Działania zarządu i innych pracowników klubowych

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Re: Działania zarządu i innych pracowników klubowych

#1126 Post autor: wojt » 23 lut 2011, o 18:01

Jeśli to prawda, że w taki tchórzowski sposób pracownik klubu próbuje wciagnąc kibiców w dyskusje to moim zdaniem skandal. Wstyd dla naszego klubu ze takich ludzi musimy trzymać pod swoimi skrzydłami. Jeśli to oczywiście prawda.

Awatar użytkownika
lukasz1
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1127 Post autor: lukasz1 » 23 lut 2011, o 18:05

Też od razu powiedziałem że to nie powinno być niczym nadzwyczajnym, jednak progres jest bo w ogóle zaczęli zwracać uwagę na kibiców. Pewnie dlatego że klub dosyć poważnie stracił jeśli chodzi o dochody z meczów... Co do ankiet to fakt że takowe są na zachodzie, w Polsce są? Nie wiem ale śmiem wątpić, jeszcze nie ten poziom organizacyjny. Nasz Ruch na tą chwilę ma jeszcze trochę długów więc z pewnością nie będą zatrudniali specjalistów robiących takie ankiety a zadowolą się tym co wpisałaś/łeś na wniosku o KK/Karnet. Możemy sobie tu gadać o tym że potem cała ta ankieta by się zwróciła ale najpierw trzeba wpakować kupę kasy we wprowadzenie produkcji, działań, itp. tak mówi nowoczesna teoria marketingu, i nie trudno się z nią nie zgodzić. Powtarzam, mnie nie zadowala obecny stan rzeczy, ale jakiś progres już jest. Może będę coś więcej wiedział na jakiej zasadzie dobiera się pracowników w klubie bo za niedługo bo będę się starał o odbycie praktyk w Ruchu ale na razie jeszcze nie wiem czy jest taka możliwość w ogóle ;)

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1128 Post autor: wojt » 23 lut 2011, o 18:14

[quote="lukasz1"]Też od razu powiedziałem że to nie powinno być niczym nadzwyczajnym, jednak progres jest bo w ogóle zaczęli zwracać uwagę na kibiców. Pewnie dlatego że klub dosyć poważnie stracił jeśli chodzi o dochody z meczów... Co do ankiet to fakt że takowe są na zachodzie, w Polsce są? Nie wiem ale śmiem wątpić, jeszcze nie ten poziom organizacyjny. Nasz Ruch na tą chwilę ma jeszcze trochę długów więc z pewnością nie będą zatrudniali specjalistów robiących takie ankiety a zadowolą się tym co wpisałaś/łeś na wniosku o KK/Karnet. Możemy sobie tu gadać o tym że potem cała ta ankieta by się zwróciła ale najpierw trzeba wpakować kupę kasy we wprowadzenie produkcji, działań, itp. tak mówi nowoczesna teoria marketingu, i nie trudno się z nią nie zgodzić. Powtarzam, mnie nie zadowala obecny stan rzeczy, ale jakiś progres już jest. Może będę coś więcej wiedział na jakiej zasadzie dobiera się pracowników w klubie bo za niedługo bo będę się starał o odbycie praktyk w Ruchu ale na razie jeszcze nie wiem czy jest taka możliwość w ogóle ;)[/quote]
Musisz być urodzony lub pochodzić na wschód od Brynicy, to głowne kryterium:)

Robson
Kontakt:

#1129 Post autor: Robson » 23 lut 2011, o 18:20

Panowie, skończcie już szukać taniej sensacji. Jeszcze jeden post na temat tej osoby z marketingu i polecą ostrzeżenia. :wsciekly:

Awatar użytkownika
kodak1920
Kontakt:

#1130 Post autor: kodak1920 » 23 lut 2011, o 22:15

http://www.youtube.com/watch?v=IAeXay4s ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
04:30

HBSiwy
Kontakt:

#1131 Post autor: HBSiwy » 23 lut 2011, o 22:35

Nie umia go sluchac :kwasny:

Brodawce cos sie do dupy przyklejiło.
[color=blue][b]JESTESMY WSZEDZIE ALE NASZE SERCA SA ZAWSZE NA CICHEJ[/b][/color]

Rafal1920
Kontakt:

#1132 Post autor: Rafal1920 » 23 lut 2011, o 22:51

Caly Mazur. Tu godo, ze nic niy wiy o wspolpracy z Ruchem, a kaj indzi godo calkiym co innego. Jakby niy bylo Ruchu to gornika i Mazura tyz by niy bylo. Bo niby po co???

