3.10.10.Godz. 17:15 Ruch CHORZÓW-Korona Kielce
-
- Kontakt:
Re: 3.10.10.Godz. 17:15 Ruch Chorzów-Korona Kielce
Pewnie jest tani 

Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo
- Lutz
- Kontakt:
Rozumia, że to je tyn optymistyczny wariant.ehh no to jedno jest pewne do ostatniej kolejki bedziemy drzec o utrzymanie nie ma sie co oszukiwac
Som my jednom z nojsłabszy drużyn na ta chwila ( jak niy nojsłabszo) w lidze i co by niy boło tak że już 3,4 kolyjki przed końcym niy bydzie o co grać.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
no i jak tam ci optymisci dzisiaj widzą nasz skład z tymi super zastępcami Niedzielana,Brzyskiego itd.Tak wiem co powiecie pewnie forma dopiero przyjdzie jak odejdą kolejni i zastąpi ich byle kto bo reszta jest za droga, o czym otwarcie w mediach gada własciciel Klimek.
TO WSZYSTKO SĄ DUPERELE TEN KLUB Z TAKA POLITYKĄ JUŻ JEST W 1 LIDZE.
Ja myslę tylko że ostatni którzy wierzyli w magię obecnie panujących uswiadomili sobie co sie dzieje.
TO WSZYSTKO SĄ DUPERELE TEN KLUB Z TAKA POLITYKĄ JUŻ JEST W 1 LIDZE.
Ja myslę tylko że ostatni którzy wierzyli w magię obecnie panujących uswiadomili sobie co sie dzieje.
-
- Kontakt:
Dno i meter mułu.
Jakze przewrotne jest zycie.Niy downo byli my zachwyceni kozdym szpilym,Niybieski syn tfoł w nojlepsze,ale zarzond szybko nos wybudził. Hymn dzisiej wypod nojlepij,tabliczki rewela
Andrzej,teroz juz wiysz jak sie zdobywo uznanie i szacunek na Ślonsku?Brawo i zycza Ci Króla szczelcow razym z Arturym
Żol mi naszego trenera,naprowdy. CH*U*J Z DZIAŁACZAMI,NIEBIESCY I PAN FORNALIK,JESTEŚMY Z WAMI!!!
Andrzej,teroz juz wiysz jak sie zdobywo uznanie i szacunek na Ślonsku?Brawo i zycza Ci Króla szczelcow razym z Arturym

Żol mi naszego trenera,naprowdy. CH*U*J Z DZIAŁACZAMI,NIEBIESCY I PAN FORNALIK,JESTEŚMY Z WAMI!!!
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
- Kontakt:
konferencja po meczu - http://ruchtv.pl/?str=home,55" onclick="window.open(this.href);return false;
ps. później będzie też rozmowa z Niedzielanem, w której mówi o Ruchu, Koronie i Reprezentacji
ps. później będzie też rozmowa z Niedzielanem, w której mówi o Ruchu, Koronie i Reprezentacji

nigdy nie jest za późno
-
- Kontakt:
Mogę się założyć, że pewnie piłkarze od jakiegoś czasu znów nie dostają kasy na czas i protestują razem z nami.
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Jazdy na sędziego wyzywanie go od złodzieja a wykonuje dobrze swoją pracę, Pulkowski był na spalonym widać to gołym okiem. Niedzielan strzelił prawidłową bramkę.
W przepływie emocji czasami nie panujemy nad słowami, ale teraz mi trochę żal tego sędziego nie dość że słaby poziom sędziowania jest w naszej lidze to presja na nich ciąży ogromna, poza tym ciągle ciąży gdzieś ta korupcja...
co do meczu Korona w 1 połowie oddała jak się nie myle 1 CELNY strzał , w II stwarzamy sytuacje Grzybek... ale to i tak za mało... Walczymy o utrzymanie dobrze że teraz przerwa tygodniowa powinni to jakoś poukładać , muszą!
W przepływie emocji czasami nie panujemy nad słowami, ale teraz mi trochę żal tego sędziego nie dość że słaby poziom sędziowania jest w naszej lidze to presja na nich ciąży ogromna, poza tym ciągle ciąży gdzieś ta korupcja...
co do meczu Korona w 1 połowie oddała jak się nie myle 1 CELNY strzał , w II stwarzamy sytuacje Grzybek... ale to i tak za mało... Walczymy o utrzymanie dobrze że teraz przerwa tygodniowa powinni to jakoś poukładać , muszą!
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
-
- Kontakt:
Koniec koncow wyszlo dobrze tylko dlaczego sedzia podjal decyzje nie na podstawie tego co widzial tylko tego co mu powiedzial pilkarz Korony.Tutaj jest problem bo to karygodne.
Jakos tak dziwnie , nie gramy wcale tak zle , brakuje skutecznosci i o jeden glupi blad zawsze za duzo.
Gorzej z zarzadem , z ktorym najdalej za 2 lata jestesmy w 1 lidze tak czy tak.
Jakos tak dziwnie , nie gramy wcale tak zle , brakuje skutecznosci i o jeden glupi blad zawsze za duzo.
Gorzej z zarzadem , z ktorym najdalej za 2 lata jestesmy w 1 lidze tak czy tak.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.
-
- Kontakt:
Dwaj "możni" siedzieli dzisiaj koło siebie w loży.
A co do sytuacji: PŁAKAĆ SIĘ CHCE
W taki stan popadłem od momentu powitania Andrzeja po wyjściu zawodników na boisko i to trwa do teraz. Normalnie wyć się chce jak się patrzy jak pseudodziałacze rozwalili coś dobrego, pozbyli się najlepszego zawodnika, na którego nie było nas niby stać. Teraz jak zajmiemy miejsce w dole tabeli (jeśli się utrzymamy) to stracimy jeszcze więcej, ale widać nażelowane cwaniaki w czarnych brylach wiedzą lepiej niż szary kibic, który od 21 lat chodzi na Cichą. ku*** MAĆ!
A co do sytuacji: PŁAKAĆ SIĘ CHCE

Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- BOGUCICE
- Kontakt:
O to chodzi ,że my wiemy ,co Klimek wyprawia a on udaje ,że próbuje coś robić.każdy wie ,że to krętaczenie i lawirowanie.Jemu się wydaje ,że my myślimy ,że on jma jeszcze zaufanie kibicó ale jest odwrotne.Już drugi raz interesów kosztem Ruchu nie zrobi.Naszym kosztem.bo Ruch to MY!hagi pisze:Śrutwa nie daj sie Klimkowi wykorzystać.Mariusz (śrutwa) ratujt ten klub przed kolejna degradacja.Jak usunac klimka z klubu.Sobstylowa nie daj sie wykiwac , przez tego cwaniaka .Kiedy ktos zacznie mowic co sie dzieje w klubie nikt nie ma odwagi zero szacunku dla takich ludzi jak Mosór byle posadka byle pensja na koniec miesiaca
W Sheffield tylko RUCH!!!
-
- Kontakt:
Jak to ku*** sie śmiali?BOGUCICE pisze:Byli i jak kibice protestowali to się śmiali .Za wyj>pani Kasi.Widać było ,że protest spływa po nich jak po kaczce.karol fryna pisze:byli dzisiej na trybunie nasi "FINANSISCI"?
P.S."Wyleczyłem" się z trybuny po dwóch meczach.Ta atmosfera nie jest dla mnie.Jeszcze czas na kibicowską emeryturę.Moim zdaniem protest aż do skutku.Mariusz na prezesa? Tak ale nie z nadania Klimka bo on zniszczy cały jego autorytet>Moim zdaniem cfaniaczek Klimek widzi ratunek swojej D-UPY właśnie kosztem Śrutwy.
Więcej szczegołów, napisz coś więcej
-
- Kontakt:
Aha, elektroniczną tablicę też sprzedali Wojciechowskiemu. A to co przed przerwą miał w ręce techniczny to była atrapa i że niby się właśnie zepsuła
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
- Bułek
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Z tego co sie orientuje to decyzje sędziego głownego sa nieodwołalne, a nawet sam prezes Fifa stwierdził że są wpisane w ten sport. Po co nam powtórki video niech każdy liniowy od dzisiaj ma przy sobie takiego dobrego duszka w postaci piłkarza z Kielc który w razie kontrowersji doradzi lub pomoże. Futbol będzie piękniejszy
- BOGUCICE
- Kontakt:
kibice się darli a oni uśmieszki na twarzach i dobre humorki.Jedyna ,która nie pasowała do tej sielanki była Sobstyl ,której wyrażnie było głupio.Reszta? "Ulepiona z lepszej mąki" takie odniosłem wrażenie ,zresztą nie tylko ja.vesti pisze:Jak to ku*** sie śmiali?BOGUCICE pisze:Byli i jak kibice protestowali to się śmiali .Za wyj>pani Kasi.Widać było ,że protest spływa po nich jak po kaczce.karol fryna pisze:byli dzisiej na trybunie nasi "FINANSISCI"?
P.S."Wyleczyłem" się z trybuny po dwóch meczach.Ta atmosfera nie jest dla mnie.Jeszcze czas na kibicowską emeryturę.Moim zdaniem protest aż do skutku.Mariusz na prezesa? Tak ale nie z nadania Klimka bo on zniszczy cały jego autorytet>Moim zdaniem cfaniaczek Klimek widzi ratunek swojej D-UPY właśnie kosztem Śrutwy.
Więcej szczegołów, napisz coś więcej
W Sheffield tylko RUCH!!!
-
- Kontakt:
Beda sie dalej glupio usmiechac skonczy sie to rozpierdolem prawdopodobnie.Chodzi nas 4-5 kola teraz ale sa to ludzie , ktorzy wiedza po co chodza i kumaja powage sytuacji.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "GŚ