[12 kolejka]RUCH Chorzów : Lech Poznań 7.11.2010. godz 17.15

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
gres1920
Kontakt:

Re: [12 kolejka]Ruch Chorzów : Lech Poznań 7.11.2010. godz 1

#256 Post autor: gres1920 » 10 lis 2010, o 01:04

buli19R20 pisze:Weź bajtla i żona do Teatru Rozrywki w Chorzowie :spi:

??? kolego a co w tym złego ze ktos dba o bezpieczenstwo swoich bliskich ??? jeszcze jedno mieliscie na meczu z arką 5 tyś fanatyków a na meczu z lechem 5 tys fanatyków plus 3 tys pikników i co którą opcje wybieracie :D:D bo ja zdecydowanie nr 2 gdzie był doping stadion prawie pełny i az przyjemnie sie siedziało na naszym kartoflisku
do tego ino jedno jak dla kogos mecz = bajzel na trybunach to lepiej niech nie przyłazi na stadion

Jakie bezpieczenstwo? No tak, przeciez na Cichej porywają dzieci, okładają kijami a nbawet gwałcą, ach ci niedobrzy KIBOLE.
Ja wole 5 tysiecy fanatyków, bo chociaz jak ochrona czy policja bedzie okladała naszych kibiców to nikt nie będzie bił brawo. Niektorzy to chyba faktycznie tylko kibicują przez internet i czasami na Cichej że nie widzą pewnych rzeczy.

jugador
Kontakt:

#257 Post autor: jugador » 10 lis 2010, o 01:06

A moze niektorzy widza to czego Ty nie widzisz ? Bez sensu gadka.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

Awatar użytkownika
forrest
Kontakt:

#258 Post autor: forrest » 10 lis 2010, o 08:55

zamknąć temat...
GRZYBEK DO MŁYNA!!!
Obrazek

Awatar użytkownika
Rickenn10
Kontakt:

#259 Post autor: Rickenn10 » 10 lis 2010, o 09:13

buli19R20 pisze: 2czamu nie chcieli wejsc pozniej jak chciała ich wpuscic psiarnia ???
3 robią z siebie ofiary teraz i tyle

a wy dalej broncie ich ciekawe jakby była sytuacja w drugą strone to czy tez by tak pyszczyli jak teraz ???
2 widziales jak niektorzy wygladali ? Tez bys napewno chcial wejsc na mecz jakbys byl caly zagazowany i bys nic nie widzial.
3 a u nas co by bylo jakbysmy byli na miejscu Lecha ? Tez by bylo robienie z siebie ofiar i pokrzywdzonych. Tylko ze u nas by byl tylko lamet na forum a oni od razu podjeli dzialania .Zakmnac temat !

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#260 Post autor: Scypion » 10 lis 2010, o 09:26

Jakby było stowarzyszenie kibiców miałby kto odpoiwiedziec wierze amici i innym łachmytom, łatwiej byłoby też nam lobbowac na rzecz rezygnacji z obecności robactwa z scorpiona na naszym stadionie...ale nie...po co.

kattowitz
Kontakt:

#261 Post autor: kattowitz » 10 lis 2010, o 10:25

Obejrzałem te filmiki na Wrzucie i stwierdzom po ich obejrzeniu że sprytnie to jest zrobione. Rejestrowanie jest robione dopiero od momentu akcji Scorpiona. Nie ma żadnej relacji wchodzenia na sektor i co było powodem interwencji służb porządkowych. Pamietejcie o jednym te ci*** z Amici lubią z siebie robić ofiary i cierpiętników a tak naprawdę nikt z nos tam w tym czasie nie był i nie umie pedzieć co faktycznie sie stało. Nie bronia firmy ochroniarskiej bo wiem że to ci*** ale tych ciot z "Wiara Lecha" nie do się już czytać.
Boja się tylko że jak my tam pojadymy to bydzie odwet.

Thoth
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#262 Post autor: Thoth » 10 lis 2010, o 10:25

http://sport.interia.pl/pilka-nozna/eks ... dy,1555851" onclick="window.open(this.href);return false;
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#263 Post autor: Kotlet » 10 lis 2010, o 10:30

Dżem pisze:
Weź bajtla i żona do Teatru Rozrywki w Chorzowie :spi:
I właśnie takie gnidy jak ty niszczą ten klub...

