Witam Panowie...
O meczu powiedziane zostało już chyb wszystko... Dodam tylko że prócz zawodników o których mówi się najwięcej (isłusznie) Olszar, Straka, Pilarz... Dla mnie kapitalny mecz zagrał BRONEK!! Jeśli on z taką regularnością będzie się rozkręcał to Smuda niedługo może już nie mieć problemu z Lewym obrońcĄ.
Co do kart kibica:
Niektórzy piszą że nie było info w mediach.
O to kilka źródeł w których można było przeczytać/zobaczyć wszystko na temat sposobu wyrabiania i korzystania z kart oraz tego że należy jak wyrabiac jak najszybciej a nie w dniu meczu.
http://www.sprortslaski.pl" onclick="window.open(this.href);return false;, gazeta wyborcza, onet.pl, comtv.pl, tv silesia, ruchtv.pl, niebiescy.pl, ruchchorzów.com.pl... nie wspominajac już o tym co ktos już napisał wczesniej że na każdym meczu LE spiker przypominał o kartach i nakłaniał do ich wyrobienia (to tylko niektóre z mediów w których info było na 100% - może o niektórych zapomniałem, a na pewno było jeszcze w innych na które akurat ja sie nie natknąłem.)
Także z całym szacunkiem Panowie ... tym razem na zarząd nie ma co szkamrać! (Choć czesto sie na nich wkur**am)
Uważam że wszyscy którzy najzwyczajniej w świecie (z własnego lenistwa) nie zdążyli wyrobić kk (nie piszę o osobach z dalekim dojazdem)
TO ZWYKŁE DUPY WOŁOWE!! A wiecie czemu! Ja mam KK od miesiąca

Tyle w temacie!
PYRSK!