RKS 1910 RADOMIAK RADOM - RUCH Chorzów
-
- Kontakt:
wygrana cieszy i tyle
mamy kolejny tydzien do zgrywania druzyny....
do rks:
wiemy ze mamy slaby zespol - ale coz przeciez nie przeciepna sie na dospeli hehehehe - i zrozumncie nasze bole - 14 mistrz kraju boi sie grac z beniaminkiem II ligii - i to tyle....
mamy kolejny tydzien do zgrywania druzyny....
do rks:
wiemy ze mamy slaby zespol - ale coz przeciez nie przeciepna sie na dospeli hehehehe - i zrozumncie nasze bole - 14 mistrz kraju boi sie grac z beniaminkiem II ligii - i to tyle....
born and bred Blue!
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
KS RUCH CHORZOW
Górny Śląsk
Qurwa nastepny się czepia. 15 lat ale *2. Kaca po przegranej pewnie każdy by miał. Przeżyliśmy IV lige i III to możemy znowu przeżyc. Tylko szkoda że się wtedy nie spotkamy bo Wy będziecie grali w innej grupie a my w innejspyru pisze:Nasz stary-nowy zawodnik zowie sie Bizacki, sędziowie ostatnio nam pomagali z 10 lat temu, a żę Srutwa jest cienki wiedzą wszyscy. Zresztą po tym co napisałeś wnioskuje że masz góra 15 lat i kaca po porażce swojej drużyny. Nie mart sie, w 3 lidze też jest fajnie :lol:
:!!!!:

I jeszcze jedno ja nie przyszedłem tu nikogo obrażać Mogę z Wami tylko podyskutować. A jak wam się nie podoba to co pisze to proszę powiedzeć wy***rdalaj i już mnie tu nie będzie.
Pozdro
- Konrad
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Chłopcze poczytaj sobie napinki swoich ziomków u nas na forum przed meczem.RKS pisze:@Konrad ja nie napisałem że Radomiak jest wielki ale Ty pewnie masz kłopot z czytaniem!!!. Ja nikogo nie obrażam i nie nazywam jak Ty gnojem a dupe to pewnie sam nastawiasz(widocznie słabo to robisz bo nawet na wyjazd nie zarobiłeś. Napisałem tak jak było. A jak jesteś taki kozak to czemu nie byłeś na meczu?. Mamusia Cie nie puściła czy jak?.
A co do nastawiania to nie sądź wszystkich wszystkich według siebie i swoich upodobań, a od mojej Mamusi bądź łaskaw się od***rdolić matole
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!
@Malidini to ma gówno do gadaniaPavlique pisze:a maldini siedzi tera kaj pod stołkiym i place a śpiki lecom mu z knary!!! :lol:

To jest chyba najwiekszy spamer na naszym forum.
Zapytajcie się Swoich kibiców którzy byli na tym meczu czy ktoś od nas ubliżał im bądż Ruchowi.
I jeszcze jedno. U nas na forum nawet pewni ludzie staneli w Waszej obronie po tym co napisał @Maldini.
Ostatnio zmieniony 14 sie 2004, o 20:23 przez RKS, łącznie zmieniany 1 raz.
no i za to szacunek ,o de mnie no coz momy tako druzyna a niy inno.....RKS pisze:@Malidini to ma gówno do gadaniaPavlique pisze:a maldini siedzi tera kaj pod stołkiym i place a śpiki lecom mu z knary!!! :lol:![]()
To jest chyba najwiekszy spamer na naszym forum.
Zapytajcie się Swoich kibiców którzy byli na tym meczu czy ktoś od nas ubliżał im bądż Ruchowi.
pozdro 8) 8) 8)
-
- Kontakt:
Prorok oczywiście nie jestem. Tylko realnie na obecną chwile oceniam szanse nasze i Wasze. Z taką grą to obie nasze drużyny tam wylądują. A tego ani my a ni Wy napewno nie chcecie.
Jak to nazwałeś żółć mnie oczywiście zalewa. 3 mecze, zero punktów i nawet strzekonej bramki. Tylko jak niema napastnika to kto ma strzelać. chopaki co niedawno grali w III bądż IV lidze. Jakoś w to nie wierzę.
Jak to nazwałeś żółć mnie oczywiście zalewa. 3 mecze, zero punktów i nawet strzekonej bramki. Tylko jak niema napastnika to kto ma strzelać. chopaki co niedawno grali w III bądż IV lidze. Jakoś w to nie wierzę.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
hmmm to jo im chyba ta zaba przynosiol boch dzisiej niestety nawte na encie nie mogl zech sledzic wyniku no i wygrali a jak zech paczol to becki byly
ale na pwoaznei:
wynik cieszy, ale moim zdaniem nei mozna zapomniec tez szczakwoej, nie mzoe byc tak ze wygrali 1 mecz i juz jest ok, bo nie ejst!!
starcili ansze zaufanie pierwszymi meczami i teraz powinni postarac sie je odzyskac a 1 zwyciestwem sie tego nie da zrobic!
tak wiec, dzieki za zwyciestwo ale zapieprzac dalej!!bo za tydzien ciezki szpil w polkowicach
ale na pwoaznei:
wynik cieszy, ale moim zdaniem nei mozna zapomniec tez szczakwoej, nie mzoe byc tak ze wygrali 1 mecz i juz jest ok, bo nie ejst!!
starcili ansze zaufanie pierwszymi meczami i teraz powinni postarac sie je odzyskac a 1 zwyciestwem sie tego nie da zrobic!
tak wiec, dzieki za zwyciestwo ale zapieprzac dalej!!bo za tydzien ciezki szpil w polkowicach
-
- Kontakt:
- wujotek
- Kontakt: