3.10.10.Godz. 17:15 Ruch CHORZÓW-Korona Kielce

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Witek46
Kontakt:

Re: 3.10.10.Godz. 17:15 Ruch Chorzów-Korona Kielce

#136 Post autor: Witek46 » 3 paź 2010, o 20:41

Pewnie jest tani :hyhy:
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#137 Post autor: Lutz » 3 paź 2010, o 20:43

ehh no to jedno jest pewne do ostatniej kolejki bedziemy drzec o utrzymanie nie ma sie co oszukiwac
Rozumia, że to je tyn optymistyczny wariant.
Som my jednom z nojsłabszy drużyn na ta chwila ( jak niy nojsłabszo) w lidze i co by niy boło tak że już 3,4 kolyjki przed końcym niy bydzie o co grać.

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#138 Post autor: Ozor » 3 paź 2010, o 20:44

no i jak tam ci optymisci dzisiaj widzą nasz skład z tymi super zastępcami Niedzielana,Brzyskiego itd.Tak wiem co powiecie pewnie forma dopiero przyjdzie jak odejdą kolejni i zastąpi ich byle kto bo reszta jest za droga, o czym otwarcie w mediach gada własciciel Klimek.
TO WSZYSTKO SĄ DUPERELE TEN KLUB Z TAKA POLITYKĄ JUŻ JEST W 1 LIDZE.
Ja myslę tylko że ostatni którzy wierzyli w magię obecnie panujących uswiadomili sobie co sie dzieje.

_pnwk_
Kontakt:

#139 Post autor: _pnwk_ » 3 paź 2010, o 20:58

Dno i meter mułu.
Jakze przewrotne jest zycie.Niy downo byli my zachwyceni kozdym szpilym,Niybieski syn tfoł w nojlepsze,ale zarzond szybko nos wybudził. Hymn dzisiej wypod nojlepij,tabliczki rewela :cwaniak:
Andrzej,teroz juz wiysz jak sie zdobywo uznanie i szacunek na Ślonsku?Brawo i zycza Ci Króla szczelcow razym z Arturym :ok:
Żol mi naszego trenera,naprowdy. CH*U*J Z DZIAŁACZAMI,NIEBIESCY I PAN FORNALIK,JESTEŚMY Z WAMI!!!![
Obrazek
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!

arcio
Kontakt:

#140 Post autor: arcio » 3 paź 2010, o 21:08

konferencja po meczu - http://ruchtv.pl/?str=home,55" onclick="window.open(this.href);return false;

ps. później będzie też rozmowa z Niedzielanem, w której mówi o Ruchu, Koronie i Reprezentacji ;)
nigdy nie jest za późno

vesti
Kontakt:

#141 Post autor: vesti » 3 paź 2010, o 21:09

Mogę się założyć, że pewnie piłkarze od jakiegoś czasu znów nie dostają kasy na czas i protestują razem z nami.

Awatar użytkownika
19HKS20
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#142 Post autor: 19HKS20 » 3 paź 2010, o 21:10

Jazdy na sędziego wyzywanie go od złodzieja a wykonuje dobrze swoją pracę, Pulkowski był na spalonym widać to gołym okiem. Niedzielan strzelił prawidłową bramkę.
W przepływie emocji czasami nie panujemy nad słowami, ale teraz mi trochę żal tego sędziego nie dość że słaby poziom sędziowania jest w naszej lidze to presja na nich ciąży ogromna, poza tym ciągle ciąży gdzieś ta korupcja...

co do meczu Korona w 1 połowie oddała jak się nie myle 1 CELNY strzał , w II stwarzamy sytuacje Grzybek... ale to i tak za mało... Walczymy o utrzymanie dobrze że teraz przerwa tygodniowa powinni to jakoś poukładać , muszą!
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH

jugador
Kontakt:

#143 Post autor: jugador » 3 paź 2010, o 21:13

Koniec koncow wyszlo dobrze tylko dlaczego sedzia podjal decyzje nie na podstawie tego co widzial tylko tego co mu powiedzial pilkarz Korony.Tutaj jest problem bo to karygodne.
Jakos tak dziwnie , nie gramy wcale tak zle , brakuje skutecznosci i o jeden glupi blad zawsze za duzo.
Gorzej z zarzadem , z ktorym najdalej za 2 lata jestesmy w 1 lidze tak czy tak.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

Elmer
Kontakt:

#144 Post autor: Elmer » 3 paź 2010, o 21:17

Dwaj "możni" siedzieli dzisiaj koło siebie w loży.

