RKS 1910 RADOMIAK RADOM - RUCH Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
fuhr
Kontakt:

#106 Post autor: fuhr » 14 sie 2004, o 20:12

wygrana cieszy i tyle

mamy kolejny tydzien do zgrywania druzyny....

do rks:

wiemy ze mamy slaby zespol - ale coz przeciez nie przeciepna sie na dospeli hehehehe - i zrozumncie nasze bole - 14 mistrz kraju boi sie grac z beniaminkiem II ligii - i to tyle....
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

RKS

#107 Post autor: RKS » 14 sie 2004, o 20:14

spyru pisze:
Nasz stary-nowy zawodnik zowie sie Bizacki, sędziowie ostatnio nam pomagali z 10 lat temu, a żę Srutwa jest cienki wiedzą wszyscy. Zresztą po tym co napisałeś wnioskuje że masz góra 15 lat i kaca po porażce swojej drużyny. Nie mart sie, w 3 lidze też jest fajnie :lol:

:!!!!:
Qurwa nastepny się czepia. 15 lat ale *2. Kaca po przegranej pewnie każdy by miał. Przeżyliśmy IV lige i III to możemy znowu przeżyc. Tylko szkoda że się wtedy nie spotkamy bo Wy będziecie grali w innej grupie a my w innej :P

I jeszcze jedno ja nie przyszedłem tu nikogo obrażać Mogę z Wami tylko podyskutować. A jak wam się nie podoba to co pisze to proszę powiedzeć wy***rdalaj i już mnie tu nie będzie.
Pozdro

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#108 Post autor: Konrad » 14 sie 2004, o 20:19

RKS pisze:@Konrad ja nie napisałem że Radomiak jest wielki ale Ty pewnie masz kłopot z czytaniem!!!. Ja nikogo nie obrażam i nie nazywam jak Ty gnojem a dupe to pewnie sam nastawiasz(widocznie słabo to robisz bo nawet na wyjazd nie zarobiłeś. Napisałem tak jak było. A jak jesteś taki kozak to czemu nie byłeś na meczu?. Mamusia Cie nie puściła czy jak?.
Chłopcze poczytaj sobie napinki swoich ziomków u nas na forum przed meczem.
A co do nastawiania to nie sądź wszystkich wszystkich według siebie i swoich upodobań, a od mojej Mamusi bądź łaskaw się od***rdolić matole
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

RKS

#109 Post autor: RKS » 14 sie 2004, o 20:20

Pavlique pisze:a maldini siedzi tera kaj pod stołkiym i place a śpiki lecom mu z knary!!! :lol:
@Malidini to ma gówno do gadania :!:
To jest chyba najwiekszy spamer na naszym forum.
Zapytajcie się Swoich kibiców którzy byli na tym meczu czy ktoś od nas ubliżał im bądż Ruchowi.
I jeszcze jedno. U nas na forum nawet pewni ludzie staneli w Waszej obronie po tym co napisał @Maldini.
Ostatnio zmieniony 14 sie 2004, o 20:23 przez RKS, łącznie zmieniany 1 raz.

SODA

#110 Post autor: SODA » 14 sie 2004, o 20:23

RKS pisze:
Pavlique pisze:a maldini siedzi tera kaj pod stołkiym i place a śpiki lecom mu z knary!!! :lol:
@Malidini to ma gówno do gadania :!:
To jest chyba najwiekszy spamer na naszym forum.
Zapytajcie się Swoich kibiców którzy byli na tym meczu czy ktoś od nas ubliżał im bądż Ruchowi.
no i za to szacunek ,o de mnie no coz momy tako druzyna a niy inno.....
pozdro 8) 8) 8)

Pavlique
Kontakt:

#111 Post autor: Pavlique » 14 sie 2004, o 20:24

RKS widza ze Cie żółć zalewa i dobrze cie rozumia bo z nami było tak samo w zeszłym tydniu. Ale teraz jest czas na radość i chwałę, a co do 3 ligi Ruchu - coś Ty prorok jest czy co?
I'm a man who walks alone

