[2 kolejka] Ruch - Wisła (15.08.2010 r. godz. 19:15)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
buli19R20
Kontakt:

Re: [2 kolejka] Ruch - Wisła (15.08.2010 r. godz. 19:15)

#151 Post autor: buli19R20 » 16 sie 2010, o 09:42

skonczcie juz psioczyc na zarząd ze ludzie niewiedzieli ze cza karta kupic albo karnet !!! takie bajki to sie dzieciom na noc opowiadejcie kó*** pisolch juz, 4-5 tydni czasu było w tym 3 szpile u siebie kaj spiker non stop przypominol w gazecie pisało we TV tez godali ( chyba ze wy oczekujecie ze klub wykupi pasmo reklam przed wiadomosciami albo wigilijny blok reklamowy) aha i co łone kolegów nie mają coby im nieszlo pedziec ze cza karta wyrobic ? poprostu wazniejsze jest isc w powszedni dzien do szynku na piwo niz skoczyc sie po karta kibica, co dalej na szpilach z szahtiorem, Valetta czy Austrią było ilu ludzi ????7-8 k jakby sie kozdy wtedy kupił KK bylo by po sprawie !!!! Jedynie co za***ali działacze to fakt iz nie było przymusu kupna KK do biletu na LE :D

Nie pisza o tych co mają daleko ale mieszkancy osciennych miast Chorzowa to chyba by znaleźli ta godzina czy poltorej, jo rozumia ze kozdy mo jakies obowiązki bajtel, robota, tesciowo, choro Oma czy Opa, wyjazd na wakacje, remont mieszkania, żniwa, plewienie w ogródku, niewiem co tam jeszcze ale przemyslcie tak na serio kto zajebol sie zes niewloz na szpil działacze czy te kiere pocalowali wyjebane w kosmos bramki :D

Lipiniorz25
Kontakt:

#152 Post autor: Lipiniorz25 » 16 sie 2010, o 10:19

Siakol20 pisze:NAsz Mlynowy pewnie nie wyrobiol karty kibica hahaha pewnie bebniorze tyz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziekuje tym na mlynie co zostali po meczu podziekowac pilkarzom za WYGRANA Z WISLA bylo zostalo ich moze z 20
A reszta gdzie?? podubac sloniol i dodom?
I jeszcze bydziecie na 10 szkamrac! jak by nie ona to by sie tam nic nie dziolo pyrsk
To jest temat piłkarski kolego

Cieszy zwyciestwo i 3 pozycja w tabeli :P
Drugi szpil na zero z tyłu.Straka ładny tor,mom nadzieja ze to bydzie jego sezon
Niebieski od uRodzenia

RuRek

#153 Post autor: RuRek » 16 sie 2010, o 10:55

i skonczcie z godkom typu : "remis biora w ciemno" bo od teraz gromy zawsze o 3 pkt! szkoda ze wprowadzili te za***ane karty kibica bo tak to 10 tys. i doping na maxa ale i tak nie bylo zle :D
Campeones!

juza
Kontakt:

#154 Post autor: juza » 16 sie 2010, o 11:07

Chopy My mieli czs na KK i Karnety kto chcioł to Ma i już nie pier.....
Gratki za szpil się należą oby tak dalej
ps.zakaz a...... w kawiarence :-( ale damy rade pyrsk

Awatar użytkownika
m.
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#155 Post autor: m. » 16 sie 2010, o 11:14

Chopy My mieli czs na KK i Karnety kto chcioł to Ma i już nie pier.....

widocznie tego czasu było za mało co było widać po kolejkach do kasy w trakcie meczu i po ludziach którzy poprostu poszli do domu.
myśle ze na następnym szpilu frekwencja wróci do normy (czyt.9 tyś) bo teraz jest takie samo zamieszanie jak przy wyrabianiu ID. Chociaż z tego co pamietam na wyrobienie ID było więcej czasu.

