Liga Europejska!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
devil45
Kontakt:

Re: Liga Europejska!

#481 Post autor: devil45 » 30 cze 2010, o 20:51

gartner pisze:ja mysle ze Sadlok cos kreci i chyba kreci po cichu z innym klubem tzn. Widzew,Polonia W. lub Lech ,tak sie mi cos wydaje.

Stary a może doczytałbyś że Maciek przedłużył z Ruchem kontrakt !!! Kibic z Ciebie po byku

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#482 Post autor: kibol-siem-ce » 30 cze 2010, o 20:52

gartner pisze:ja mysle ze Sadlok cos kreci i chyba kreci po cichu z innym klubem tzn. Widzew,Polonia W. lub Lech ,tak sie mi cos wydaje.
to sie teroz dychni od kompa i od foRum :]
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Awatar użytkownika
Ridej1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#483 Post autor: Ridej1920 » 30 cze 2010, o 20:52

To źle myślisz pisze dokładnie,że ze względów zdrowotnych,niepotrzebne szukanie dziury w całym.

szymfil
Kontakt:

#484 Post autor: szymfil » 30 cze 2010, o 21:37

Ciekawa rzecz o stanie zdrowia Sadloka... Właśnie wróciłem z Carrefoura w Chorzowie i zgadnijcie kto hasał z rodzinką (przyjaciółmi) pomiędzy półkami pchając radośnie wózek? Dziwne to :dobani:
My Path Is Chosen

Awatar użytkownika
Rafi88
Kontakt:

#485 Post autor: Rafi88 » 30 cze 2010, o 21:39

a co mioł w koncie siedzieć ze wstydu.... LITOŚCI :wstyd:
Ruch LEGENDA BEZ KOŃCA

Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!
Obrazek

pedro-sbl
Kontakt:

#486 Post autor: pedro-sbl » 30 cze 2010, o 21:47

no to momy profesjonaliste o ile jego zes widziol. Mie trocha smieszy calo ta sprawa ze strachem przed lotaniem. Bo zalozmy ze Sadloczek bydzie grou w Hiszpanii i co wystepowac bydzie ino w szpilach u siebie?? Sam na wiekszosc szpili przeca podrozujom samolotem. Na zachodzie mu pedzom wchodzisz abo pakujesz rajsytasie i busem nazot do chalpy a niy cackanie sie z gwiazdeczkami.

Co do jakis kontraktowych/transferowych spraw tyz mi sie wierzyc niy chce bo jak by na serio cos bylo niy robili by brazylijskiej telenoweli w samolocie. Po za tym jesli o transfer idzie to musiol by to byc klub z trojki Lech, Wisla, Jaga.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#487 Post autor: jalboss » 30 cze 2010, o 21:52

szymfil pisze:Ciekawa rzecz o stanie zdrowia Sadloka... Właśnie wróciłem z Carrefoura w Chorzowie i zgadnijcie kto hasał z rodzinką (przyjaciółmi) pomiędzy półkami pchając radośnie wózek? Dziwne to :dobani:
Trzeba było się go spytać o zdrowie? Mam znajomości w aptece to bym mu jakich ziółek załatwił.
Z drugiej strony jak ktos jest chory to siedzi w domu, a jak nic mu nie ma to z samej przyzwoitości by posiedział w domu żeby ludziom się nie pokazywać. Przynajmniej do jutra wieczora.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

Cwajka
Kontakt:

#488 Post autor: Cwajka » 30 cze 2010, o 22:02

to co ma umrzec z glodu? Nie wychodzic z domu? Jednak z drugiej strony dziwi mnie tekst "Sadlok zrezygnowal z podrozy" - czy jego stan byl na tyle ciezki by nie leciec? Dostalby cos na spanie czy cos w tym stylu i po klopocie. No ale trzeba grac takim skladem jaki mamy do dyspozycji i wygrac!
UN'08

devil45
Kontakt:

#489 Post autor: devil45 » 30 cze 2010, o 22:09

pedro-sbl pisze:no to momy profesjonaliste o ile jego zes widziol. Mie trocha smieszy calo ta sprawa ze strachem przed lotaniem. Bo zalozmy ze Sadloczek bydzie grou w Hiszpanii i co wystepowac bydzie ino w szpilach u siebie?? Sam na wiekszosc szpili przeca podrozujom samolotem. Na zachodzie mu pedzom wchodzisz abo pakujesz rajsytasie i busem nazot do chalpy a niy cackanie sie z gwiazdeczkami.

Co do jakis kontraktowych/transferowych spraw tyz mi sie wierzyc niy chce bo jak by na serio cos bylo niy robili by brazylijskiej telenoweli w samolocie. Po za tym jesli o transfer idzie to musiol by to byc klub z trojki Lech, Wisla, Jaga.

Chopie byli grajki na wyspach nawet co się lotać boli i mało co lotali np. bergkamp. Dejcie już chopu spokój...póki co gro w Polsce i lotać co szpil nie musi...spiyło go i nie polecioł..ot po sprawie.

FAROW
Kontakt:

#490 Post autor: FAROW » 30 cze 2010, o 22:14

Ale czysto przyzwoitosc by wymagala posiedziec w doma i poudowac ze faktycznie jest cos nie tak :) A nie bujac sie po miescie :)

Awatar użytkownika
jabolgo
Kontakt:

#491 Post autor: jabolgo » 30 cze 2010, o 22:18

19Cwajka20 pisze:to co ma umrzec z glodu? Nie wychodzic z domu? Jednak z drugiej strony dziwi mnie tekst "Sadlok zrezygnowal z podrozy" - czy jego stan byl na tyle ciezki by nie leciec? Dostalby cos na spanie czy cos w tym stylu i po klopocie. No ale trzeba grac takim skladem jaki mamy do dyspozycji i wygrac!
Następny co się drużyny A naoglądał i ludzi przed lotem chce usypiać. Ile ty masz lat 15? Głupoty wypisujesz! Leciałeś kiedyś samolotem? Wnosili kogoś śpiącego do samolotu?
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.

Miki1920
Kontakt:

#492 Post autor: Miki1920 » 30 cze 2010, o 22:21

Sam juz nikerych nie idzie sluchac na tym forum :wstyd: Synek mo choroba to sie leczy cza mo współczuć a nie dupic pierdoly "brak profesionalizmy" "kreci z innymi klubami" a polowa z Tych co tak pier... zarejestrowalo sie 3 tydnie tymu je.ac kibicow sukcesu PYRSK !!
"Ta drużyna ma wartość, która nie jest liczona w milionach euro. " Jan Kocian

Awatar użytkownika
jabolgo
Kontakt:

#493 Post autor: jabolgo » 30 cze 2010, o 22:26

Do wszystkich kretynów żądających aby Maciek siedział przez tydzień w domu zadanie domowe: Sprawdzić czym jest awiofobia, jakie ma objawy oraz ile one się utrzymują!!
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.

19aRtuR20
Kontakt:

#494 Post autor: 19aRtuR20 » 30 cze 2010, o 22:26

nie zebych cos godol, ale ogolnie te info o widzeniu w Chorzowie Sadloka wyszlo od osoby "nowej"...
za duzo to sie nie poudzielol

juz bardzi "doswiadczeni" na forum pedzieli nieprowda, a co dopiero ...

dowiemy sie wszystkiego wkrótce - tego zech je pewien

zeqqq
Kontakt:

#495 Post autor: zeqqq » 30 cze 2010, o 22:28

Śmigo wom główno strona ? bo chca zoboczyć co tam piszą o operacji Karaganda...

ODPOWIEDZ