Działania zarządu i innych pracowników klubowych
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Działania zarządu i innych pracowników klubowych
Jeśli to prawda, że w taki tchórzowski sposób pracownik klubu próbuje wciagnąc kibiców w dyskusje to moim zdaniem skandal. Wstyd dla naszego klubu ze takich ludzi musimy trzymać pod swoimi skrzydłami. Jeśli to oczywiście prawda.
- lukasz1
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Też od razu powiedziałem że to nie powinno być niczym nadzwyczajnym, jednak progres jest bo w ogóle zaczęli zwracać uwagę na kibiców. Pewnie dlatego że klub dosyć poważnie stracił jeśli chodzi o dochody z meczów... Co do ankiet to fakt że takowe są na zachodzie, w Polsce są? Nie wiem ale śmiem wątpić, jeszcze nie ten poziom organizacyjny. Nasz Ruch na tą chwilę ma jeszcze trochę długów więc z pewnością nie będą zatrudniali specjalistów robiących takie ankiety a zadowolą się tym co wpisałaś/łeś na wniosku o KK/Karnet. Możemy sobie tu gadać o tym że potem cała ta ankieta by się zwróciła ale najpierw trzeba wpakować kupę kasy we wprowadzenie produkcji, działań, itp. tak mówi nowoczesna teoria marketingu, i nie trudno się z nią nie zgodzić. Powtarzam, mnie nie zadowala obecny stan rzeczy, ale jakiś progres już jest. Może będę coś więcej wiedział na jakiej zasadzie dobiera się pracowników w klubie bo za niedługo bo będę się starał o odbycie praktyk w Ruchu ale na razie jeszcze nie wiem czy jest taka możliwość w ogóle 

- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
[quote="lukasz1"]Też od razu powiedziałem że to nie powinno być niczym nadzwyczajnym, jednak progres jest bo w ogóle zaczęli zwracać uwagę na kibiców. Pewnie dlatego że klub dosyć poważnie stracił jeśli chodzi o dochody z meczów... Co do ankiet to fakt że takowe są na zachodzie, w Polsce są? Nie wiem ale śmiem wątpić, jeszcze nie ten poziom organizacyjny. Nasz Ruch na tą chwilę ma jeszcze trochę długów więc z pewnością nie będą zatrudniali specjalistów robiących takie ankiety a zadowolą się tym co wpisałaś/łeś na wniosku o KK/Karnet. Możemy sobie tu gadać o tym że potem cała ta ankieta by się zwróciła ale najpierw trzeba wpakować kupę kasy we wprowadzenie produkcji, działań, itp. tak mówi nowoczesna teoria marketingu, i nie trudno się z nią nie zgodzić. Powtarzam, mnie nie zadowala obecny stan rzeczy, ale jakiś progres już jest. Może będę coś więcej wiedział na jakiej zasadzie dobiera się pracowników w klubie bo za niedługo bo będę się starał o odbycie praktyk w Ruchu ale na razie jeszcze nie wiem czy jest taka możliwość w ogóle
[/quote]
Musisz być urodzony lub pochodzić na wschód od Brynicy, to głowne kryterium:)

Musisz być urodzony lub pochodzić na wschód od Brynicy, to głowne kryterium:)
-
- Kontakt:
Panowie, skończcie już szukać taniej sensacji. Jeszcze jeden post na temat tej osoby z marketingu i polecą ostrzeżenia. 

- kodak1920
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=IAeXay4s ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
04:30
-
- Kontakt:
kodak1920 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=IAeXay4s ... re=related
Nie umia go sluchac

Brodawce cos sie do dupy przyklejiło.
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]
-
- Kontakt:
Caly Mazur. Tu godo, ze nic niy wiy o wspolpracy z Ruchem, a kaj indzi godo calkiym co innego. Jakby niy bylo Ruchu to gornika i Mazura tyz by niy bylo. Bo niby po co???
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
sorki za offa ale cos na tego prezia mom
http://darekczernoh.wrzuta.pl/audio/4FB ... wie_prezes" onclick="window.open(this.href);return false;
http://darekczernoh.wrzuta.pl/audio/0tB ... wazniejszy" onclick="window.open(this.href);return false;
cosik go niy trowia
http://darekczernoh.wrzuta.pl/audio/4FB ... wie_prezes" onclick="window.open(this.href);return false;
http://darekczernoh.wrzuta.pl/audio/0tB ... wazniejszy" onclick="window.open(this.href);return false;
cosik go niy trowia

19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4
-
- Kontakt:
Bylem dzisiaj po karnet i wydaje mi sie , ze widzialem Donate w nowym budynku klubowym.Powiem , tak , bardzo szybko wiekszosc Jej wybaczy pochodzenie jak Ja zobaczy 

Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
- Ridej1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
wiesiek1 pisze:Bylem dzisiaj po karnet i wydaje mi sie , ze widzialem Donate w nowym budynku klubowym.Powiem , tak , bardzo szybko wiekszosc Jej wybaczy pochodzenie jak Ja zobaczy
Wygląd nie ma znaczenia,liczy się to jak będzie prezentować klub na zewnątrz,w mediach.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ktoś z działaczy na pewno czyta forum. Chciałbym zwrócić uwagę na jeden drobiazg choć wizerunkowo bardzo istotny.
Chodzi o estetyke tej planszy ze sponsorami na tle której zawodnicy po meczu udzielają wywiadów a także w sali konferencyjnej. W innych klubach jest prosta, bardziej napięta... A u nas wygląda jak psu z gardła, jest nie równa i powygniatana.
Chodzi o estetyke tej planszy ze sponsorami na tle której zawodnicy po meczu udzielają wywiadów a także w sali konferencyjnej. W innych klubach jest prosta, bardziej napięta... A u nas wygląda jak psu z gardła, jest nie równa i powygniatana.

Miłość jest najwyższą siłą wszechświata, to ona wprawia w RUCH
- jurek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Trocha humoru z ranaruchchorzow.com.pl pisze: Życzymy Mirosławowi Mosórowi, aby kolor „Blue” nie kojarzył się ze smutkiem, ale z nieustającym pasmem zwycięstw „Niebieskich” w rozpoczynającej się już za moment wiosennej rundzie.
Jak wszystkie osoby urodzone 25 lutego, dyrektor sportowy Ruchu Chorzów jest opanowany, ambitny i spokojny. Ma talent do piastowania funkcji kierowniczych i świetnie zarządza zespołem. Cierpliwość, konsekwencja i optymizm sprawiają, że zawsze osiąga wyznaczone sobie cele, więc o dobrą grę Ruchu Chorzów możemy być spokojni.
Mimo wszystko 100 lot Panie Dyrektorze

- karol fryna
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a moja skromno osoba tyz zyczy dyrektorowi stu lat ,ale narazie trzech miesiecy urlopu-bezplatnego oczywiscie! Tak sie chlopina narobiol na tym poszukiwaniu napastnika ,ze nalezy mu sie odpoczynek i pare chwil na przemyslenia.
-
- Kontakt:
caly zarzad do wymiany!!!!!! jak spadniemy to...... niech sie kozdy som dopisze
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!
-
- Kontakt:
miało byc info odnosnie Abotta i co...???