RKS

#112 Post autor: RKS » 14 sie 2004, o 20:28

Prorok oczywiście nie jestem. Tylko realnie na obecną chwile oceniam szanse nasze i Wasze. Z taką grą to obie nasze drużyny tam wylądują. A tego ani my a ni Wy napewno nie chcecie.
Jak to nazwałeś żółć mnie oczywiście zalewa. 3 mecze, zero punktów i nawet strzekonej bramki. Tylko jak niema napastnika to kto ma strzelać. chopaki co niedawno grali w III bądż IV lidze. Jakoś w to nie wierzę.

Pavlique
Kontakt:

#113 Post autor: Pavlique » 14 sie 2004, o 20:32

Wiysz RKS ślatuje sie z ligi niy za gra yno za punkty tako jest prowda a kożdy mecz jest inny i jeszcze wiela jest do zyskanio i do nos i do wos
pozdr
NIEBIESCY !!!!!
CAŁA PSZCZYNA NA NIEBIESKO!!!

Robson
Kontakt:

#114 Post autor: Robson » 14 sie 2004, o 20:55

No w końcu mom się z czego cieszyć :!: :D :D :D

TAK MO BYĆ :!:

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#115 Post autor: Lutz » 14 sie 2004, o 21:14

Jo je nadal załomany tym że Moskit już niy zagro i tym 6:0, ale.........teroz moga trocha odsapnąć .....uffffffffffffffffffffffffffffffff.Cieszą 3 pkt.

Pavlique
Kontakt:

#116 Post autor: Pavlique » 14 sie 2004, o 21:17

Chopy!
I jeszcze jedyn optymistyczny moment, nasi niy straciyli tora w całym szpilu a sami szczelyli do szatni; do tego czasu to my traciyli zawsze w końcówkach bramy - może to oznacza jakiś przełom?
Oby :!:

deniss
Kontakt:

#117 Post autor: deniss » 14 sie 2004, o 21:31

ciesza sie bardzo ze zwyciestwa i tak wlasnie opstawilech wynik w M.T. 1-0 do nos bo tsza wierzyc w zwyciestwo a brala mie ku***ca jak zech ogladol typowania innych :!!!!:
MOJA JEDYNA MIŁOSC TO
NIEBIESCY

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#118 Post autor: radzion » 14 sie 2004, o 21:39

hmmm to jo im chyba ta zaba przynosiol boch dzisiej niestety nawte na encie nie mogl zech sledzic wyniku no i wygrali a jak zech paczol to becki byly

ale na pwoaznei:
wynik cieszy, ale moim zdaniem nei mozna zapomniec tez szczakwoej, nie mzoe byc tak ze wygrali 1 mecz i juz jest ok, bo nie ejst!!

starcili ansze zaufanie pierwszymi meczami i teraz powinni postarac sie je odzyskac a 1 zwyciestwem sie tego nie da zrobic!

tak wiec, dzieki za zwyciestwo ale zapieprzac dalej!!bo za tydzien ciezki szpil w polkowicach

Nanik
Kontakt:

#119 Post autor: Nanik » 14 sie 2004, o 21:46

Radzion poparcie w 100% jednym meczym nie zyskaja zaufania
ktore stracili dotychczasowymi meczami ale pierwszy
KROCZEK juz zrobili ,aby tak dalej to moze ludzie przyjda na mecz z
Jaga :?

Awatar użytkownika
wujotek
Kontakt:

#120 Post autor: wujotek » 14 sie 2004, o 21:51

zgadzam się po tej szczakowiance to nawet 3 wygrane za mało żeby odzyskali zaufanie......ale jak wygrają z Sosnowcem to im w połowie ten blamaż zapomnę :wink:

ODPOWIEDZ