Zimowe transfery co o nich myślicie ?? opinie i komentarze .
-
- Kontakt:
Re: Zimowe transfery co o nich myślicie ?? opinie i komentar
Dużo informacji z prasy jest wyssanych z palca.
Menagerzy dzownią do gazet i mówią tylko po to aby podbić cenne zawodnika ob nim się Ruch zainteresuje.
Czekajcie z wszystkim na oficjalne info.
Menagerzy dzownią do gazet i mówią tylko po to aby podbić cenne zawodnika ob nim się Ruch zainteresuje.
Czekajcie z wszystkim na oficjalne info.
-
- Kontakt:
Nie narzekajcie tak na pepka. Myśle że by się synek przydał. Jest jeszcze stosunkowo młody no i dobry technicznie. Byłby napewno wzmocnieniem na skrzydło bo bądzmy szczerzy że te nasze skrzydła w tym sezonie są poprostu kiepskie. Napewno Ćwielong zrobił by troche więcej wiatru. Jestem na tak
-
http://www.pilka24.com/news/ruch-chce-n ... 55494.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
19_kRzysiek_20 pisze:400 tyś euro za napatnika?! My tyle kasy na gracza?
ciekawy jestem kto to niby jest. Tak wogole za te 400 tyś idzie wyciągnąć 2-3 dobrych zawodników.
tak w ogole to lepiej kupic 1za 400tys(oczywiscie wartego tej kasy i gotowego wbic sie natychmiast do 1skladu) i miec z niego pozytek. co do tego kto to moze byc to mam 1 typ na razie - Tyrala.
-
- Kontakt:
to jest chore ... niedzielanowi nie mogli dac kontraktu dobrego a teraz chopa chca sciagnac za 1,5 mln zl. jest tam ktos myslacy w tym klubie????!!!! i co niby na kotrakt kASE byda mieli!? jaka jest polityka w tym klubie ... ale nic czeekamy na wzmocnienia!
WIOSNA BYDZIE NASZA :: :-D
WIOSNA BYDZIE NASZA :: :-D
-
- Kontakt:
spokojnie po sezonie przyjdzie Niedzielan nazot 

-
- Kontakt:
wtedy nie mieli pewnie kasy zeby zaproponowac Niedzielanowi... A teraz $ z transferow itd itd to moze chca 'zaszalec' 

- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
29-letni stoper nie jest jedynym celem transferowym czołowej drużyny ligi. W Bełchatowie chcą by ich zespół zasilił również Paweł Buzała, Łukaszem Janoszką, Maciejem Szmatiukiem i Szymonem Sawalą. Każdemu z tych piłkarzy w czerwcu kończą się kontrakty. Od 1 stycznia mogą podpisywać umowy z nowymi pracodawcami.
-
- Kontakt:
Pilarzowi się kończy kontrakt - Matko godnie go zastępuje, ale ew. brak Nykiela to spore osłabienie.
Napastnik za 400 tys ojro? No,no
ciekawostka kogo mają na oku...
Napastnik za 400 tys ojro? No,no
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jak oni kupia jakiegos grajka za 400 tys euro to za przykładym Lutza wdupia lacie.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
z tego to Wiem Tyrala jest na mniej wyceniany
takze to jest teraz rozkmina o kogo chodzi:D
Nie placymy Zusowi wiec mogemy szalec bo co jak co kasa na zus na bank byla odlozony jakby sie nie powiodlo:D:D:D
takze to jest teraz rozkmina o kogo chodzi:D
Nie placymy Zusowi wiec mogemy szalec bo co jak co kasa na zus na bank byla odlozony jakby sie nie powiodlo:D:D:D
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kwiek??Lysy pisze:Osobiście żech sie w ostatnim tydniu dowiedzioł ,że jest już jedyn taki fajny szpiler w ekstraklasie co już żałuje ,że podpisoł kontrakt z kim innym a mioł z nami. A kuku
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
-
- Kontakt:
no to mamy temat do plotekKtokolwiek by za tym nie stanął, to nie jest już takie istotne, że wymyślił to Wojtek Grzyb czy jakiś przysłowiowy Kowalski. Warto to kontynuować, ale nie jestem w stanie dziś powiedzieć, że turniej za rok na pewno się odbędzie. Jestem realistą i wiem, jak się czasami w życiu układa. Nawet jeśli ja nie będę mógł przy tym pomóc, to chciałbym, żeby odbyły się kolejne edycje - tłumaczy Wojciech Grzyb.

