OS_uber_alles pisze:
Ja mam i był pare razy ze mną i NIGDY mu nic nie groziło, lata 90 mineły, ale chyba nie wszyscy to potrafią zrozumieć...
Wychodząc z takiego założenia to dziecko trzeba zamurowac w domu i nie zabierać nawet do marketu, wszak może zostać potrącony wózkiem przez pijanego blokersa pod wpływem dopalaczy... Niektórzy tutaj gadają jakby byli chodzącym "super expresem" czy innych "faktem". Wbijcie sobie do łbów że takie incydenty zdarzają się nawet na zachodze, grunt żeby nikt postronny nie ucierpiał. Na trybunach było spokojnie wiec o co to halo, strażnicy moralnosci??
P.S. a za wrzucanie innemu "niebieskiemu" (do tego piszącemu słusznie) od gnid tamten koles od razu powinien poleciec z tego forum
Głupoty piszesz od samego początku do końca. Nic nie grozi ? Widziałem jak ojciec z 1,5 rocznym dzieckiem uciekał w doł korony bo najpierw poszedł gaz a potem to małoletnie bydło zaczeło zapierac w doł bo spieprzali tak ze co niektórzy skonczyli za płotkiem - wiec nie fandzol mi tu ze jest bezpiecznie !!! A co gdyby ta mała chciała sikac i akurat byłbym z nia na dole ?? Jeśli faktycznie jesteś ojcem, to chyba bezmyślnym lub bez wyobraźni a to porządana cecha wśród rodziców. A te twoje incydenty na Ruchu nie zdarzyły sie od dawien dawna, ostatnia grubsza sprawa to ŁKS - ile to lat było ? Wiec nie piernicz ze sie zdarzają i są czymś normalnym bo z taka patologią trzeba walczyć tylko ze kary za to w Polsce sa wciąż małe w porównaniu do zachodu.
Po to są akcje pozytywne, po to klub sie stara, po to sa karnety tansza dla dzieci, kobiet, po to sie je wyrabia w FC i jezdzi specjalnie aby podniesc frekwencję, zachęcic osoby niezdecydowane, aby ludzie zaczeli chodzić i pokochali Ruch, aby ojciec synowi wpajał tą miłośc od samego początku a nie zeby taki łos jak ty czy ten wyżej powiedział ze mam iśc z dziećmi do Teatru a on woli 5 tys kiboli ?? Ręce sie załamują jak czyta sie takie brednie. Tyś jest kibic Ruchu ?? Wstyd !!
P.s. m-p sektor 5 to praktycznie rodzinny same pikniki i dobrze o tym wszyscy wiedzą - przeciez nie pchają sie z dxziecmi do młyna czy na 10 a jesli tak to juz ich sprawa i odpowiedzialnośc.