śpiewał. Ode mnie ma szacunek, wolę chłopaka, który otwarcie mówi, że jest kibicem innego klubu, niż chorągiewki jak Bojarski, wszędzie całujące herb.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

ODPOWIEDZ