-
- Kontakt:
Przecież Kinga może śmiało podpisać po macierzyńskim dobry kontrakt zagraniczny...tramp3k pisze:no to mamy temat do plotekKtokolwiek by za tym nie stanął, to nie jest już takie istotne, że wymyślił to Wojtek Grzyb czy jakiś przysłowiowy Kowalski. Warto to kontynuować, ale nie jestem w stanie dziś powiedzieć, że turniej za rok na pewno się odbędzie. Jestem realistą i wiem, jak się czasami w życiu układa. Nawet jeśli ja nie będę mógł przy tym pomóc, to chciałbym, żeby odbyły się kolejne edycje - tłumaczy Wojciech Grzyb.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to samo było z Bendrowskim, przeca my go wysznupali w Cottbus a jak się w Polsce zrobiło głośno, że można mieć takiego spielera to nagle się zainteresowała nim Amica,
oby tu nie było podobnie bo wiadomo, że piłkarze co grają chośby w 2 buli i tak są o niebo lepsi od większośći gwiazdorów naszej ligi. Ale jak rzeczywiscie Tyrała mo odejść z Osnarbruck to na pewno się znajdzie ktoś kto do trocha więcej, wola by tak jak z tym Dokicem sprawa do końca była tajemnicą, a nie jak z Randulovicem dużo pieprzenia i nic. W ostatnim czasie można multum takich sytuacji podać. No chyba, że to jest tako taktyka naszych włodarzy by odwrócić uwaga od kogoś kogo rzeczywiście chcemy i nos stać na niego
Malinowski - Kwiek
Dokic - Randulovic
???? - Tyrała
Co do Grzybka to z rozmów kiedyś z nim właśnie na handballu wynikało, że właściwie nie ma szans by pozostał w Ruchu jako piłkarz, bo po prostu po narodzinach chce mieć więcej czasu i być blisko rodziny i możliwe nawet godoł, że całkowicie da się spokój, bądź znajdzie coś bliżej niekoniecznie na najwyższym poziomie, a nawet godoł, że może w futsalu, a Polenz mo dobre oferty z nad morza i z za granicy. oczywiście rozmowa odbyła się jakieś dwa meichy temu więc mogło się coś z mienić. No więc jedyna szansa to chyba coby Sevkovic pochytoł jakiś poważnych sponsorów
. W końcu trenera co długo z nią współpracował już mamy.
oby tu nie było podobnie bo wiadomo, że piłkarze co grają chośby w 2 buli i tak są o niebo lepsi od większośći gwiazdorów naszej ligi. Ale jak rzeczywiscie Tyrała mo odejść z Osnarbruck to na pewno się znajdzie ktoś kto do trocha więcej, wola by tak jak z tym Dokicem sprawa do końca była tajemnicą, a nie jak z Randulovicem dużo pieprzenia i nic. W ostatnim czasie można multum takich sytuacji podać. No chyba, że to jest tako taktyka naszych włodarzy by odwrócić uwaga od kogoś kogo rzeczywiście chcemy i nos stać na niego
Malinowski - Kwiek
Dokic - Randulovic
???? - Tyrała
Co do Grzybka to z rozmów kiedyś z nim właśnie na handballu wynikało, że właściwie nie ma szans by pozostał w Ruchu jako piłkarz, bo po prostu po narodzinach chce mieć więcej czasu i być blisko rodziny i możliwe nawet godoł, że całkowicie da się spokój, bądź znajdzie coś bliżej niekoniecznie na najwyższym poziomie, a nawet godoł, że może w futsalu, a Polenz mo dobre oferty z nad morza i z za granicy. oczywiście rozmowa odbyła się jakieś dwa meichy temu więc mogło się coś z mienić. No więc jedyna szansa to chyba coby Sevkovic pochytoł jakiś poważnych sponsorów

Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke