GW pisze:Sadlok siedział już nawet w samolocie, jednak tuż przed startem źle się poczuł. Działacze namawiali go, żeby leciał, piłkarz jednak odmówił i w ostatniej chwili wysiadł z maszyny. Obsługa wypakowała jego bagaż i odwiozła do hali lotniska.
Na razie trudno powiedzieć co dolega Sadlokowi, wkrótce ma przejść specjalistyczne badania medyczne
Liga Europejska!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Liga Europejska!
Z "GW"-
- Patton
- Kontakt:
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Udalo mi sie znalezc ciekawy fragment wywiadu z Sadlokiem:
DZ pisze:-Byłeś już kiedyś w Tajlandii?
Sadlok:To pierwsza moja tak daleka wyprawa i od razu powiem, że boję się latać, więc ze strachem myślę o czekającej nas podróży.
- jabolgo
- Kontakt:
Dodatkowo wnioskując z b. małej ilości osób na pokładzie był to któryś z mniejszych samolotów więc i strach narasta (przynajmniej z moich obserwacji wynika że strach jest odwrotnie proporcjonalny do wielkości samolotu). Jeżeli Maciek nie lubił już latać wcześniej i latał tylko rejsowymi dużymi samolotami to go rozumiem.
Ostatnio zmieniony 30 cze 2010, o 14:13 przez jabolgo, łącznie zmieniany 2 razy.
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Forum to nie rynsztok tutaj też obowiązują zasady savoir vivre.
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
Dlaczego pisząc do osób obcych zawracam się per pani/pan? Bo tak mnie wychowano. Bo tak jest kulturalnie. Bo taki mam styl bycia. :)
Pana puchu ignoruję. KIBICE NIE ZNAJĄCY SWOJEJ PRZESZŁOŚCI NIE MAJĄ PRZYSZŁOŚCI.
Były akcjonariusz Ruch Chorzów S.A. sprzedał(się) za garść srebrników 200 akcji.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Co innego reprezentacja... Jakby odmówił Smudzie to o kadrze mógłby zapomnieć do euro2012
Ostatnio zmieniony 30 cze 2010, o 14:56 przez mulan, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
jabolgo pisze:Dodatkowo wnioskując z b. małej ilości osób na pokładzie był to któryś z mniejszych samolotów więc i strach narasta (przynajmniej z moich obserwacji wynika że strach jest odwrotnie proporcjonalny do wielkości samolotu). Jeżeli Maciek nie lubił już latać wcześniej i latał tylko rejsowymi dużymi samolotami to go rozumiem.
Ten samolot to musiał być naprawdę malutki
Okazało się jednak, że międzylądowanie będzie konieczne w drodze na mecz. Wszystko przez to, że Niebiescy na pokład samolotu wzięli ze sobą wodę i pokarm na cały pobyt. W drodze powrotnej ich środek lokomocji ma być lżejszy, co pozwoli uniknąć międzylądowania.
http://www.futbolnews.pl/informacje/akt ... rosji.html
Może Sadlok po Smoleńsku przestraszył się międzylądowania malutkim (nie wiem w jakim stanie) samolocikiem na lotnisku na peryferiach Rosji.
To by także wyjaśniało dlaczego kibice się nie zmieścili.Swoją drogą ile może ważyć wyżywienie dla 20 osób (działacze mogą chyba jeść miejscowe żarcie).
- jabolgo
- Kontakt:
To obniża jego wartość jako piłkarza ale powiększa szansę pozostania u nas na dłużej. Jak w życiu wszystko ma swoje + i -.
Ostatnio zmieniony 30 cze 2010, o 15:19 przez jabolgo, łącznie zmieniany 1 raz.
Z jugador, 19aRtuR20, scaneRboy, gerhat, alek900, Mirek, Chudy81, kattowitz, buli19R20, tommy tauzen, adamo_R i Bogutschutz vel BOGUCICE jestem na TY a Dorcia to męczyzna :)
- 19HKS20
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wiele czynników na to się mogło żłożyć.. kac, stres pewnie miał rewolucje w żołądku ale przecież by mu przeszło do jutra...
trzeba liczyć na dobry występ Grodka i Stawarczyka
trzeba liczyć na dobry występ Grodka i Stawarczyka
JEDNO MIASTO JEDEN KLUB KATOWICE INO RUCH
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
http://niebiescy.pl/?id=6821" onclick="window.open(this.href);return false;
Też latać nie lubię, w związku z czym zawsze pakuje się do samolotu w takim stanie, że mi wszystko jedno
Też latać nie lubię, w związku z czym zawsze pakuje się do samolotu w takim stanie, że mi wszystko jedno

Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
-
- Kontakt:
O kaca bych Maćka niy podejrzewoł, może sie przeszoł wczoraj z dziołszką kajś na sushi, czy inne dziwne żarcie, no i mu sie pomieszało w żołądku, nic strasznego, zdarzo sie 
Co do środka obrony, to na pewno jest to strata, ale myśla, że Stawar go godnie zastąpi i niy bydzie nawet czego wspominać

Co do środka obrony, to na pewno jest to strata, ale myśla, że Stawar go godnie zastąpi i niy bydzie nawet czego wspominać

-
- Kontakt:
Chłopak ma okazję już w tak młodym wieku ogrywać się w pucharach (z Kazachami, bo z Kazachami ale to jednak LE) i nie jedzie, bo boi się latać. To na Maltę też nie poleci? Będzie samochodem jeździł, a jak dalej to nie pojedzie? To już go eliminuje jako zawodnika na puchary.
Chociaż jakby się zaparł to by poleciał. Mogli mu jakieś środki nasenne dać.
- jabolgo
- Kontakt:
luki1 pisze:Mogli mu jakieś środki nasenne dać.
ŚRODKI NASENNE. Przepraszam ale z tej wypowiedzi wnioskuje że chyba masz 13 lat i niedawno musieli drużynę A [THE A-TEAM] w telewizji powtarzać.

-
- Kontakt:
A wie ktoś jakim samolotem lecieli ?
Wiadomo tyle że Boeingiem.
Po przeszukaniu wkipedii wyniki że musięli lecieć Boeingiem 737 (od 104miejsc) albo Boenigiem 717 (100 miejsc)
Wiadomo tyle że Boeingiem.
Po przeszukaniu wkipedii wyniki że musięli lecieć Boeingiem 737 (od 104miejsc) albo Boenigiem 717 (100 miejsc)
-
- Kontakt:
Tomasz Łapiński tez przestał w pewnym momencie kariery latać samolotami i jakoś nie przeszkodziło mu to w pucharach grać. Nie zwojował coprawda europy ale troche pograł. Na kontynencie moze podrózowac autem bądź pociągiem. oczywiście takie wypady jak malta odpadają ale skoro się boi to trudno, trzeba chłopaka zrozumieć. ja bynajmniej w 100% go rozumię. od pewnego czasu stronie od latania ale jeszcze kiedy się decydowałem mogę powiedzieć że już samego wyjścia z domu ledwo pamiętamluki1 pisze: To już go eliminuje jako zawodnika na puchary.

-
- Kontakt:
Jak może sie bać latać skoro był z kadrą w Tajlandii po prostu Go zmogło i tyle każdemu sie zdarza jakaś biegunka czy coś.
Ostatnio zmieniony 30 cze 2010, o 16:13 przez adaś19R20, łącznie zmieniany 1 raz.