Tomasz Fornalik

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
niebieski78

#16 Post autor: niebieski78 » 20 lis 2002, o 18:59

AndRe jesli przytaczasz takie liczby to dyskredytujesz nie tylko zaslugi Mariusz Śrutwy ale tez np pan Cieslika a to grzech nie wybaczalny...

Gość

#17 Post autor: Gość » 20 lis 2002, o 19:58

no tak glupio wyszlo :oops:
tylko jest jedno a nawet dwa "ale"
Pan Cieslik nawet jak nie strzelal goli to dobrze gral i podawal wypracowujac sytuacje(ja osobiscie tego nie widzialem ale opowiadal mi ojciec a to fan Ruchu nad fanami) a to co robi pan Srutwa niekiedy wola o pomste do nieba.
a po drugie czepiam sie Srutwy bo to wlasnie on Wos i Biza najbardziej sie pluli jak imm wyplaty obcinali.Za taka popelina jaka cala w/w trojka grala to powinni doplacac za przebywanie na murawie na Cichej.(przypominam ze dla Pana Cieslika gra w Ruchu byla zaszczytem wtedy nie bylo takiego tematu jak kasa)
I trzecie "ale" to skromnosc pana Cieslika przy bunczucznosci pana Srutwy
(niekiedy trzeba wiedziec kiedy nalezy siedziec cicho panie Mariuszu!!)

I na koniec sprostowanie nie chce zeby Srutwa odchodzil z Cichej (bo mimo wszystko to symbol obenych czasow w Ruchu) tylko jesli jest w zlej formie niech nie gra od poczatku.

A zakoncze zdaniem wypowiadanym przez mojego ojca ze Srutwa za Cieslikiem to nawet butow nie moglby nosic
I zostawie ta swieta prawde bez komentarza
pozdro

AndRe
Kontakt:

#18 Post autor: AndRe » 20 lis 2002, o 20:09

To wyzej to ja Jarzabek :lol:.
pozdro niebiescy

Marek Nowak
Kontakt:

#19 Post autor: Marek Nowak » 20 lis 2002, o 22:04

W odpowiedzi AndRe.
Ale sie zagalopowales z tymi porownaniami... a ja Ci tylko pokazalem napastnika , ktory tak samo dlugo nie potrafil trafic do bramki- bo Bizacki ogromna wiekszosc meczy rozegral w ataku , ale tych kilkanascie meczy tej jesieni jest rzeczywiscie inaczej , tzn. gra w pomocy.
Nie mialem na mysli Ciebie o mieszaniu blotem Srutwy , ale wystarczy przesledzic forum.
P.S. Twoj ojciec ma 200% racji.

fuhr
Kontakt:

#20 Post autor: fuhr » 20 lis 2002, o 22:51

Anonymous pisze:I na koniec sprostowanie nie chce zeby Srutwa odchodzil z Cichej (bo mimo wszystko to symbol obenych czasow w Ruchu) tylko jesli jest w zlej formie niech nie gra od poczatku.

i ja mam takie zdanie - panie Jarzabek :lol:
born and bred Blue!

KS RUCH CHORZOW

Górny Śląsk

Gość

guwno prawda

#21 Post autor: Gość » 22 lis 2002, o 12:25

niebieski78 pisze:gerhat dla mnie Fornalik skonczyl sie na dwa dni przed tym meczem jak na***al sie do tego stopnia ze o godz 3 Wos (drugi profesjonalista) musial go wyprowadzic z Kocyndra

alka

#22 Post autor: alka » 2 sty 2004, o 17:39

Weszłam na forum z czystej ciekawości o czym mogą sobie dyskutować kibice i muszę przyznać, że jestem mile zaskoczona.
A wracając to tematu (choć jest już nieźle przeterminowany i pewnie nikogo nie interesuje) może i z Tomka teraz taki sobie "grajek"ale znałam go z czasów kiedy grał jeszcze w Ruchu Radzionków i mogę Was zapewnić, że miał wielkie serce do gry. Wierzę, że jeszcze coś pokaże. Tomku trzymam kciuki, powodzenia!!! :wink:

Awatar użytkownika
Zoltan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#23 Post autor: Zoltan » 2 sty 2004, o 18:08

alka napisala:
wracając to tematu (choć jest już nieźle przeterminowany i pewnie nikogo nie interesuje) może i z Tomka teraz taki sobie "grajek"ale znałam go z czasów kiedy grał jeszcze w Ruchu Radzionków i mogę Was zapewnić, że miał wielkie serce do gry. Wierzę, że jeszcze coś pokaże. Tomku trzymam kciuki, powodzenia!!!

jejkuu jak ja go uwielbiam fornal to moj typ nr 1 na najgorszego patalacha w 2 lidze!!!!!!!!!! i zapewniam ze jak cos pokaze to jedynie w okregowce !!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
pozdrawiam :wink:

Gość

#24 Post autor: Gość » 2 sty 2004, o 18:34

prowokatorka :roll:

bobson1920
Kontakt:

#25 Post autor: bobson1920 » 2 sty 2004, o 19:00

zgadzam się :) :) :)

SODA

fornalik

#26 Post autor: SODA » 3 sty 2004, o 14:37

Tez uwazam ze z Fornalikiem jego forma jest nie tak,ale pamietam
go jak byl twardym,nie ustepliwym solidnym pilkarzem jak jest teraz
wszyscy widza,moze to przyczyna ogolnej apati lub psychice w druzynie
albo zlego przygotowania w kazdym razie zycze mu powrotu do
formy jaka prezentowal w Radzionkowie.

:flaga:

kurczak1920

#27 Post autor: kurczak1920 » 3 sty 2004, o 15:50

Na pewno Fornalik nie jest w życiowej formie, ale lepszych nie mamy bądź nas nie stać. Dla mnie akurat słaby jest Balul, który widać, ze się stara, ale jednak zdarza mu się popełniać proste błędy. Ale tak jak napisałem NA LEPSZYCH NAS NIE STAĆ

Gość

#28 Post autor: Gość » 3 sty 2004, o 18:10

...
Ostatnio zmieniony 18 cze 2006, o 00:31 przez Gość, łącznie zmieniany 1 raz.

Majkel

#29 Post autor: Majkel » 3 sty 2004, o 21:11

Przypomnijcie sobie skąd młody Fornal się wywodzi....
Jak był młody , zanim się go pozbyli z Ruchu, był naprawdę niezły...

ODPOWIEDZ