Witek46
Kontakt:

#156 Post autor: Witek46 » 16 sie 2010, o 11:22

Wspaniała walka, wysoki presing, pełne zaangażowanie wszystkich zawodników i Wisła, która mimo, że nie w najwyższej formie potrafi grać w piłkę i prowadzi otwartą grę, tyle było trzeba by stworzyć emcjonujące widowisko. Jedno z najciekawszych spotkań ostatnich miesięcy, no i przekonujące zwycięstwo. Niech żałują Ci, którzy nie przyszli na mecz, bo "nie mogli".
Cała drużyna zasłużyła na pochwały ale oczywiście zawsze są Ci, którzy zasługują na większe brawa. Tym razem byli to: Zając (chyba najlepszy mecz w Ruchu od 1,5 roku), Pulkowski (mistrz ambicji i zaangażowania), Olszar (świetna technika i szybkość, walka o każdą piłkę, wiązanie obrońców) oraz Bronowicki (duże umiejętności i doświadczenie, z każdym meczem pewniejszy, jeśli nic się nie zmieni to wkrótce będzie partnerem Sadloka w reprezentacji). Wszyscy inni dostroili się do wysokiego poziomu, a ja zwłaszcza chciałbym zwrócić uwagę na Nykiela, dla którego to był najlepszy mecz z ostatnio rozgrywanych oraz Malinowskiego. Tak jak nie jestem zwolennikiem jego talentu, tak muszę przyznać, że tym razem było OK.
Wolność słowa nie może zwalniać z odpowiedzialności za słowo

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#157 Post autor: Kotlet » 16 sie 2010, o 11:22

19daimos20 pisze: Kotlet:
Z taką grą bedziemy walczyć o utrzymanie
Po pierwsze jeśli już mnie cytujesz - nie zabierałem głosu w tym hurraoptymistycznych odpowiedziach bo wcale tego tak nie czuje - ba uważam iz niektórzy zagrali poniżej swoich możliwości, jednak zwycięzców się nie ocenia więc na tytm skoncze i powstrzymam sie od wymieniania nazwisk czy błędów.
Dwa - podtrzymuje to co jest napisane powyżej a więc (czytając z uwagą) "z taką grą bedziemy walczyć o utrzymanie". Na szczescie gra ta nie wyglądała jak w Gdańsku i wygraliśmy. Jednak chyba nikt nie ma wątpliwości ze w przypadku utrzymania poziomu z pierwszej kolejki groziłby nam spadek - jeśli tego nie widzisz ściągnij różowe okulary.

KubaSpiker
Kontakt:

#158 Post autor: KubaSpiker » 16 sie 2010, o 11:28

Witam Panowie...

O meczu powiedziane zostało już chyb wszystko... Dodam tylko że prócz zawodników o których mówi się najwięcej (isłusznie) Olszar, Straka, Pilarz... Dla mnie kapitalny mecz zagrał BRONEK!! Jeśli on z taką regularnością będzie się rozkręcał to Smuda niedługo może już nie mieć problemu z Lewym obrońcĄ.

Co do kart kibica:

Niektórzy piszą że nie było info w mediach.

O to kilka źródeł w których można było przeczytać/zobaczyć wszystko na temat sposobu wyrabiania i korzystania z kart oraz tego że należy jak wyrabiac jak najszybciej a nie w dniu meczu.

http://www.sprortslaski.pl" onclick="window.open(this.href);return false;, gazeta wyborcza, onet.pl, comtv.pl, tv silesia, ruchtv.pl, niebiescy.pl, ruchchorzów.com.pl... nie wspominajac już o tym co ktos już napisał wczesniej że na każdym meczu LE spiker przypominał o kartach i nakłaniał do ich wyrobienia (to tylko niektóre z mediów w których info było na 100% - może o niektórych zapomniałem, a na pewno było jeszcze w innych na które akurat ja sie nie natknąłem.)

Także z całym szacunkiem Panowie ... tym razem na zarząd nie ma co szkamrać! (Choć czesto sie na nich wkur**am)

Uważam że wszyscy którzy najzwyczajniej w świecie (z własnego lenistwa) nie zdążyli wyrobić kk (nie piszę o osobach z dalekim dojazdem)

TO ZWYKŁE DUPY WOŁOWE!! A wiecie czemu! Ja mam KK od miesiąca :) Tyle w temacie!

