gartner pisze:ja mysle ze Sadlok cos kreci i chyba kreci po cichu z innym klubem tzn. Widzew,Polonia W. lub Lech ,tak sie mi cos wydaje.
Stary a może doczytałbyś że Maciek przedłużył z Ruchem kontrakt !!! Kibic z Ciebie po byku
gartner pisze:ja mysle ze Sadlok cos kreci i chyba kreci po cichu z innym klubem tzn. Widzew,Polonia W. lub Lech ,tak sie mi cos wydaje.
to sie teroz dychni od kompa i od foRumgartner pisze:ja mysle ze Sadlok cos kreci i chyba kreci po cichu z innym klubem tzn. Widzew,Polonia W. lub Lech ,tak sie mi cos wydaje.
To źle myślisz pisze dokładnie,że ze względów zdrowotnych,niepotrzebne szukanie dziury w całym.gartner pisze:ja mysle ze Sadlok cos kreci i chyba kreci po cichu z innym klubem tzn. Widzew,Polonia W. lub Lech ,tak sie mi cos wydaje.
Trzeba było się go spytać o zdrowie? Mam znajomości w aptece to bym mu jakich ziółek załatwił.szymfil pisze:Ciekawa rzecz o stanie zdrowia Sadloka... Właśnie wróciłem z Carrefoura w Chorzowie i zgadnijcie kto hasał z rodzinką (przyjaciółmi) pomiędzy półkami pchając radośnie wózek? Dziwne to
pedro-sbl pisze:no to momy profesjonaliste o ile jego zes widziol. Mie trocha smieszy calo ta sprawa ze strachem przed lotaniem. Bo zalozmy ze Sadloczek bydzie grou w Hiszpanii i co wystepowac bydzie ino w szpilach u siebie?? Sam na wiekszosc szpili przeca podrozujom samolotem. Na zachodzie mu pedzom wchodzisz abo pakujesz rajsytasie i busem nazot do chalpy a niy cackanie sie z gwiazdeczkami.
Co do jakis kontraktowych/transferowych spraw tyz mi sie wierzyc niy chce bo jak by na serio cos bylo niy robili by brazylijskiej telenoweli w samolocie. Po za tym jesli o transfer idzie to musiol by to byc klub z trojki Lech, Wisla, Jaga.
Następny co się drużyny A naoglądał i ludzi przed lotem chce usypiać. Ile ty masz lat 15? Głupoty wypisujesz! Leciałeś kiedyś samolotem? Wnosili kogoś śpiącego do samolotu?19Cwajka20 pisze:to co ma umrzec z glodu? Nie wychodzic z domu? Jednak z drugiej strony dziwi mnie tekst "Sadlok zrezygnowal z podrozy" - czy jego stan byl na tyle ciezki by nie leciec? Dostalby cos na spanie czy cos w tym stylu i po klopocie. No ale trzeba grac takim skladem jaki mamy do dyspozycji i wygrac!
Użytkownicy przeglądający to forum: moRi95, WolnyLogin i 62 gości