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#264 Post autor: kibol-siem-ce » 10 lis 2010, o 10:41

Dżem pisze:
Harpo pisze::( jasne. Znów to samo. Oczywiście to, że "nasi" polecieli robić dym to wina:
-policji,
-organizatorów,
-ochrony.
Wszystkich, tylko qrna nie tych co spokojnie na du*** usiedzieć nie mogą!!!
Rzygać się chce. Nie będzie normalności. Moja połowica dowiedziała się z mediów o zadymie, zobaczyła parę zdjęć i taki komentarz: "ty już naszego bajtla na mecz nie weźmiesz". Chyba ma rację :(( Zbyt duże ryzyko wskutek nieodpowiednich osób. Nie twierdzę, że policja/ochrona nie są winni - nie. TEŻ ponoszą odpowiedzialność za stworzenie takiej sytuacji, tylko nie płaczcie na losem "biednych" tzw. kibiców.

PS. tera chyba zrozumiałe, po co ten mur wkoło Śląskiego... :/
Dobranoc.
Weź bajtla i żona do Teatru Rozrywki w Chorzowie :spi:
A Ty sie już niy wypowiadej, mosz bajtla, chyba niy, bo albo mosz woda w jajcach albo 12 lot !
Jak dorośniesz zrozumiesz, chociaż cięzko mi w to uwierzyc, bez odbioru.
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Awatar użytkownika
west72
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#265 Post autor: west72 » 10 lis 2010, o 10:47

:wsciekly: w ch..mom tych palantów z Poznania,wkurwio mnie postawa debili z Chorzowa.Wszyscy w koło szkamrają a jak to jest źle ,jak zarząd traktuje kibiców a potym takie akcje.To naprawde taki problem ,żeby zapanować nad kilkudziesięcioma idiotami na naszych sektorach.Byłem z dwu i pół letnią córą bo bardzo jej sie podobało na meczu z Arką no to teraz powdychała sobie gazu na prostej :wsciekly: :wsciekly: :wsciekly:
Naszym Honorem Jest Nasz Klub! RUCH Chorzów LEGENDA BEZ KOŃCA

Roni2580

#266 Post autor: Roni2580 » 10 lis 2010, o 12:39

Patrykk pisze:A kto wom kozoł stać z bajtlami na koronie stadionu? W ciul było łebków nawet z fatrami(moze nawet którys z forum co teraz płacze) co stoli i patrzeli na haja zamiast na mecz. A jak scorpiony wdupiły do góry to się zaczło gazowanie i tratowanie m.in. bajtli.
Bieresz łebka na szpil to siadosz na sektorze i ci włos z głowy nie spadnie, a nawet jakby coś sie dzioło to możesz iśc w inne miejsce stadionu i bajtel jest bezpieczny. Ale jak jedyn z drugim jest ciekawy to niech potem niy płacze.
Haje były i bydom, a modzi sie muszom uczyć!
Wydupić prowokatorów scorpionów na zbity pysk!

Kolego korona stadionu jak dla mnie jest idealnym miejscem do stania na stadionie dla ojców którzy przyszli z dziecmi. Dlatego, że jest stamtąd idealny widok na mecz . Po za tym gdzie niby mieli stac, na młynie? Dla twojej informacji ktoś kto nie wszedł 45 min przed meczem nie miał szans znaleźć miejsca na prostej wiem bo sam szukałem ;). a tak z ciekawosci ile sam masz lat, wielki moralizatorze?

Awatar użytkownika
Patrykk

#267 Post autor: Patrykk » 10 lis 2010, o 12:46

Roni2580 pisze:
Patrykk pisze:A kto wom kozoł stać z bajtlami na koronie stadionu? W ciul było łebków nawet z fatrami(moze nawet którys z forum co teraz płacze) co stoli i patrzeli na haja zamiast na mecz. A jak scorpiony wdupiły do góry to się zaczło gazowanie i tratowanie m.in. bajtli.
Bieresz łebka na szpil to siadosz na sektorze i ci włos z głowy nie spadnie, a nawet jakby coś sie dzioło to możesz iśc w inne miejsce stadionu i bajtel jest bezpieczny. Ale jak jedyn z drugim jest ciekawy to niech potem niy płacze.
Haje były i bydom, a modzi sie muszom uczyć!
Wydupić prowokatorów scorpionów na zbity pysk!

Kolego korona stadionu jak dla mnie jest idealnym miejscem do stania na stadionie dla ojców którzy przyszli z dziecmi. Dlatego, że jest stamtąd idealny widok na mecz . Po za tym gdzie niby mieli stac, na młynie? Dla twojej informacji ktoś kto nie wszedł 45 min przed meczem nie miał szans znaleźć miejsca na prostej wiem bo sam szukałem ;).