Awatar użytkownika
czoRny
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1133 Post autor: czoRny » 23 lut 2011, o 23:58

sorki za offa ale cos na tego prezia mom
http://darekczernoh.wrzuta.pl/audio/4FB ... wie_prezes" onclick="window.open(this.href);return false;
http://darekczernoh.wrzuta.pl/audio/0tB ... wazniejszy" onclick="window.open(this.href);return false;
cosik go niy trowia :kwasny:
19.11.1947-24.10.2012 R.I.P
http://www.youtube.com/watch?v=DHz_RYOoWo4

wiesiek1
Kontakt:

#1134 Post autor: wiesiek1 » 24 lut 2011, o 16:01

Bylem dzisiaj po karnet i wydaje mi sie , ze widzialem Donate w nowym budynku klubowym.Powiem , tak , bardzo szybko wiekszosc Jej wybaczy pochodzenie jak Ja zobaczy ;)
Piękne w życiu są tylko szpile ...

Con cantera y afición, no hace falta importación

Awatar użytkownika
Ridej1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1135 Post autor: Ridej1920 » 24 lut 2011, o 16:43

wiesiek1 pisze:Bylem dzisiaj po karnet i wydaje mi sie , ze widzialem Donate w nowym budynku klubowym.Powiem , tak , bardzo szybko wiekszosc Jej wybaczy pochodzenie jak Ja zobaczy ;)

Wygląd nie ma znaczenia,liczy się to jak będzie prezentować klub na zewnątrz,w mediach.

mulan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1136 Post autor: mulan » 24 lut 2011, o 16:57

Ktoś z działaczy na pewno czyta forum. Chciałbym zwrócić uwagę na jeden drobiazg choć wizerunkowo bardzo istotny.
Chodzi o estetyke tej planszy ze sponsorami na tle której zawodnicy po meczu udzielają wywiadów a także w sali konferencyjnej. W innych klubach jest prosta, bardziej napięta... A u nas wygląda jak psu z gardła, jest nie równa i powygniatana. :dobani:
Miłość jest naj­wyższą siłą wszechświata, to ona wpra­wia w RUCH

Awatar użytkownika
jurek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1137 Post autor: jurek » 25 lut 2011, o 10:20

ruchchorzow.com.pl pisze: Życzymy Mirosławowi Mosórowi, aby kolor „Blue” nie kojarzył się ze smutkiem, ale z nieustającym pasmem zwycięstw „Niebieskich” w rozpoczynającej się już za moment wiosennej rundzie.
Jak wszystkie osoby urodzone 25 lutego, dyrektor sportowy Ruchu Chorzów jest opanowany, ambitny i spokojny. Ma talent do piastowania funkcji kierowniczych i świetnie zarządza zespołem. Cierpliwość, konsekwencja i optymizm sprawiają, że zawsze osiąga wyznaczone sobie cele, więc o dobrą grę Ruchu Chorzów możemy być spokojni.
Trocha humoru z rana
Mimo wszystko 100 lot Panie Dyrektorze :D

Awatar użytkownika
karol fryna
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1138 Post autor: karol fryna » 26 lut 2011, o 12:40

a moja skromno osoba tyz zyczy dyrektorowi stu lat ,ale narazie trzech miesiecy urlopu-bezplatnego oczywiscie! Tak sie chlopina narobiol na tym poszukiwaniu napastnika ,ze nalezy mu sie odpoczynek i pare chwil na przemyslenia.

OLSZA
Kontakt:

#1139 Post autor: OLSZA » 27 lut 2011, o 13:08

caly zarzad do wymiany!!!!!! jak spadniemy to...... niech sie kozdy som dopisze
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!

BadGirl
Kontakt:

#1140 Post autor: BadGirl » 27 lut 2011, o 13:46

miało byc info odnosnie Abotta i co...???

ODPOWIEDZ