PYRSK!
www.progres-music.com

Awatar użytkownika
19daimos20
Kontakt:

#159 Post autor: 19daimos20 » 16 sie 2010, o 12:16

Ozor Ja rozumiem. Można być wkurzonym ok, ale wiesz są granice, żadna drużyna nawet gwiazdy lech, wisła, legia przegrywają z takimi jak my. Więc czasem lepiej przemilczeć tamten remis a cieszyć się podwójną wygraną z wisła.
Kotlet A może to na prawde było te zmęczenie o którym mówił Waldek??
Wiara, wiara i jeszcze raz wiara w naszych oraz fanatyczny doping :hurra: :hurra:
Dumny homofob i islamofob :)

Awatar użytkownika
Roch1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#160 Post autor: Roch1920 » 16 sie 2010, o 12:26

Zaangazowanie fusbalerow bylo wspaniale
radosc po torach tyz
ale na co ciepaliscie tymi palkami do bembnow w adlera to tego niy rozumia :wstyd: :wstyd: i ganba

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#161 Post autor: gerhat » 16 sie 2010, o 12:39

Kuba_Progres pisze:Witam Panowie...
Co do kart kibica:

Niektórzy piszą że nie było info w mediach.

O to kilka źródeł w których można było przeczytać/zobaczyć wszystko na temat sposobu wyrabiania i korzystania z kart oraz tego że należy jak wyrabiac jak najszybciej a nie w dniu meczu.

http://www.sprortslaski.pl" onclick="window.open(this.href);return false;, gazeta wyborcza, onet.pl, comtv.pl, tv silesia, ruchtv.pl, niebiescy.pl, ruchchorzów.com.pl... nie wspominajac już o tym co ktos już napisał wczesniej że na każdym meczu LE spiker przypominał o kartach i nakłaniał do ich wyrobienia (to tylko niektóre z mediów w których info było na 100% - może o niektórych zapomniałem, a na pewno było jeszcze w innych na które akurat ja sie nie natknąłem.)

Także z całym szacunkiem Panowie ... tym razem na zarząd nie ma co szkamrać! (Choć czesto sie na nich wkur**am)

Uważam że wszyscy którzy najzwyczajniej w świecie (z własnego lenistwa) nie zdążyli wyrobić kk (nie piszę o osobach z dalekim dojazdem)

TO ZWYKŁE du** WOŁOWE!! A wiecie czemu! Ja mam KK od miesiąca :) Tyle w temacie!

PYRSK!
potwierdzam, informacje były powszechne, mnie nawet muter się pytała czy mom ta plastikowo karta bo w radio o nich słyszała. Niy wiym czy to było Radio Piekary czy inno stacja ale nawet osoby, których bym o to nie podejrzewał były obeznane w temacie ;)

Awatar użytkownika
Kotlet
Kontakt:

#162 Post autor: Kotlet » 16 sie 2010, o 13:00

19daimos20 pisze: Kotlet A może to na prawde było te zmęczenie o którym mówił Waldek??
Oby Daimos, oby ;)

Awatar użytkownika
laciek20
Kontakt:

#163 Post autor: laciek20 » 16 sie 2010, o 13:34

Moim zdaniem na wynik zapracował cały zespół :P
Jak tak dalej bd wyglądała nasza gra to bd spokojny o wynik końcowy w każdym spotkaniu ;) :hurra:
kibole, bandyci ... stadionowi CELEBRYCI !

Acid
Kontakt:

#164 Post autor: Acid » 16 sie 2010, o 16:23

gerhat pisze: Niy wiym czy to było Radio Piekary czy inno stacja ale nawet osoby, których bym o to nie podejrzewał były obeznane w temacie ;)
Najprawdopodobniej radio "Fest". Mi sie raz trafiło usłyszeć na tej stacji. Omówione było krok po kroku co należy zrobić aby zaopatrzyć sie w KK. Na Piekarach może tez coś gadali bo jak spiker stwierdził to patron medialny.
........:::::::: 19 R 20 ::::::::.........

chorzowski_rsl
Kontakt:

#165 Post autor: chorzowski_rsl » 16 sie 2010, o 16:49

Zeby tak w kozdym meczu:)
NRŚL GANG

Zablokowany