Zgadza się, ale jak widza że cos sie zaczyno dzioć(a woda z armatek i opary z gazu dolatywały co najmniej do korony stadionu) to biera łebka i ida na dół sektora! Prócz młynu mosz wciul innych miejsc kaj jest duzo lepszy widok i kaj było pusto i bezpiecznie.
Zresztą jak chodzi o bezpieczenstwo bajtla to chyba nie jest to najwazneisze jaki mosz widok?
Oberschlesien Erwache !!!

scaneRboy
Kontakt:

#268 Post autor: scaneRboy » 10 lis 2010, o 12:49

Roni2580 pisze:
Kolego korona stadionu jak dla mnie jest idealnym miejscem do stania na stadionie dla ojców którzy przyszli z dziecmi. Dlatego, że jest stamtąd idealny widok na mecz . Po za tym gdzie niby mieli stac, na młynie? Dla twojej informacji ktoś kto nie wszedł 45 min przed meczem nie miał szans znaleźć miejsca na prostej wiem bo sam szukałem ;). a tak z ciekawosci ile sam masz lat, wielki moralizatorze?

Chyba przesadzasz. Jak idę na mecz z małym dzieckiem to dla mnie preferencją nr 1 i absolutnym piorytetem jest jego bezpieczeństwo, dopiero w dalszej kolejności dobry widok i wygoda. Sorry, ale jak widze, ze zaczyna być niespokojnie to powoli, za wczasu biorę brzdąca i wycofuje się w bezpieczne miejsce, nie wyłączając wyjścia z meczu przed zakończeniem.
To tak jak w samochodzie, jak jadę sam to sobie "pozwalam". Ale jak wiozę kogoś, a dzieci w szczególności jadę tak, że nie wyleje się woda w szklance postawiona na kokpicie.
"Jak Ruch będzie wygrywał, to więcej do szczęścia mi nie trzeba" - Gerard Cieślik w ostatnim wywiadzie.

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#269 Post autor: m-p » 10 lis 2010, o 13:27

Kibice z dziećmi! A o sektorze rodzinnym żescie słyszeli ? Po słynnym meczu z ŁKS-em chyba czegoś sie mozna było nauczyć, chyba że was wtedy nie było.

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#270 Post autor: Kotlet » 10 lis 2010, o 13:29

OS_uber_alles pisze:
Ja mam i był pare razy ze mną i NIGDY mu nic nie groziło, lata 90 mineły, ale chyba nie wszyscy to potrafią zrozumieć...
Wychodząc z takiego założenia to dziecko trzeba zamurowac w domu i nie zabierać nawet do marketu, wszak może zostać potrącony wózkiem przez pijanego blokersa pod wpływem dopalaczy... Niektórzy tutaj gadają jakby byli chodzącym "super expresem" czy innych "faktem". Wbijcie sobie do łbów że takie incydenty zdarzają się nawet na zachodze, grunt żeby nikt postronny nie ucierpiał. Na trybunach było spokojnie wiec o co to halo, strażnicy moralnosci??

P.S. a za wrzucanie innemu "niebieskiemu" (do tego piszącemu słusznie) od gnid tamten koles od razu powinien poleciec z tego forum
Głupoty piszesz od samego początku do końca. Nic nie grozi ? Widziałem jak ojciec z 1,5 rocznym dzieckiem uciekał w doł korony bo najpierw poszedł gaz a potem to małoletnie bydło zaczeło zapierac w doł bo spieprzali tak ze co niektórzy skonczyli za płotkiem - wiec nie fandzol mi tu ze jest bezpiecznie !!! A co gdyby ta mała chciała sikac i akurat byłbym z nia na dole ?? Jeśli faktycznie jesteś ojcem, to chyba bezmyślnym lub bez wyobraźni a to porządana cecha wśród rodziców. A te twoje incydenty na Ruchu nie zdarzyły sie od dawien dawna, ostatnia grubsza sprawa to ŁKS - ile to lat było ? Wiec nie piernicz ze sie zdarzają i są czymś normalnym bo z taka patologią trzeba walczyć tylko ze kary za to w Polsce sa wciąż małe w porównaniu do zachodu.
Po to są akcje pozytywne, po to klub sie stara, po to sa karnety tansza dla dzieci, kobiet, po to sie je wyrabia w FC i jezdzi specjalnie aby podniesc frekwencję, zachęcic osoby niezdecydowane, aby ludzie zaczeli chodzić i pokochali Ruch, aby ojciec synowi wpajał tą miłośc od samego początku a nie zeby taki łos jak ty czy ten wyżej powiedział ze mam iśc z dziećmi do Teatru a on woli 5 tys kiboli ?? Ręce sie załamują jak czyta sie takie brednie. Tyś jest kibic Ruchu ?? Wstyd !!

P.s. m-p sektor 5 to praktycznie rodzinny same pikniki i dobrze o tym wszyscy wiedzą - przeciez nie pchają sie z dxziecmi do młyna czy na 10 a jesli tak to juz ich sprawa i odpowiedzialnośc.

Zablokowany