A co do sytuacji: PŁAKAĆ SIĘ CHCE :wstyd: W taki stan popadłem od momentu powitania Andrzeja po wyjściu zawodników na boisko i to trwa do teraz. Normalnie wyć się chce jak się patrzy jak pseudodziałacze rozwalili coś dobrego, pozbyli się najlepszego zawodnika, na którego nie było nas niby stać. Teraz jak zajmiemy miejsce w dole tabeli (jeśli się utrzymamy) to stracimy jeszcze więcej, ale widać nażelowane cwaniaki w czarnych brylach wiedzą lepiej niż szary kibic, który od 21 lat chodzi na Cichą. ku*** MAĆ!
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
BOGUCICE
Kontakt:

#145 Post autor: BOGUCICE » 3 paź 2010, o 21:19

hagi pisze:Śrutwa nie daj sie Klimkowi wykorzystać.Mariusz (śrutwa) ratujt ten klub przed kolejna degradacja.Jak usunac klimka z klubu.Sobstylowa nie daj sie wykiwac , przez tego cwaniaka .Kiedy ktos zacznie mowic co sie dzieje w klubie nikt nie ma odwagi zero szacunku dla takich ludzi jak Mosór byle posadka byle pensja na koniec miesiaca
O to chodzi ,że my wiemy ,co Klimek wyprawia a on udaje ,że próbuje coś robić.każdy wie ,że to krętaczenie i lawirowanie.Jemu się wydaje ,że my myślimy ,że on jma jeszcze zaufanie kibicó ale jest odwrotne.Już drugi raz interesów kosztem Ruchu nie zrobi.Naszym kosztem.bo Ruch to MY!
W Sheffield tylko RUCH!!!

vesti
Kontakt:

#146 Post autor: vesti » 3 paź 2010, o 21:19

BOGUCICE pisze:
karol fryna pisze:byli dzisiej na trybunie nasi "FINANSISCI"?
Byli i jak kibice protestowali to się śmiali .Za wyj>pani Kasi.Widać było ,że protest spływa po nich jak po kaczce.
P.S."Wyleczyłem" się z trybuny po dwóch meczach.Ta atmosfera nie jest dla mnie.Jeszcze czas na kibicowską emeryturę.Moim zdaniem protest aż do skutku.Mariusz na prezesa? Tak ale nie z nadania Klimka bo on zniszczy cały jego autorytet>Moim zdaniem cfaniaczek Klimek widzi ratunek swojej D-UPY właśnie kosztem Śrutwy.
Jak to ku*** sie śmiali?
Więcej szczegołów, napisz coś więcej

Elmer
Kontakt:

#147 Post autor: Elmer » 3 paź 2010, o 21:20

Aha, elektroniczną tablicę też sprzedali Wojciechowskiemu. A to co przed przerwą miał w ręce techniczny to była atrapa i że niby się właśnie zepsuła
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
Bułek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#148 Post autor: Bułek » 3 paź 2010, o 21:22

Z tego co sie orientuje to decyzje sędziego głownego sa nieodwołalne, a nawet sam prezes Fifa stwierdził że są wpisane w ten sport. Po co nam powtórki video niech każdy liniowy od dzisiaj ma przy sobie takiego dobrego duszka w postaci piłkarza z Kielc który w razie kontrowersji doradzi lub pomoże. Futbol będzie piękniejszy

Awatar użytkownika
BOGUCICE
Kontakt:

#149 Post autor: BOGUCICE » 3 paź 2010, o 21:25

vesti pisze:
BOGUCICE pisze:
karol fryna pisze:byli dzisiej na trybunie nasi "FINANSISCI"?
Byli i jak kibice protestowali to się śmiali .Za wyj>pani Kasi.Widać było ,że protest spływa po nich jak po kaczce.
P.S."Wyleczyłem" się z trybuny po dwóch meczach.Ta atmosfera nie jest dla mnie.Jeszcze czas na kibicowską emeryturę.Moim zdaniem protest aż do skutku.Mariusz na prezesa? Tak ale nie z nadania Klimka bo on zniszczy cały jego autorytet>Moim zdaniem cfaniaczek Klimek widzi ratunek swojej D-UPY właśnie kosztem Śrutwy.
Jak to ku*** sie śmiali?
Więcej szczegołów, napisz coś więcej
kibice się darli a oni uśmieszki na twarzach i dobre humorki.Jedyna ,która nie pasowała do tej sielanki była Sobstyl ,której wyrażnie było głupio.Reszta? "Ulepiona z lepszej mąki" takie odniosłem wrażenie ,zresztą nie tylko ja.
W Sheffield tylko RUCH!!!

jugador
Kontakt:

#150 Post autor: jugador » 3 paź 2010, o 21:31

Beda sie dalej glupio usmiechac skonczy sie to rozpierdolem prawdopodobnie.Chodzi nas 4-5 kola teraz ale sa to ludzie , ktorzy wiedza po co chodza i kumaja powage sytuacji.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

ODPOWIEDZ