Zimowe transfery co o nich myślicie ?? opinie i komentarze .

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
nołnejm
Kontakt:

Re: Zimowe transfery co o nich myślicie ?? opinie i komentar

#286 Post autor: nołnejm » 12 gru 2010, o 21:50

Dużo informacji z prasy jest wyssanych z palca.
Menagerzy dzownią do gazet i mówią tylko po to aby podbić cenne zawodnika ob nim się Ruch zainteresuje.
Czekajcie z wszystkim na oficjalne info.

fRed!
Kontakt:

#287 Post autor: fRed! » 12 gru 2010, o 22:36

Nie narzekajcie tak na pepka. Myśle że by się synek przydał. Jest jeszcze stosunkowo młody no i dobry technicznie. Byłby napewno wzmocnieniem na skrzydło bo bądzmy szczerzy że te nasze skrzydła w tym sezonie są poprostu kiepskie. Napewno Ćwielong zrobił by troche więcej wiatru. Jestem na tak

tauzen1920

#288 Post autor: tauzen1920 » 12 gru 2010, o 23:06

http://www.pilka24.com/news/ruch-chce-n ... 55494.html" onclick="window.open(this.href);return false;

RuchChorzów1920
Kontakt:

#289 Post autor: RuchChorzów1920 » 13 gru 2010, o 09:18

19_kRzysiek_20 pisze:400 tyś euro za napatnika?! My tyle kasy na gracza?

ciekawy jestem kto to niby jest. Tak wogole za te 400 tyś idzie wyciągnąć 2-3 dobrych zawodników.

tak w ogole to lepiej kupic 1za 400tys(oczywiscie wartego tej kasy i gotowego wbic sie natychmiast do 1skladu) i miec z niego pozytek. co do tego kto to moze byc to mam 1 typ na razie - Tyrala.

niebieski!
Kontakt:

#290 Post autor: niebieski! » 13 gru 2010, o 09:31

to jest chore ... niedzielanowi nie mogli dac kontraktu dobrego a teraz chopa chca sciagnac za 1,5 mln zl. jest tam ktos myslacy w tym klubie????!!!! i co niby na kotrakt kASE byda mieli!? jaka jest polityka w tym klubie ... ale nic czeekamy na wzmocnienia!

WIOSNA BYDZIE NASZA :: :-D

RudaSlaska7
Kontakt:

#291 Post autor: RudaSlaska7 » 13 gru 2010, o 09:41

spokojnie po sezonie przyjdzie Niedzielan nazot :P

RuchChorzów1920
Kontakt:

#292 Post autor: RuchChorzów1920 » 13 gru 2010, o 09:42

wtedy nie mieli pewnie kasy zeby zaproponowac Niedzielanowi... A teraz $ z transferow itd itd to moze chca 'zaszalec' ;)

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#293 Post autor: Ozor » 13 gru 2010, o 10:06

29-letni stoper nie jest jedynym celem transferowym czołowej drużyny ligi. W Bełchatowie chcą by ich zespół zasilił również Paweł Buzała, Łukaszem Janoszką, Maciejem Szmatiukiem i Szymonem Sawalą. Każdemu z tych piłkarzy w czerwcu kończą się kontrakty. Od 1 stycznia mogą podpisywać umowy z nowymi pracodawcami.

Harpo
Kontakt:

#294 Post autor: Harpo » 13 gru 2010, o 10:14

Pilarzowi się kończy kontrakt - Matko godnie go zastępuje, ale ew. brak Nykiela to spore osłabienie.
Napastnik za 400 tys ojro? No,no :] ciekawostka kogo mają na oku...
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#295 Post autor: Thoth » 13 gru 2010, o 10:26

jak oni kupia jakiegos grajka za 400 tys euro to za przykładym Lutza wdupia lacie.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

Siakol20
Kontakt:

#296 Post autor: Siakol20 » 13 gru 2010, o 10:54

z tego to Wiem Tyrala jest na mniej wyceniany
takze to jest teraz rozkmina o kogo chodzi:D
Nie placymy Zusowi wiec mogemy szalec bo co jak co kasa na zus na bank byla odlozony jakby sie nie powiodlo:D:D:D

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#297 Post autor: Thoth » 13 gru 2010, o 11:04

Lysy pisze:Osobiście żech sie w ostatnim tydniu dowiedzioł ,że jest już jedyn taki fajny szpiler w ekstraklasie co już żałuje ,że podpisoł kontrakt z kim innym a mioł z nami. A kuku :P
Kwiek??
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

tramp3k
Kontakt:

#298 Post autor: tramp3k » 13 gru 2010, o 11:13

Ktokolwiek by za tym nie stanął, to nie jest już takie istotne, że wymyślił to Wojtek Grzyb czy jakiś przysłowiowy Kowalski. Warto to kontynuować, ale nie jestem w stanie dziś powiedzieć, że turniej za rok na pewno się odbędzie. Jestem realistą i wiem, jak się czasami w życiu układa. Nawet jeśli ja nie będę mógł przy tym pomóc, to chciałbym, żeby odbyły się kolejne edycje - tłumaczy Wojciech Grzyb.
no to mamy temat do plotek ;)

ENDZA
Kontakt:

#299 Post autor: ENDZA » 13 gru 2010, o 11:21

tramp3k pisze:
Ktokolwiek by za tym nie stanął, to nie jest już takie istotne, że wymyślił to Wojtek Grzyb czy jakiś przysłowiowy Kowalski. Warto to kontynuować, ale nie jestem w stanie dziś powiedzieć, że turniej za rok na pewno się odbędzie. Jestem realistą i wiem, jak się czasami w życiu układa. Nawet jeśli ja nie będę mógł przy tym pomóc, to chciałbym, żeby odbyły się kolejne edycje - tłumaczy Wojciech Grzyb.
no to mamy temat do plotek ;)
Przecież Kinga może śmiało podpisać po macierzyńskim dobry kontrakt zagraniczny...

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#300 Post autor: heli » 13 gru 2010, o 11:30

to samo było z Bendrowskim, przeca my go wysznupali w Cottbus a jak się w Polsce zrobiło głośno, że można mieć takiego spielera to nagle się zainteresowała nim Amica,
oby tu nie było podobnie bo wiadomo, że piłkarze co grają chośby w 2 buli i tak są o niebo lepsi od większośći gwiazdorów naszej ligi. Ale jak rzeczywiscie Tyrała mo odejść z Osnarbruck to na pewno się znajdzie ktoś kto do trocha więcej, wola by tak jak z tym Dokicem sprawa do końca była tajemnicą, a nie jak z Randulovicem dużo pieprzenia i nic. W ostatnim czasie można multum takich sytuacji podać. No chyba, że to jest tako taktyka naszych włodarzy by odwrócić uwaga od kogoś kogo rzeczywiście chcemy i nos stać na niego
Malinowski - Kwiek
Dokic - Randulovic
???? - Tyrała

Co do Grzybka to z rozmów kiedyś z nim właśnie na handballu wynikało, że właściwie nie ma szans by pozostał w Ruchu jako piłkarz, bo po prostu po narodzinach chce mieć więcej czasu i być blisko rodziny i możliwe nawet godoł, że całkowicie da się spokój, bądź znajdzie coś bliżej niekoniecznie na najwyższym poziomie, a nawet godoł, że może w futsalu, a Polenz mo dobre oferty z nad morza i z za granicy. oczywiście rozmowa odbyła się jakieś dwa meichy temu więc mogło się coś z mienić. No więc jedyna szansa to chyba coby Sevkovic pochytoł jakiś poważnych sponsorów :D. W końcu trenera co długo z nią współpracował już mamy.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Zablokowany